φιλλανω ποιο ειναι συναγωνιστηΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ 2η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.
Μην σας παρασυρει η πατουρα της Ελλεηνιδας στον ΦιλλΑνω.
Εκτως κ αν γουσταρετε μουνι καργα στο gel κ κρεβατομουρμουρα.
Ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι δεν ηταν Ελλ αλλα με το που μπηκε στο δωματιο πιστηκα για την καταγωγη της.
Επιστρεφω σε λιγο με ενημερωση on/off.
![]()
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 1.056
Φιλλιπιδου11Β.φιλλανω ποιο ειναι συναγωνιστη
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
thanksΦιλλιπιδου11Β.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
![]()
![]()
![]()
francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
δεν κατηγορεί κανείς την Ελλάδα εννοείται ότι δεν γαμάς πουθενά με 10-20€.Η εύκολη λύση, όταν δεν έχει ταξιδέψει ο Έλληνας για να ξέρει, είναι να κατηγορεί την Ελλάδα...
Την τωρινή κατάσταση σε σχέση με πριν κατηγορούμε.
Όταν έχεις συνηθίσει εποχές 2005-2010 να γαμάς νέες και ωραίες με έξτρα στο 20άρικο και τώρα έχουν ουρές κάτι σκιάχτρα επειδή δεν είναι καραφολάρες τι να κάνεις;
εδώ έχει λαό η Μπαρμπαρα που στα καλά της και 15 χρόνια νεότερη ήταν μια από τις πολλές, τι να κάνεις;
να λέμε πάλι καλά που γαμάμε;;
ή την Τζανίνα που πάνε και τη γλύφουν τώρα που έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές και την γαμούσαμε πριν κάνει παιδιά που ήταν μουνάρα και δεν μας έκανε εντύπωση.
τι να λέμε τώρα;;;
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.673
- Πόντοι
- 746
Καλησπερα συναγωνιστες , υστερα απο τσαρκα που εκανα στη φυλης και τα γυρω στενα , εντοπισα προς εκπληξη μου την Εμμυ τη Ρωσιδουλα στο φωκαιας 13 στο υπογειο! Να ενημερωσω ακομη οτι η κοπελα ειναι γνωστη απο τα στουντελα της Λιοσιων 73β αλλα και Σπυρου πατση 40! Αυτα, απο μενα!
Καλα Χριστουγεννα!!

Φιλαράκι ξέρεις τι ώρα πιάνει;Καταθεση πριν λιγο στην Ρωσιδα Λαουρα Μαγνησιας 11....δεν ειχα σκοπο να παω εκει καθως οποτε περασα ηταν παντα κλειστα τετοια ωρα σημερα ομως οπως βολταριζα Φυλης οταν εφτασα γωνια με Μαγνησιας ειδα το φωτακι αναμενο οποτε λεω ας παω να δω....Η κοπελα ειναι μονο για τους φαν των χοντρων και BBW γυναικων (οπως εγω καλη ωρα)...μελαχρινη γυρω στο 1,60, 100-110 κιλα υπολογιζω...καλος χαρακτηρας...τελειωσα καρφωνοντας την στα 4 με θεα τον τεραστιο κωλο της...μονο αρνητικο ειναι η τσατσα που στο σαλοναρισμα ελεγε για ελευθερο στοματικο ενω κατι τετοιο στην πραξη δεν εγινε..
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αν πάει κάποιος το πρωί Τζέσικα ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ πριν πάει. Γνωριζόμαστε και θέλω να της μεταφέρει κάτι παρακαλώ..
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Απογευματινή βάρδια δεν είναι συνήθως αυτή εκεί?Καλησπερα συναγωνιστες , υστερα απο τσαρκα που εκανα στη φυλης και τα γυρω στενα , εντοπισα προς εκπληξη μου την Εμμυ τη Ρωσιδουλα στο φωκαιας 13 στο υπογειο! Να ενημερωσω ακομη οτι η κοπελα ειναι γνωστη απο τα στουντελα της Λιοσιων 73β αλλα και Σπυρου πατση 40! Αυτα, απο μενα!Καλα Χριστουγεννα!!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Συνήθως διπλοβάρδιες πρωί και απόγευμα,απλά μπορεί να αλλάξει και οίκο στην αλλαγή της βάρδιας.Απογευματινή βάρδια δεν είναι συνήθως αυτή εκεί?
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
Έβγαζε τις υπηρεσίες στον Λόχο;Αν πάει κάποιος το πρωί Τζέσικα ας μου στείλει ένα μήνυμα παρακαλώ πριν πάει. Γνωριζόμαστε και θέλω να της μεταφέρει κάτι παρακαλώ..
