troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.472
- Πόντοι
- 3.296
Η ιδανικη γυναικα τυπε μου!Περπατας στο δρομο και βλεπεις ενα 9αρι με εναν και λες πως γίνεται αυτη να ειναι με αυτον. Ε αυτος ημουν εγω. Με μια 25 χρονη τοτε η οποια ηταν πανεμορφη. Η τύπισσα ενο τραβιομασταν κανα 8μηνο μου ειχε πει οτι βλεπει ψυχιατρο. Δε το πηρα στραβα γιατι οκ λεω ευαίσθητη κτλ. Μετα απο καποια φαση εκει που τελειωνε η πραξη κ ολα κλ. Σηκωνόταν μεσα στη νυχτα και εφευγε. Το εκανε μια, δυο και μετα απο καποιο διαστημα σχεδον καθε μερα. Χανοταν καποιες ωρες κ μετα ολα κλ. Δεν ηξερα τι να κανω γτ την γουσταρα κ πολυ. Τελικα έληξε. Τι να εκανε ρε μαγκες; εμενα μου ελεγε οτι ηθελε καθαρο αερα γτ την επιανε ψυχοπλακωμα.
Μετα την πραξη να φευγει!
Δυστυχως οι πιο πολλες θελουν να σ ανεβουν στο σβερκο
Τυχερος εισαι που το εζησες κι ας μη σου αρεσε οταν το ζουσες(προφανως ειχες αισθηματα για εκεινη οκ κατανοητο)
καθώς τους άνδρες διαχρονικά τους χαρακτηρίζουν ψυχάκηδες κλπ εύκολα και με τη μία...ενώ οι κοπέλες ένεκεν μιας ωραίας εμφάνισης...μιας εντυπωσιακής κορμοστασιάς ,μιας σεξουαλικότητας ,μιας κωλάρας ρε αδερφέ που μας ξεγελάει...έχουν γλιτώσει διαχρονικά απ το να τις χαρακτηρίζουμε κι εμεις ως τρελές και παλαβές...και μάλιστα όπως δείχνουν τα περιστατικά των συναγωνιστών εδω....τα περιστατικά με τρελές πρέπει να ειναι πααρα πολλά...