erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.911
- Πόντοι
- 2.646
Της γαταςΠοια ειναι αυτη η σταση;
Αφου ειναι η αγαπημενη της να τη μαθουμε ολοι.
Της γαταςΠοια ειναι αυτη η σταση;
Αφου ειναι η αγαπημενη της να τη μαθουμε ολοι.
Ρε παίδες θα κάνει κανείς το ψυχικό να μου δώσει το τηλέφωνο της Ιωάννας 34 να δοκιμάσω και εγώ?Το αστείο είναι ότι χωρίς να ζητήσω τίποτα εγώ, ένας μύστης μου είχε στείλει πμ και με ρώτησε αν το θέλω και μου το έστειλε!!! Μαζί με κάτι λεπτομέρειες τότε, πως θα σταματούσε μια βδομάδα για κάτι δουλειές και θα ξεκινούσε πάλι κλπ!!! Μεγάλες στιγμές!!!
Θέλω αν γίνεταιΑν θες φίλος στείλε!
το κουτι ολοκληρο να παρει.....το μηχανημα σβαρναειΤηλ δεν έχω έχω το instagram της : iwannaraphaela ( καμιά 1000ρα βιταμίνη μαζί σ γτ θα σε ξετινάξει χαχα)
Μην ανησυχείς , κατουρόκαυλες είναι τέτοιες ώρες . Σε λίγο πέφτει .Είναι ανοιχτό κανένα γραφείο τέτοια ώρα
Φευγεις με χαμογελο.το κουτι ολοκληρο να παρει.....το μηχανημα σβαρναει![]()
Φίλε εμάς τους πρωινους τύπους δε μας σκέφτεται κανένας! Η πορνομπίσνα είναι φτιαγμένη μόνο γι' αυτούς τους αλήτες τους αργόσχολους τους ξενυχτες.Είναι ανοιχτό κανένα γραφείο τέτοια ώρα
εχεις ενα δικιο κ σε αυτο ,αλλιως κλεισε μια απ βραδυ να στον κανει κ το πρωι γυαλίΦίλε εμάς τους πρωινους τύπους δε μας σκέφτεται κανένας! Η πορνομπίσνα είναι φτιαγμένη μόνο γι' αυτούς τους αλήτες τους αργόσχολους τους ξενυχτες.
Μη θέλει κανας άνθρωπος να τον βρέξει 06.00 Κυριακής... καταλήγει πάντα να τον παίζει μέχρι τις 12.00
Με τις ανατιμήσεις θέλει χιλιάρικο η φάση αυτή, αλλά σκέψου τώρα να ξυπνάς 6 το πρωί, και να έχεις πχ Τζινα22 με τις μπλε ματαρες της να προσπαθεί να σου πει καλημέρα, αλλα να μη μπορεί γιατί είναι μπουκωμενη. Πρώτα σπέρμα και μετά τοστ αβοκάντο Ίδια γεύση έχουν άλλωστεεχεις ενα δικιο κ σε αυτο ,αλλιως κλεισε μια απ βραδυ να στον κανει κ το πρωι γυαλί
εχει και πρωινες φιλε....Φίλε εμάς τους πρωινους τύπους δε μας σκέφτεται κανένας! Η πορνομπίσνα είναι φτιαγμένη μόνο γι' αυτούς τους αλήτες τους αργόσχολους τους ξενυχτες.
Μη θέλει κανας άνθρωπος να τον βρέξει 06.00 Κυριακής... καταλήγει πάντα να τον παίζει μέχρι τις 12.00
Ναι, γιατί και οι πρωινές πάνε στην εκκλησίαεχει και πρωινες φιλε....
απλα οι κυριακες ειναι λιγο δυσκολες
ισχυει , περνουν καποιες ωρες ρεπο εως της 12 συνηθωςεχει και πρωινες φιλε....
απλα οι κυριακες ειναι λιγο δυσκολες
να παρουν θεια φωτιση για να εκτελεσουν το εργο του θεουΝαι, γιατί και οι πρωινές πάνε στην εκκλησία
εχω μια αμυδρη υποψια οτι κ μετα 700 ισως κ κατι να γινεται θα το σιγουρεψω κ θα σ στειλωΜε τις ανατιμήσεις θέλει χιλιάρικο η φάση αυτή, αλλά σκέψου τώρα να ξυπνάς 6 το πρωί, και να έχεις πχ Τζινα22 με τις μπλε ματαρες της να προσπαθεί να σου πει καλημέρα, αλλα να μη μπορεί γιατί είναι μπουκωμενη. Πρώτα σπέρμα και μετά τοστ αβοκάντο Ίδια γεύση έχουν άλλωστε
κανει κ σε ξεκανει χαχα αλλα αξιζειΕγω παλι θα πω οτι αν θελει καποιος πρωινο ραντεβου για σ/κ η Ιωαννα34 κανει.