You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Massagio λοιπόν, πέρασμα με το μωράκι με το ωραίο κωλακι, Κειση! Χαριτωμένο, απαλό μασαζάκι και μετά του άρεσε το παπαροπαξιμο.. βυζακι 0 μεν αλλά ρώγα κάγκελο! Καλό, αρκετά.. μια ταιμπουκα καλή το έδινα αν του άρεσε τόσο όσο το φραπέ!! Κάνει μύστες;; Ξέρει κανείς;;
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σας. Πέρασμα από το angels spa. Για τα λεφτά του νομίζω άξιζε. Σχεδόν ανύπαρκτο μασάζ ,αλλά δυνατή στο δεύτερο κομμάτι.
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Μλκ πως πάτε σ αυτήν, να τον πιάνει δε ξέρει και φτάνει τα 50.. αν είναι δυνατόν γυναίκα 50 ετων(περίπου 47-48) να μη ξέρει να παίζει τον φαλλό.. πιο dekavle πεθαινες, έλεος!Πέρασμα πριν λίγες μέρες με Μαρία απο ακουα, απελπισία σκέτη.
Φραπέ χλιαρό χωρίς καλαμάκι!!!
χαχαχ απο πότε;
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Δυνατή στα γαμησα η Εύα όντως, παρά το ωριμον της ηλικίας της!Καλησπέρα σας. Πέρασμα από το angels spa. Για τα λεφτά του νομίζω άξιζε. Σχεδόν ανύπαρκτο μασάζ ,αλλά δυνατή στο δεύτερο κομμάτι.
Η Ευα εχει κορμαρα, αψεγαδιαστη, αλλα πολυ μηχανικα ολα ρε παιδια.... Να χυσεις για να σε διωξει... Τα 80 για ενα γαμισι στα γρηγορα και μαλιστα στο μασαζοκρεβατο ειναι πολλα κατα την γνωμη μου, γιατι μπορει να τελειωσεις στο 20λεπτο....Δυνατή στα γαμησα η Εύα όντως, παρά το ωριμον της ηλικίας της!
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 393
- Πόντοι
- 21
Ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Οι τιμές στην Αθήνα είναι ίδιες με εδώ ή την «σαπίλα» την έχουμε εμεις ;
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ συναγωνιστή, μεγαλύτερη ξεπετα δεν έχω βιώσει, και δεν πήρα φουλ πρόγραμμα. Μασάζ 0, όμποε 0, χειρογλύκανο 2. Στο δεκάλεπτο θέλει να έχεις φύγει ενώ πληρώνεις για ώραΗ Ευα εχει κορμαρα, αψεγαδιαστη, αλλα πολυ μηχανικα ολα ρε παιδια.... Να χυσεις για να σε διωξει... Τα 80 για ενα γαμισι στα γρηγορα και μαλιστα στο μασαζοκρεβατο ειναι πολλα κατα την γνωμη μου, γιατι μπορει να τελειωσεις στο 20λεπτο....
Οχι εγω στην Ευα ειχα φουλ περιποιηση και πιπα και πηδημα.Συμφωνώ συναγωνιστή, μεγαλύτερη ξεπετα δεν έχω βιώσει, και δεν πήρα φουλ πρόγραμμα. Μασάζ 0, όμποε 0, χειρογλύκανο 2. Στο δεκάλεπτο θέλει να έχεις φύγει ενώ πληρώνεις για ώρα
Και το σωμα της τρομερο για την ηλικια της.
Απλα η φαση ειναι ''ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε''.
Εδω υπαρχουν cg με 100αρια για 2 πιστολιες και στην ανεση ενος διαμερισματος.
Οχι 80€ για μια γρηγορη φορα στο μασαζοκρεβατο, με 0 φιλια , και ολο ''μην μου πιεζεις το στηθος, και απαλα οι μπατσες στον κωλο''.
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παλουκαρι;; Καλό κομμάτι φαινόταν στο κρυσταλ.silia την ελεγαν την κοπελα τωρα ιδιωτευει στην περιοχη καμαρα θεσσαλονικη σε σπιτι ταριφα 60-80-100
Μηπως εννοειτε την Χριστινα20?Πως την βρίσκουμε αυτήν ρε παλουκαρι;; Καλό κομμάτι φαινόταν στο κρυσταλ.
