rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 26
- Like
- 8.070
- Πόντοι
- 3.446
Τον πιάνει μια αηδίαΙου ρε παιδιά
Τον πιάνει μια αηδίαΙου ρε παιδιά
Αυτό το γιουβαρλάκι δεν είναι που ένα φεγγάρι γυρνούσε με το όνομα Roxana...?Είχα παει στον χώρο της πριν περιπου 20 μήνες. Όπως μπήκα βγήκα (για άλλη μια φορά σε άλλη μια ανεξάρτητη).
Όντως είναι αυτή των φωτογραφιων αλλά +15 κιλά και +10 χρόνια. Πριν περιπου 20 μήνες επαναλαμβάνω.
Ο χώρος της ήταν σε ένα διαμέρισμα ψηλά στα Άνω Πατήσια.
Γυρολόγος είναι παντως, βάζει αγγελίες στο κανεσεξ από πολλες επαρχίες.
Τον πιάνει μια αηδία
Ναι ενώ όλα τα άλλα ήταν κομπλεΔικιο εχει η κοπελα. Μα χυμος αλοης; Χαχαχα!
@Anna24 αυτά τους κάνεις;Ιου ρε παιδιά
Νομίζω ότι το επίπεδο έχει πέσει πολύ αυτή τη στιγμή.Αν δεν τα κάνει αφρογαλο για το cappuccino της δεν λέει....
Μπορεί βέβαια πάντα σε αυτά τα επίπεδα να ήταν.Νομίζω ότι το επίπεδο έχει πέσει πολύ αυτή τη στιγμή.
Μαλάκα θα κάνει 1 εβδομάδα να μου σηκωθεί μετά από αυτό που διάβασα μόλις.Υγ: σορρυ για το "μαλάκα"Επίσης μπορούμε τα φλόκια μας να τα μαζεύουμε σε Βαζάκι . Προσθέτουμε χυμό αλόης , φιλετακια από ροδέλες αγγουριού και πατάτας και έχουμε μια πολύ καλή μάσκα προσώπου .
Να μας δώσει μια τοποθέτηση και η δεσποινίς @Anna24 καθότι όλος αυτός ο χαμός για τα χυσια του αγαπητού έγινε εξαιτίας της ...
![]()
Πες τα ρε αδερφέΜαλάκα θα κάνει 1 εβδομάδα να μου σηκωθεί μετά από αυτό που διάβασα μόλις.Υγ: σορρυ για το "μαλάκα"
ΑντικειμενικάΕμ όλοι οι άλλοι το μαμισαν το θεμα
Εμ μια ερώτηση έκανα .....και είδες τι έγραψαν ....
Εντάξει ρε τύπε η συνταγή είναι για κρέμα προσώπου , δεν είπαμε να την πιεις με σφηνοποτηροΜαλάκα θα κάνει 1 εβδομάδα να μου σηκωθεί μετά από αυτό που διάβασα μόλις.Υγ: σορρυ για το "μαλάκα"
Εγώ σε παραδέχθηκα. Το έγραψα και πριν.Με ένα μήνυμα σου κατάφερες όλοι να ασχολούνται μαζί σου.Μεχρι και η @Anna24 εμφανίστηκε σε αυτό το νημα.Αυτο είναι το μεγαλύτερο παράσημο που μπορείς να λάβεις σε αυτό το site.Εμ μια ερώτηση έκανα .....και είδες τι έγραψαν ....
Κάντο εικόνα, έστω και σαν κρέμα προσώπου...σε προκαλώ...Εντάξει ρε τύπε η συνταγή είναι για κρέμα προσώπου , δεν είπαμε να την πιεις με σφηνοποτηρο
![]()