gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 494
- Πόντοι
- 21
Στοχευμενη επιδρομή για το red light σήμερα γύρω στις 18.30 το απόγευμα για να δοκιμάσω την καινούρια την Έλενα που μου μπηκε στο μάτι. Είδα το πρωί στο άλλο σαιτ ότι δουλεύει 12.00 με 20.00 στο Red light. Οχι πρωι στις 10.00 που ανοίγει συνήθως το μαγαζι αλλά επαναλαμβάνω 12.00 με 20.00. Λεω ωραία σημερα το απόγευμα με βολευει. Πάω όπως προείπα στις 18.30 και ήταν κλειστο. Μπαίνω ξαναβλέπω το πρόγραμμα και βλέπω ότι το είχανε μόλις αλλαξει και συγκεκριμενα η κοπέλα δε δουλεύει όλη την εβδομάδα. Φάουλ μεγάλο και δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ κάτι τέτοιο. Λεω τώρα αφου ηρθα ας κάνουμε μια βόλτα.
Golden lips, red night ανοιχτα αλλά δε μπηκα
Ηοt lady η Νατάσα μια κάπως γεματουλα αδιαφορη για μένα
Ιnside η βιολέτα που παραμένει 23 χρόνων εδω και 4 χρονια από τότε που την επισκέφτηκα.
Sex and the city κλειστο σε αλλαγή.
Poison Λάουρα κοντή με πολύ φαρδυ κωλο εκ κολομβιας και καλά
Efi 2 κοπέλες μια ξανθιά μια μελαχρινή ψιλές και οι δύο
Λίγο παραδίπλα μια Ελενα που δουλευει μόνη της χωρις τσατσα οχι στον οροφο αλλα διπλα στο 13 περίμενε ταξι. Μάλλον μόλις θα το είχε κλείσει και περίμενε στο πεζοδρόμιο για να φύγει.
Τριδυμα η Έλενα ντυμένη αγιος βασιλης στο 2ο δεν μπήκα γιατί υπέθεσα θα είναι η Εβελινα όπως δεν μπήκα και στο 3ο αλλά μάλλον θα ήταν το θωρηκτό Τανια.
Μινώταυρου 3 στης Αγγελικης μια Ελενα από Μολδαβία με μια τσατσά που μιλάει πολύ και όλη την ώρα κουνουσε το καλώδιο της τηλεόρασης που δεν είχε καλό σήμα.
Νικ ουρανου 24 μια ομορφουλα με ωραίο σωμα λίγο κοντη δεν ξέρω το όνομα της την έχω στα υπόψιν και ψηνόμουν να μπω όπως και την κοπέλα την Ρουμάνα με τα ίδια χαρακτηριστικά στο Νικ ουρανου 28 το οποίο σήμερα ήταν κλειστο. Στο 26 δεν μπήκα αλλά μάλλον ράισα.
Πέτρου ερημίτη 3Α βερονικα
Απέναντι στο 1ο Ιζαμπέλα στο μεσαίο Μιρελα και στο 3ο Αναστασία
Λας βεγκας στο 1ο Σουζυ στο βάθος δεν μπήκα. Αυτά. Μεταβολή και εφυγα
Golden lips, red night ανοιχτα αλλά δε μπηκα
Ηοt lady η Νατάσα μια κάπως γεματουλα αδιαφορη για μένα
Ιnside η βιολέτα που παραμένει 23 χρόνων εδω και 4 χρονια από τότε που την επισκέφτηκα.
Sex and the city κλειστο σε αλλαγή.
Poison Λάουρα κοντή με πολύ φαρδυ κωλο εκ κολομβιας και καλά
Efi 2 κοπέλες μια ξανθιά μια μελαχρινή ψιλές και οι δύο
Λίγο παραδίπλα μια Ελενα που δουλευει μόνη της χωρις τσατσα οχι στον οροφο αλλα διπλα στο 13 περίμενε ταξι. Μάλλον μόλις θα το είχε κλείσει και περίμενε στο πεζοδρόμιο για να φύγει.
Τριδυμα η Έλενα ντυμένη αγιος βασιλης στο 2ο δεν μπήκα γιατί υπέθεσα θα είναι η Εβελινα όπως δεν μπήκα και στο 3ο αλλά μάλλον θα ήταν το θωρηκτό Τανια.
Μινώταυρου 3 στης Αγγελικης μια Ελενα από Μολδαβία με μια τσατσά που μιλάει πολύ και όλη την ώρα κουνουσε το καλώδιο της τηλεόρασης που δεν είχε καλό σήμα.
Νικ ουρανου 24 μια ομορφουλα με ωραίο σωμα λίγο κοντη δεν ξέρω το όνομα της την έχω στα υπόψιν και ψηνόμουν να μπω όπως και την κοπέλα την Ρουμάνα με τα ίδια χαρακτηριστικά στο Νικ ουρανου 28 το οποίο σήμερα ήταν κλειστο. Στο 26 δεν μπήκα αλλά μάλλον ράισα.
Πέτρου ερημίτη 3Α βερονικα
Απέναντι στο 1ο Ιζαμπέλα στο μεσαίο Μιρελα και στο 3ο Αναστασία
Λας βεγκας στο 1ο Σουζυ στο βάθος δεν μπήκα. Αυτά. Μεταβολή και εφυγα