Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.815
- Πόντοι
- 746
Παιδες σε ποιον οικο εργαζεται η Ριτα; Πρωι-βραδυ;
Δεν είναι εδώ μάλλον .πρωινή στο Βένους 2Παιδες σε ποιον οικο εργαζεται η Ριτα; Πρωι-βραδυ;
Venus στο πισωΠαιδες σε ποιον οικο εργαζεται η Ριτα; Πρωι-βραδυ;
Φοβερή.αν μάθεις νέα ενημέρωσε με.στο Belarus που δούλευε μου είπαν ότι σταματησεΝαι ρε γαμησετα....
Καμια δεν αξίζει μπροστά της...
Παλιότερα ήταν στο βίλα εροτικα αλλά δεν έχω πάει τελευταία από εκείεχει δει κανεις τελευταια φριντα?
Τέλος επειδή παίρνει Πακιστανούς ή επειδή δεν κάνει πλέον εξτραδακια?Να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου για την Λαρά...
Την Λαρά την γνωρίζω πολλά χρόνια την έχω στανταρακι....μετά από απουσία πολλών μηνών από τη Θεσσαλονίκη πέρασα πριν λίγες μέρες να τη δω,το 50αρικο στο απλό δεν με χάλασε εκεί που ξενέρωσα ήταν στο δωμάτιο τελείως ξεπετα.....άλλες φορές στο απλό(40ευρω) μου έκανε πολλά εξτραδακια που αλλοι πληρωνουν μεγάλα προγράμματα....
Μόλις βγήκα από το δωμάτιο είδα να βάζει η τσατσά στο διπλα δωμάτιο Πακιστανο και 2 πακια περίμεναν στο σαλόνι.
Από εμένα Τέλος η Λάρα.....
Ντουζακι μετα τη πραξη...Να χαλάσω λίγο το κλίμα. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί. Ιδέες τρόπους για το πως βγάζουμε από πάνω μας το άρωμα του μπουρδελου; Είναι πολύ έντονο σε ρούχα αλλά και στο σώμα όταν επιστρέφουμε σπιτι.
Πάντα κάνω πριν και μετά στο στούντιο. Αλλά στα ρούχα μένει πάντα. Έχω δοκιμάσει και βόλτα ή ανοιχτά παράθυρα για να αερισμό αλλά πάλι το άρωμα δεν φεύγειΝτουζακι μετα τη πραξη...
Αναμένουμε να μας πεις εντυπώσειςLive ανταπόκριση από sex and the city αναμένω καταλίνα αραχτός τι πατάρα ειναι αυτή γαμώ!!!!
Και για τα δύο...αλλά κυρίως για τους Πακιστανούς/γύφτους...από ότι κατάλαβα αυτούς τους βάζουν πρωί νωρίς για να μην βλέπει ο κοσμοςΤέλος επειδή παίρνει Πακιστανούς ή επειδή δεν κάνει πλέον εξτραδακια?
Την περίοδο του covid απλά έδιχνες πιστοποιητικό εμβολιασμού από ένα φίλο σου και γαμουσες κανονικά τη Λάρα!!!!!!;)Γιατί καθόμαστε ρε παιδια και διαφωνούμε για το ποιους πελάτες δέχεται η Λάρα; Πουτανα δεν ειναι; Πάει με όλους για τα λεφτά. Όπως όλες πάνε με όλους για τα λεφτά. Δεν ειμαι φαν της Λάρας αλλά εγω Πακιστανους δεν έχει τύχει να δω ομως τίποτα δεν αποκλείω. Αυτό που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι το μαγαζί της Λάρας δεχόταν μόνο πελάτες με 48ωρο Ραπίντ τεστ την εποχη της πανδημίας. Είχα πάει δεν είχα Ράπιντ τεστ και η τσατσά με πέταξε έξω παρόλο που της είπα ψέματα ότι είμαι φανατικος πελάτης της Λαρας.
Πέρνει μαζί δεύτερο σετ ρούχα! Τα αλλά τα πετάς! Βάζεις κάποιον να μαρσάρει με το αμάξι και δίνεις φιλάκι στην εξάτμιση λες ότι έπαθες αβαρια με το αμάξι!Να χαλάσω λίγο το κλίμα. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί. Ιδέες τρόπους για το πως βγάζουμε από πάνω μας το άρωμα του μπουρδελου; Είναι πολύ έντονο σε ρούχα αλλά και στο σώμα όταν επιστρέφουμε σπιτι.
Δεν υπάρχει λύση σε αυτό που γράφεις αν πάρουν μυρωδιά και τα ρούχα πριν πας σπίτι .Να χαλάσω λίγο το κλίμα. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί. Ιδέες τρόπους για το πως βγάζουμε από πάνω μας το άρωμα του μπουρδελου; Είναι πολύ έντονο σε ρούχα αλλά και στο σώμα όταν επιστρέφουμε σπιτι.
Αυτό το ξέρω ότι θα μπορούσες να το κάνεις άλλωστε δε σου ζητουσαν και ταυτότητα. Αυτό που θέλησα να πω ήταν ότι στο συγκεκριμένο στούντιο έπρεπε να επιδείξεις χαρτιά δεν εμπαινε καθε καρυδιάς καρύδι ενώ στα άλλα έμπαινες χωρίς έλεγχο. Μπάτε σκύλοι αλέστε......Αυτό ήταν το πόιντ μου.Την περίοδο του covid απλά έδιχνες πιστοποιητικό εμβολιασμού από ένα φίλο σου και γαμουσες κανονικά τη Λάρα!!!!!!;)
Μια σοβαρή απάντηση σε ενα σοβαρό ερώτημα.Δεν υπάρχει λύση σε αυτό που γράφεις αν πάρουν μυρωδιά και τα ρούχα πριν πας σπίτι .
Καλό είναι να αποφεύγεις οποίες ξέρεις ήδη ότι φοράνε αρώματα.
Γενικά είναι τελείως αντιεπαγγελματικο από τις κοπέλες να φοράνε ,ξέρουν καλά ότι μεγάλο ποσοστό είναι παντρεμένοι η δεσμευμένοι .
Οπότε πρέπει να γίνει σύσταση από τα μαγαζιά προς τις κοπέλες ,από την στιγμή που μπανιαριζονται συχνά ένα αποσμητικο είναι αρκετό .
Εγώ την είχα πατήσει έτσι με την Αναστασία την Ρωσίδα ,βγήκα από το στούντιο και η κολώνια της δεν έφευγε με τίποτα από πάνω μου και είχα πλυθεί κιόλας πριν αποχωρήσω .