thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Χρονια πολλα ποτε θα ερθεις θεσσαλονικη;Σύντομα κοντά σας!
Χρονια πολλα ποτε θα ερθεις θεσσαλονικη;Σύντομα κοντά σας!
Χρόνια πολλά με υγεία!Χρονια πολλα ποτε θα ερθεις θεσσαλονικη;
Δίνει κωλαρακι… αν τη πέτυχες φτιαγμένη μπορεί όντως ναταν χάλια μαύρα… οποίος πάει αν τη δει κομπλέ προχωράει…Ήμουν ο πρώτος που έγραψα σε άλλο thread πως η •Χριστίνα 20• είναι η Συλια από το κρυσταλ καθώς είναι χαρακτηριστικά τα χείλια της . Την κοπέλα την πήρα τις πρώτες μέρες που βγήκε και ήταν όλα αυτά που περιγράφεις . Εγώ μάλιστα είπα ότι κάτι παίρνει και δέχτηκα και επίθεση λες και δεν ξέρουμε ότι οι περισσότερες παίρνουν . Απλώς την πέτυχα σε πολύ κακή φάση ..Τεσπα εκτός το ότι είναι πύραυλος στο σώμα θέλει πολύ δουλειά . Τώρα αν δίνει και κωλο και έχει φτιάξει αξίζει μια δεύτερη δοκιμή!
Κάπου το χάσανε… η κάθε μια έκανε ότι της καυλωνε χρέωνε όσο τη καυλωνε…άλλη έλεγε μόνο χέρι.. έλκη τραβούσε τσιμπουκια… άλλη βρωμουσε κ ήθελε ν τη γλύψεις… είχε ξεφυγει το πράμα.. και τελικά βγήκαν όλες κ δουλεύουν έξω μόνες…Απο τις επισκέψεις σε Κρυσταλ
1. Νεφέλη : το παίζει γενικη αρχηγός ως παλιά και αν δεν σε γουστάρει, επηρεάζει αρνητικά και τις άλλες λαδοκορες. Γενικά έχει πέσει το επίπεδο υπηρεσιών της, αυτοματοποιημένα όλα και να τελειώνουμε να περάσει ο επόμενος
2. Κριστι: δεν ξέρω αν σταμάτησε, πάντως σε επίπεδο μασάζ είναι αξιοπρεπής και στο δεύτερο μέρος ενώ ήταν καλή και είχες την εντύπωση ότι ήταν η φιλενάδα της διπλανής πόρτας, αρχίζει τελευταία τα ψεύτικα αχ και βαχ που εμένα με ξενερώνουν. Έχει εμπορευματοποιηθεί κι αυτή μάλλον.
3. Ίριδα: πολυ καλό σωματάκι αλλα με χαλάει το πρόσωπο ρε παιδιά. Στα του μασάζ πολύ λάδι, μετά στο δεύτερο μέρος προσπαθεί αλλά ακολουθει Το γενικότερο κλίμα του μαγαζιού, να τελειώνουμε να έρθει ο επόμενος.
4. Λύδια: είχα περάσει αρκετά καλά μαζί της στο παρελθόν. Λίγο γεματούλα με όμορφο προσωπάκι. Ικανοποιητικό πρώτο μέρος, προσπαθεί να σε ευχαριστήσει στο δεύτερο στο δικό σου ρυθμό και χωρίς βιασύνες. Δεν την βλέπω τελευταία στο ρόστερ αλλά ίσως να μην την έχω πετύχει εγώ.
Καλησπέρα! Έχουμε κανένα τρόπο επικοινωνίας για αυτές που δουλεύουν έξω μόνες;;Κάπου το χάσανε… η κάθε μια έκανε ότι της καυλωνε χρέωνε όσο τη καυλωνε…άλλη έλεγε μόνο χέρι.. έλκη τραβούσε τσιμπουκια… άλλη βρωμουσε κ ήθελε ν τη γλύψεις… είχε ξεφυγει το πράμα.. και τελικά βγήκαν όλες κ δουλεύουν έξω μόνες…
Στείλε μου πμ θ σου απαντήσω το απόγευμαΚαλησπέρα! Έχουμε κανένα τρόπο επικοινωνίας για αυτές που δουλεύουν έξω μόνες;;
Σιλια έχει αγγελία κ Βανέσα έχει κ αγγελία κ προφίλ εδώ μέσαΚαλησπέρα! Έχουμε κανένα τρόπο επικοινωνίας για αυτές που δουλεύουν έξω μόνες;;
Πολύ λίγα τα λεφτά σε σχέση με τις τρέχουσες ταρίφες.. παράξενο..Πηγε κανενας με την Ελένης αυτην την αγγελια
![]()
Ελένη με πραγματικές φωτό
Είμαι εδώ για σένα, σε δικό μου χώρο και στο τηλ 6934505250, τιμή 50€..σε περιμένω μην αργείς.kanesex.com
Ισχύει..Πολύ λίγα τα λεφτά σε σχέση με τις τρέχουσες ταρίφες.. παράξενο..
Χριστινα20 στο κανεsexπου την βρισκουμε την κυρια-σιλια μαν μου εχει καποια αγγελια?![]()
Αυτές λένε ότι η μια είναι ζόμπι κ η άλλη νομίζει ότι έχει χρυσό μουνιΣιλια έχει αγγελία κ Βανέσα έχει κ αγγελία κ προφίλ εδώ μέσα
Δοκίμασα εγώ. Αξίζει τα λεφτά. Απλά η κοπέλα κρύβει το πρόσωπό της και δεν αφήνει περιθώρια για επαφή. Επίσης θα την έλεγα υπερκινητική. Κατά τα άλλα πολύ τίμιο μασάζ. Προσωπικά δεν θα το ξαναδοκίμαζα αλλά σαν εμπειρία άξιζε.Έχει δοκιμάσει κανείς το nuru massage που είναι στην Αγίου Δημητρίου;Αξίζει τα 100€ που ζητάει για την ώρα ;
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίεςΔοκίμασα εγώ. Αξίζει τα λεφτά. Απλά η κοπέλα κρύβει το πρόσωπό της και δεν αφήνει περιθώρια για επαφή. Επίσης θα την έλεγα υπερκινητική. Κατά τα άλλα πολύ τίμιο μασάζ. Προσωπικά δεν θα το ξαναδοκίμαζα αλλά σαν εμπειρία άξιζε.