GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 18.182
- Πόντοι
- 33.365
Φαιη την λεγανε αυτη π λεω. Εκανα λαθος.Καμία σχέση
Φαιη την λεγανε αυτη π λεω. Εκανα λαθος.Καμία σχέση
Πρώτη συνέδρια;στην δεύτερη θα σε πει αν θες καντο μόνος και στην τρίτη θα σε πει τα προγράμματα. Φίλος μου πήγεΠέρασμα από ελιτ με μελαχρινή κοπέλα. Κανονικό μασάζ, δεν είχε έξτρα υπηρεσίες. Καλό μασάζ βέβαια.
Προφανώς αστειεύεστε, έτσι; Τι εσώρουχο ρε μάγκες;Εσείς όταν πάτε και εκεί και αλλού μένετε με το εσώρουχο ή εντελώς γυμνοί? Το λέω μην και αυτό έπαιξε ρόλο
Απο τιμές γνωρίζεις κάτι.. Και ποια κορίτσια αξιζουνBody free ανατολικά
Είναι κ το dames αλλά το έχει κάνει τροχόσπιτο η μεταξά κ δε ξέρω π είναι τώρα
Κέντρο ανατολικά κινείται πάντως
Κ τα 2 έχουν site
δυσκολο το βλεπω...Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με την Εύα τζάμπο ; Έμαθα ότι κάνει εμφανίσεις στο dames
Μία έχω καιρό να πάω κ στα 2Απο τιμές γνωρίζεις κάτι.. Και ποια κορίτσια αξιζουν
Όχι σπα ελίτ φίλε μου, έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι δεν γίνεται ούτε φραπές στα πρώτα ραντεβούΚαλησπερα μασαντζιο βενους σπα ελίτ οτι θες
Διαφωνώ κάθετα φίλτατε, όποτε πάω.. που πάω πολύ συχνά είναι διαθέσιμη, όπως και η Ανδριάνα! Δεν έχει τόσα ραντεβού μια κοπέλα με αρνητικές κριτικές εδώ μέσα.. & σύντομα θα έχει λιγότερα, μόνο κάποιος που δεν ξέρει κ δεν διαβάζει θα πάει, οι άλλοι δύσκολα!
Ποια Ανδριάνα ρε αδερφέ?Έχω μπει μαζί της γιατί δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η εμφάνιση αν και δεν βλέπετε η συγκεκριμένη.Μεσα μου περιφανευοταν ότι ξέρει τον ligth και ότι μιλάνε και διάφορες τέτοιες μπαρουφες.Σε αυτό θα συμφωνήσω ότι αυτή είναι πάντα διαθέσιμη όσο για την ίριδα σε μένα ήταν πάντα κλεισμένη εκτός όταν την είχα ραντεβού εγώΔιαφωνώ κάθετα φίλτατε, όποτε πάω.. που πάω πολύ συχνά είναι διαθέσιμη, όπως και η Ανδριάνα! Δεν έχει τόσα ραντεβού μια κοπέλα με αρνητικές κριτικές εδώ μέσα.. & σύντομα θα έχει λιγότερα, μόνο κάποιος που δεν ξέρει κ δεν διαβάζει θα πάει, οι άλλοι δύσκολα!
Αυτή η σοφία θα είναι τώρα 60 άνετα σ φάνηκε τόσο μεγάληΗ Σοφία επίσης κάποια παλιά μου θυμίζει.Μηπως είναι η Σοφία που ήταν παλιά στην Μαριάννα και μετά στο Edelweiss;
Ο φίλος πιο πάνω μας είπε για damesΑπο τιμές γνωρίζεις κάτι.. Και ποια κορίτσια αξιζουν
α παω σημερα ν δω αν ειναι. Γιατι δεν μου ελεγαν πληροφοριες στο τηλεφωνο…Ξέρουμε κάτι για τα κορίτσια ποια είναι λουξουρι η ξανθιά massagio η μαυρομαλα
Ποια, η αδύνατη ομορφούλα που φώναζε πολύ;Η Σοφία επίσης κάποια παλιά μου θυμίζει.Μηπως είναι η Σοφία που ήταν παλιά στην Μαριάννα και μετά στο Edelweiss;
Ναι φίλε.Αυτην λέω.Μια αδύνατη ξανθιά.Ποια, η αδύνατη ομορφούλα που φώναζε πολύ;
Στην Μαριάννα παλιά έδινε πόνο. Τώρα ποιος ξέρει .. ωραίο μωρό ήταν.Ναι φίλε.Αυτην λέω.Μια αδύνατη ξανθιά.
Αν είναι αυτή που λέω, 10ετια σίγουρα. Μια με λευκό δέρμα, μικρουλα που σπούδαζε τεεφα, όμορφη, που το κάναμε και φώναζε και μας άκουγε η οικοδομήΔεν την θυμάμαι καθόλου αυτήν την σοφία πριν πόσο καιρό δουλευε