John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 3.846
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου.Και πολύ ήταν.Τζαμπα αξία σου δίνωΕγώ να βοηθήσω θέλω
Ειδικότητα μου τα ναυάγια
Υγ. Βάλε μια θυμωμένη φατσούλα
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου.Και πολύ ήταν.Τζαμπα αξία σου δίνωΕγώ να βοηθήσω θέλω
Ειδικότητα μου τα ναυάγια
Υγ. Βάλε μια θυμωμένη φατσούλα
Και πολύ καλά θα κάνειςΔεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου.Και πολύ ήταν.Τζαμπα αξία σου δίνω
Μερικοί δεν το καταλαβαίνουνΗρεμα παιδες. Μην τσακωνεστε. Χαβαλε κανουμε.
Εγώ να δω τον Μέσσι να κλαίει θέλωΠάμε μωρή Argentina !!
Όμιλος με 4 συμπαθέστατες ομάδες, θέλω πρόκριση Αργεντινής (αν και πολύ μέτρια μέχρι στιγμής) και Σαουντηδων (απρόσμενα συμπαθείς ποδοσφαιρικά).
Μακάρι να δούμε ματσαρα !
Τύπε εγώ λέω να τον πυροβολήσει κατευθείαν στη σπονδυλική στήληΕγώ να δω τον Μέσσι να κλαίει θέλω
Ας περάσει η Αργεντινή δε γαμιεται
Μπορείς να του κάνει κάποιος τάκλιν στο γόνατο με τις τάπες και να τον πάρουν με ελικόπτερο από το γήπεδο
Αυτά
Όχι τυπάρα μου, δεν το ευχόμαστε για κανέναν αυτό...Εγώ να δω τον Μέσσι να κλαίει θέλω
Ας περάσει η Αργεντινή δε γαμιεται
Μπορείς να του κάνει κάποιος τάκλιν στο γόνατο με τις τάπες και να τον πάρουν με ελικόπτερο από το γήπεδο
Αυτά
Είμαι κατά της βίας και της οπλοκατοχήςΤύπε εγώ λέω να τον πυροβολήσει κατευθείαν στη σπονδυλική στήληκριμα είναι να λερωθούν οι τάπες κάποιου αντιπάλου....
Είσαι πολύ τρυφερός τελικα
Tοτε ας τον ρηξοθμε στα λιοντάρια κ το κρίμα στο δικό του λαιμόΕίμαι κατά της βίας και της οπλοκατοχής
Άλλο πάνω στο παιχνίδι
Δεν αξιζει ρε αρχοντα να το σηκωσει Αυτος παιζει μπαλα μονο οταν ολη μα ολη η ομαδα ειναι στημενη γυρω τουΌχι τυπάρα μου, δεν το ευχόμαστε για κανέναν αυτό...
Κατά τα άλλα, στάνταρ θα ρίξει πολύ κλάμα ο κοντός (οχι σήμερα ελπιζω), τελευταίο του μουντιάλ είναι και δε θα φτάσει πολύ μακριά η Αργεντινή... Ένα μουντιάλ θα άξιζε να το έχει σηκώσει.
Cry another day η φάση![]()
ΥπερβολικοςTοτε ας τον ρηξοθμε στα λιοντάρια κ το κρίμα στο δικό του λαιμό![]()