giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.244
- Πόντοι
- 2.306
Η γνωστή Άνταδεν ξερω τι εννοεις προσφατες αλλα στην λιστα ειναι στην τελευταια θεση μαζι μ 3 4 ακομα , καποτε ισως αξιζε τωρα με τιποταα
Η γνωστή Άνταδεν ξερω τι εννοεις προσφατες αλλα στην λιστα ειναι στην τελευταια θεση μαζι μ 3 4 ακομα , καποτε ισως αξιζε τωρα με τιποταα
έχουμε πρόσφατες πληροφορίες για την κυρία;;;![]()
Σου προσφερω ενα φουλ προγραμμα 6909119933 - Love List
” Αφροδίτη εκρηκτική juicy γυναικαρα!! ” 6909119933 Σε περιμένω στο ξενοδοχείο Μπορα Μπορα στη Νέα Φιλαδέλφεια για μια ώρα άκρως καυλωτική ,ηδονικη,σε ένα φουλ ωριαιο […]www.lovelist.com.gr
Τι εποχές ζούμε;δεν ξερω τι εννοεις προσφατες αλλα στην λιστα ειναι στην τελευταια θεση μαζι μ 3 4 ακομα , καποτε ισως αξιζε τωρα με τιποταα
σωστος αυτη η νεφελι ειναι στην τσοντα. η μινα δεν ειναι σιγουρα την γνωριζα καλα.. και τη νεφελι την εχω παρει και ξερω οτι αυτη παιζει στη τσοντα και τη λιζα εχω παρει και τωρα που κοιταω καλα τη φωτο με το νεο στηθος παιζει να ειναι αυτη οντως η ΛυδιαΗ λαουρ α does LOUTRAKI δεν είναι η μίνα ιορδανιδου εχεις δίκιο ομως βάζει αγγελίες στο εσκορτ νιους κάποιες φορεσ .Πρόσφατα είχε βάλει με το όνομα νεφέλη και παίρνει 1 ώρα 200 ευρώ (έχω βάλει φωτό ).Πρεεπι να είναι αυτή η Λιζα (της μοιάζει πολύ .Έχει αναφερθεί παλιότερα ).![]()
....επιβεβαίωση του έγκυρου πάντα συναγωνιστή...laura loutraki είναι η nefeli η και sofia παλιότερα. Όμορφη καλό παιδί και καλές υπηρεσίες κυρίως σε gfe ρυθμους αλλά τσιμπιμενη η τιμηΗ λαουρ α does LOUTRAKI δεν είναι η μίνα ιορδανιδου εχεις δίκιο ομως βάζει αγγελίες στο εσκορτ νιους κάποιες φορεσ .Πρόσφατα είχε βάλει με το όνομα νεφέλη και παίρνει 1 ώρα 200 ευρώ (έχω βάλει φωτό ).Πρεεπι να είναι αυτή η Λιζα (της μοιάζει πολύ .Έχει αναφερθεί παλιότερα ).![]()
Συμφωνώ άσε που είναι τριαξονικο πλεονδεν ξερω τι εννοεις προσφατες αλλα στην λιστα ειναι στην τελευταια θεση μαζι μ 3 4 ακομα , καποτε ισως αξιζε τωρα με τιποταα
Φίλε, όπως έγραψα και παραπάνω, η κοπέλα είναι για κλωτσιές. Τις έστειλα μήνυμα να βρεθούμε και μου ζήτησε αντί για 80 το μισάωρο και 150 την ώρα που ήταν στο αρχικό μήνυμα, 120 και 200. στην ερώτηση γιατί ανέβηκαν οι τιμές αφού άλλα είχαμε πει νωρίτερα, δεν απάντησε ποτέ, οπότε από εμένα είναι Χ ανευ εταίρας.είδα φώτο με βαθυ λαρύγγι και σκέφτηκα μήπως αξίζει μια συνάντηση
Τι να πωω δεν ξέρωΕλληνίδα Άρτεμις για να συναντηθούμε στο χώρο σου
καλησπερα,εχουμε καμια πληροφορια για αυτη παιδια? απο μια προχειρη ερευνα του κινητου της στο google δεν ειδα κατι υποπτο
Καλησπέρα και χρονια πολλά!!
Θέλω και γω!!!!
Αν θες φίλος στείλε!ανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
ΥΓ οταν μαθουμε να μοιραζομαστε θα ειμαστε ολοι κερδισμενοι.
Υπερβολικά ρομαντική...έχουμε πρόσφατες πληροφορίες για την κυρία;;;![]()
Σου προσφερω ενα φουλ προγραμμα 6909119933 - Love List
” Αφροδίτη εκρηκτική juicy γυναικαρα!! ” 6909119933 Σε περιμένω στο ξενοδοχείο Μπορα Μπορα στη Νέα Φιλαδέλφεια για μια ώρα άκρως καυλωτική ,ηδονικη,σε ένα φουλ ωριαιο […]www.lovelist.com.gr
Τι εννοείς??Υπερβολικά ρομαντική...
Εννοώ αυτό που διαβάζεις. Υπερβολικά ρομαντική.Τι εννοείς??
μονοοοοο ρομαντικη χαχαΥπερβολικά ρομαντική...
Ε μα ξέρω γω, όλη η πιάτσα ξέρει ποιες να αποφεύγει για να μην γίνει στρατηγός. Μόνο οι αγαπούληδες των νημάτων παριστάνουν τους Κινέζους.μονοοοοο ρομαντικη χαχα
Δεν υπάρχει πλέονΑν θες φίλος στείλε!
καταρχάς παίρνει πολλά σιγά το μπαζο.. χοντρούλα κ ζητάει έξτρα κ όλας αντί να παίρνει 60 ευρώ για 1 ώρα χαχαχΕννοώ αυτό που διαβάζεις. Υπερβολικά ρομαντική.
Αδερφέ μου να στο πω απλά. Αξίζει να τραβιέσαι σε ουρολόγους, αφροδισιολόγους για ένα πήδημα; Βρες μια κοπέλα που δεν είναι του ρομαντισμού αλλά του ρεαλισμού. Έδωσε και ο ρεαλισμός πολλά στην τέχνη.καταρχάς παίρνει πολλά σιγά το μπαζο.. χοντρούλα κ ζητάει έξτρα κ όλας αντί να παίρνει 60 ευρώ για 1 ώρα χαχαχ
Αδερφέ μου να στο πω απλά. Αξίζει να τραβιέσαι σε ουρολόγους, αφροδισιολόγους για ένα πήδημα; Βρες μια κοπέλα που δεν είναι του ρομαντισμού αλλά του ρεαλισμού. Έδωσε και ο ρεαλισμός πολλά στην τέχνη.