Διαγραμμένο μέλος 223614
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2022
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Για τον ποδοσφαιριστή λες ;οτι έβγαζε της τα έτρωγε ο κλαρινογαμπρος που ειχε κανει παιδί μαζι του
Για τον ποδοσφαιριστή λες ;οτι έβγαζε της τα έτρωγε ο κλαρινογαμπρος που ειχε κανει παιδί μαζι του
γιατι κλαρινογαμπρος? ο πατερας του παιδιου της ηταν ..εκτος και εαν της πουλαγε ερωτες και τις τα επερνε τα φραγκα...οτι έβγαζε της τα έτρωγε ο κλαρινογαμπρος που ειχε κανει παιδί μαζι του
Να έχει καποια αστέρια το κονιακακι μην είστε τσιπιδεςσεβασμος ρε. μνημοσυνο εχουμε.
δεν εχει μπισκοτακια.
μονο παξιμαδακι καφε και κονιακ.![]()
δεν τα ειχε με ποδοσφαιριστη...Για τον ποδοσφαιριστή λες ;
Τότε δεν ισχύει ότι τις τα τρώει τα φράγκα..αφού έχει δουλεία και αυτός…Τυγχάνει να συχναζουμε στο ίδιο μαγαζί στα δυτικά προάστια έχει δίκιο ο φίλος δεν είναι ποδοσφαιριστής αοιδός είναι β κατηγορίας τραγουδάει που κ που σε αυτό το μαγαζί τους έχω πετύχει αρκετές φορές μαζί εκεί, δουλεύει εκεί ένας φίλος μου αλλά δεν της έχω μιλήσει καθόλου πάντα είναι με παρέα
Τυγχάνει να συχναζουμε στο ίδιο μαγαζί στα δυτικά προάστια έχει δίκιο ο φίλος δεν είναι ποδοσφαιριστής αοιδός είναι β κατηγορίας τραγουδάει που κ που σε αυτό το μαγαζί τους έχω πετύχει αρκετές φορές μαζί εκεί, δουλεύει εκεί ένας φίλος μου αλλά δεν της έχω μιλήσει καθόλου πάντα είναι με παρέα
Καλά, το να εχει λεφτά και να της τρώει λεφτά δεν είναι απαραίτητα ασύμβατα μεταξύ τους...Τότε δεν ισχύει ότι τις τα τρώει τα φράγκα..αφού έχει δουλεία και αυτός…
Απλά η κοπέλα ίσως μάζεψε χρήματα και σταμάτησε γιατί δεν απαντάει στα τηλέφωνα εδώ και 1-2 χρόνια
κοπελα της νυχτας ειναι..δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζη να της τρωει..Καλά, το να εχει λεφτά και να της τρώει λεφτά δεν είναι απαραίτητα ασύμβατα μεταξύ τους...
ακομα θυμαμαι το χαριτωμενο τροπο που ελεγε "με τρελαίιιιιΙΙΙΙνεις"
Αννα, γυρνα πισω ή εστω τηλεφωνα
Πλάκα κάνεις τώρα?Αιώνια η μνήμη της
Εννοώ από την δουλειά η κοπέλα καλά είναιΠλάκα κάνεις τώρα?
πως γινεται να εχει σταματησει εδω και χρονια και να ειναι ενεργο το viber?