GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 32.165
Αναμενω την κριτικη σου!Bao Ban στην Καλαποθακη

Αναμενω την κριτικη σου!Bao Ban στην Καλαποθακη
Αν και μαμα πλεον καλή είναι. Αξίζει μια δοκιμη......Κυρίως αν συνενοηθείς μαζί της στο messenger.Και αυτή στο poison, πολλά κιλά. Αλήθεια σύντροφοι αυτή η λωρετα το Ρουμανιδι στου ερημίτη λέει τίποτα;;
Φόλα δηλαδή;!Κριτική παλιότερη από μένα.
Νέο κορίτσι, ωραίο σώμα, ξινή μούρη και τόσο κομοδίνο που δεν ξαναπαταω εκεί
Τι εννοείς;;Αν και μαμα πλεον καλή είναι. Αξίζει μια δοκιμη......Κυρίως αν συνενοηθείς μαζί της στο messenger.
Αυτό με το messenger δεν κατάλαβα....Λέω παρόλο που έγινε μαμά είναι εμφανισιακά καλή ( τουλάχιστον κατ εμέ) και αν θέλεις να κάνεις κάτι μπορείς να της το ζητήσεις και θα σου πει ναι ή όχι.
Αυτή την ΡΙΤΑ που την βρίσκουμε γιατί δεν την βλέπω στο findΠρωινή βόλτα σήμερα πήγα κατευθείαν για Ρίτα, ήταν ένας μελαμψος περίμενε στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Λέω στην τσατσά φεύγω και θα περάσω σε λίγο. Ξενέρωσα με την φάση και πήγα Λαρα για σιγουριά. Και εκεί μπορεί να μπαίνουν, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι μικρότερες πιθανότητες να μπαίνουν. Είναι ψυχολογικό το θέμα, δεν μπορώ να τους βλέπω να μπαινοβγαίνουν και να πάω μετά να γαμησω. Το άθλημα τελειώνει σιγά σιγά στο μύλο και θα πηγαίνω πιο αραιά σε πιο ακριβά γούστα....
Δεν θα την δεις γιατί τα βενους μια μπαίνουν μια βγαίνουν από το findΑυτή την ΡΙΤΑ που την βρίσκουμε γιατί δεν την βλέπω στο find
Στο πίσω ΒενουςΑυτή την ΡΙΤΑ που την βρίσκουμε γιατί δεν την βλέπω στο find
Ακριβως οπως τα ειπες. τα εχουμε πει και σε προηγουμενα ποστ. ΜΑΠΑ στην πραξη.Η ριτα είναι να φύγει με άδεια αυτές μέρες έχετε το νου σας, γιατί ήθελα να τη κλείσω για βάρη πρόγραμμα με τζακουζι για τα γενέθλια μου αλλά το venus-2 δεν έχει και στο 1 δεν γίνεται και είχε πει ότι θα λείπει..
Από Μαυρακακι έχουμε κάτι αξιόλογο γιατί στις φοτο είναι φωτιά αλλά μυρίζω μάπα στη πράξη
Είναι μέχρι τις 9 νομίζω φίλε.Πρωινη δηλαδη ειναι η Ριτα.??? Μεχρι τι ωρα.??
Η Μανια είναι αυτή που λένε ότι ήταν πιάτσα ;Επιστροφή από Μάνια στο μπλακ ειντζελς. Δεν έχω να πω κάτι απλά ΜΗΝ ΠΑΤΕ!