Τελευταία τροποποίηση:
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.161
- Πόντοι
- 1.056
Ελλεηνιδα στην νοοτροπια = μια ζωη ελλεηνιδα! Σε λιγο ουτε να τις γαμαμε δεν θα θελουμε..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ 2η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.
Μην σας παρασυρει η πατουρα της Ελλεηνιδας στον ΦιλλΑνω.
Εκτως κ αν γουσταρετε μουνι καργα στο gel κ κρεβατομουρμουρα.
Ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι δεν ηταν Ελλ αλλα με το που μπηκε στο δωματιο πιστηκα για την καταγωγη της.
Επιστρεφω σε λιγο με ενημερωση on/off.
![]()
![]()
![]()
Εφυγα!Βαρκελώνη με 50 ευρώ ξεσκιζεις για μια ώρα κινεζακια και λατινες σε δικό τους χώρο

Καλημέρα συνάδελφοι.
Καταρχάς να προτείνω το thread αυτό να μετονομαστεί σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ αν συμφωνείτε όλοι. Τόσα χρόνια το παρακολουθώ και μου κάνει εντύπωση πως δεν το εχιε προτείνει κάποιος.
Επίσης όποιος θέλει ας γράψει 3 στάνταρακια που έχει με μικρή περιγραφή καθώς βρισκόμαστε όπως λέτε σε δύσκολους καιρούς να βοηθήσουμε και τους νέους και εμάς τους ίδιους.
Ξεκινάω εγώ:
ΜΙΛΕΝΑ Διδυμου 27
Γλυκια κοπέλα θερμή και ζουμερή με όμορφα στηθια, βγάζει πολύ πάθος και καλό στοματικό.
ΤΑΝΙΑ Διδυμου 27
Ξανθια με ωραίο γεμάτο στήθος και πολύ δυνατό στοματικό και έξτρα γλύψιμο.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΩΚΑΙΑΣ 27 Β Ημιόροφος.
Όμορφη ψηλή ψανθια με ματαρες, τεράστιες βυζαρες, τώρα τελευταία σε κοιτάζει σαν να λέει αντε τελείωνε. Αλλά πολύ δυνατή.
ΥΓ τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκούπα από αστυνομία και πολλές φορές τα πετυχαίνω όλα κλειστά και λέω τσάμπα κατέβηκα.
Καταρχάς να προτείνω το thread αυτό να μετονομαστεί σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ αν συμφωνείτε όλοι. Τόσα χρόνια το παρακολουθώ και μου κάνει εντύπωση πως δεν το εχιε προτείνει κάποιος.
Επίσης όποιος θέλει ας γράψει 3 στάνταρακια που έχει με μικρή περιγραφή καθώς βρισκόμαστε όπως λέτε σε δύσκολους καιρούς να βοηθήσουμε και τους νέους και εμάς τους ίδιους.
Ξεκινάω εγώ:
ΜΙΛΕΝΑ Διδυμου 27
Γλυκια κοπέλα θερμή και ζουμερή με όμορφα στηθια, βγάζει πολύ πάθος και καλό στοματικό.
ΤΑΝΙΑ Διδυμου 27
Ξανθια με ωραίο γεμάτο στήθος και πολύ δυνατό στοματικό και έξτρα γλύψιμο.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΩΚΑΙΑΣ 27 Β Ημιόροφος.
Όμορφη ψηλή ψανθια με ματαρες, τεράστιες βυζαρες, τώρα τελευταία σε κοιτάζει σαν να λέει αντε τελείωνε. Αλλά πολύ δυνατή.
ΥΓ τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκούπα από αστυνομία και πολλές φορές τα πετυχαίνω όλα κλειστά και λέω τσάμπα κατέβηκα.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.161
- Πόντοι
- 1.056
Αυτη ειναι <<ζυμαρακι>> με πιασηματα δλδ καπως σεξυ η χοντρη;Ξεκινάω εγώ:
ΜΙΛΕΝΑ
ναι με μετριο προσωπο αλλα σωμα οπως λες και με κομαντο υπηρεσιες. πηγαινε και δε θα χασειςΑυτη ειναι <<ζυμαρακι>> με πιασηματα δλδ καπως σεξυ η χοντρη;
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
+10 κιλά από το κανονικό.Αυτη ειναι <<ζυμαρακι>> με πιασηματα δλδ καπως σεξυ η χοντρη;
Γουρουνομουριτσα.
(Αναφέρομαι σε εμφάνιση, οχι στις αποδεδειγμένα αρτιες υπηρεσίες της).