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Όχι όχι αυτή… τι Σίλια με τα φουσκωμένα χείλι λέμε ΜύστηΜηπως εννοειτε την Χριστινα20?
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.290
- Πόντοι
- 3.556
Η ίδια είναι αλλά είναι ξεπετα να ξέρειςΌχι όχι αυτή… τι Σίλια με τα φουσκωμένα χείλι λέμε Μύστη
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Για silia
kanesex.com

Χριστίνα 20 ετών
Με λένε Χριστίνα είμαι ξανθιά καυλιάρα 20 χρόνων αν θέλεις να ξεκαυλωσεις και να περάσεις καλά πάρε με τηλέφωνο 6970251861 Ώρες επικοινωνίας 5 έως 12

AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 580
- Πόντοι
- 96
Πριν μερικά χρόνια ναι. Αλλά οχι τίποτε το ιδιαίτερο, αν και εγινε αρκετές φορέςΕγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο που έχω ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση και μετά θα πω και τη δίκη μου εμπειρία. Έχει πάρει κανεις κάτι παραπάνω από την τυπισσα στο Relief?
Για πες μας την δική σου εμπειρια
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
Σημερινη επισκεψη σε αννυ massagio παρουσες ακομα ευα και αγαπη, πρωτο μερος μια χαρα εμενα μαρεσε τετοιο μασαζ. Δευτερο μερος καλυτερο απο τις αλλες φορες αλλα δεν ξερω γιατι αποφευγει τοσο πολυ το eye contact και μετα απο ενα σημειο γυρναει καπως πλατη. Μονο σε εμενα το κανει ρε παιδια πρωτη φορα το συνανταω;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δεν το κάνει μόνο σε εσένα, μην το πάρεις προσωπικά.Σημερινη επισκεψη σε αννυ massagio παρουσες ακομα ευα και αγαπη, πρωτο μερος μια χαρα εμενα μαρεσε τετοιο μασαζ. Δευτερο μερος καλυτερο απο τις αλλες φορες αλλα δεν ξερω γιατι αποφευγει τοσο πολυ το eye contact και μετα απο ενα σημειο γυρναει καπως πλατη. Μονο σε εμενα το κανει ρε παιδια πρωτη φορα το συνανταω;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.989
- Πόντοι
- 5.956
Συμφωνώ! πήγα πριν κανά μήνα. Πολύ καλό μασάζ!Πέρασα τις προάλλες από Animus. Μόνο μασάζ φυσικά αλλά αρκετά καλό θα έλεγα με πίεση και ωραία περάσματα από κολομέρια. Θα πάρω πάλι αν και δεν παίζει τίποτε παραπάνω....
Τελευταία τροποποίηση:
vanessakikaulaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2022
- Like
- 704
- Πόντοι
- 81
Καλημερα αγόρια μου! Είμαι η Βανέσα, 20 χρονών, ψηλή, μακριά ξανθά μαλλιά και τέλειο αδύνατο σωματάκι.. Αποφάσισα να σας προσεγγισω απο εδω, καθώς θα βρίσκομαι κοντά σας μέχρι και την Παρασκευή 23/12 (θα λείψω για λίγο καιρό μετά), οπότε θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία να γνωριστούμε και με άλλους από εσάς (μερικοί με γνωρίζετε ήδη), να τα πούμε και να τα κάνουμε όλα με τα δωράκια μου αναλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, να γίνονται πιο προσιτά θα έλεγα για αυτές τις μέρες..
Θα με βρείτε στο
vanessakikaulaki11@gmail.com
Και θα χαρώ πολύ να δω μηνυματακι σας!
Φιλιά πολλά
Βανέσα
Θα με βρείτε στο
vanessakikaulaki11@gmail.com
Και θα χαρώ πολύ να δω μηνυματακι σας!
Φιλιά πολλά
Βανέσα