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.614
- Πόντοι
- 19.386
εγω πηγα κατα τις 23:15...νομιζω η τσατσα μου ειπε οτι απο τις 21:00 ανοιγουν...συνηθως ειναι κλειστος αυτος ο οικος (τουλαχιστον αργα βραδυ που περναω εγω)...χθες ανοιξαν πρωτη μερα δοκιμαστικα...Φιλαράκι ξέρεις τι ώρα πιάνει;
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.422
- Πόντοι
- 486
.Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία!
..για λίγες ημέρες στην Αθήνα σαν επισκέπτης πλέον και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείτε αν παίζει καμια καλη μαυρούλα με μεγάλα στήθη ώστε να την επισκεφτώ
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή συνέχεια!
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.422
- Πόντοι
- 486
Καλημέρα συναγωνιστές... Την έκανα την ερώτηση πριν κάποιες μέρες αλλά δδνχδηχα απάντηση οπότε με συγχωρείτε για την επανάληψη... Το λοιπόν... Κοιτάς κριτικές για διδύμου, Φώκαια και άγκυρας... Αλλά σχεδόν όλες είναι για πρωινές και απογευματινές βάρδιες... Γνωρίζει κάποιος (και αν έχει να προτείνει) κάτι για μεταμεσονύχτια βάρδια σε αυτούς τους δρόμους?
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.829
- Πόντοι
- 11.096
Αδερφε δεν πήρες απάντηση διότι ένα 90% εδώ μέσα τσαρκαρει πρωι απόγευμα, οχι βράδυ. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι στις συγκεκριμένες περιοχες όταν είσαι κατά μονας αλλά και για το αμάξι σου γιατί έχουν παρατηρηθει πολλες κλεψιες και σπασίματα αυτοκινήτων.Καλημέρα συναγωνιστές... Την έκανα την ερώτηση πριν κάποιες μέρες αλλά δδνχδηχα απάντηση οπότε με συγχωρείτε για την επανάληψη... Το λοιπόν... Κοιτάς κριτικές για διδύμου, Φώκαια και άγκυρας... Αλλά σχεδόν όλες είναι για πρωινές και απογευματινές βάρδιες... Γνωρίζει κάποιος (και αν έχει να προτείνει) κάτι για μεταμεσονύχτια βάρδια σε αυτούς τους δρόμους?
Πέραν τουτου, με τις ελάχιστες γνώσεις αυτής της βαρδιας που εχω, θα σε προτεινω Άννα Κου η οποία βρίσκεται Φωκαιας με Αχαρνών ημιυπόγειο για απλό προγραμμα, έχω παει πολλες φορες και είναι στανταρακι μου, και η Άννα Φυλής 59, βάσει των κριτικών γιατί εγώ δεν έχω παει, με φουλ προγραμμα.
Όσο αφορά για την εμφάνιση η Άννα Κου είναι πολυ ομορφη και ψηλή με 10 κιλά παραπανω αλλά κατανεμημένα όμορφα και η Άννα εχει κανονικό σώμα αλλά μετριο προσωπο.
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.614
- Πόντοι
- 19.386
Οντως η Αννα απο αλβανια Φυλης 59 βραδυνη βαρδια ισογειο αξιζει! εχει μια εξωτικη ομορφια (μοιαζει με βραζιλιανα απο το καρναβαλι του Ριο), ραστα μαλλια, μαυρισμενη, ωραια πιασιματα, απαλο δερματακι, βυζαρες και ειναι πολυ καλος χαρακτηρας....και δεν βιαζεται...Αδερφε δεν πήρες απάντηση διότι ένα 90% εδώ μέσα τσαρκαρει πρωι απόγευμα, οχι βράδυ. Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι στις συγκεκριμένες περιοχες όταν είσαι κατά μονας αλλά και για το αμάξι σου γιατί έχουν παρατηρηθει πολλες κλεψιες και σπασίματα αυτοκινήτων.
Πέραν τουτου, με τις ελάχιστες γνώσεις αυτής της βαρδιας που εχω, θα σε προτεινω Άννα Κου η οποία βρίσκεται Φωκαιας με Αχαρνών ημιυπόγειο για απλό προγραμμα, έχω παει πολλες φορες και είναι στανταρακι μου, και η Άννα Φυλής 59, βάσει των κριτικών γιατί εγώ δεν έχω παει, με φουλ προγραμμα.
Όσο αφορά για την εμφάνιση η Άννα Κου είναι πολυ ομορφη και ψηλή με 10 κιλά παραπανω αλλά κατανεμημένα όμορφα και η Άννα εχει κανονικό σώμα αλλά μετριο προσωπο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις