Θα κάνω την εισαγωγή μου με το εξής….
Τους Άγγλους θα τους ακούτε μετά το but.….
Στεφανία λοιπόν.
Ένα χαμογελαστό φρέσκο τυπάκι με ωραίο πρόγραμμα εξαιρετικό μασάζ πολύ δυνατή εκτόνωση και ανθεκτική στο σεξ. Κάτι μη και κάτι όχι είναι απολύτως αποδεκτά στο βαθμό του πρώτου ραντεβού. Οκ ως εδώ. Θα έλεγα ότι μέσα από την εμπειρία προκύπτει άνετα η ανάγκη ή καλύτερα η επιθυμία μιας δεύτερης δοκιμής.
Αλλά………
Έρχεσαι στη πόλη μου κυρία μου να κάνεις πλούσια Χριστούγεννα….
Μη κρυβόμαστε , αυτά τα λεφτά τα βλέπεις στην Αθήνα το μήνα και αν.….
Φέρε γαμώ τη τσιπιά σου δύο ρολά μασαζόχαρτο να απλώσεις
Φέρε μια βαλίτσα πετσέτες….
Αγόρασε παντόφλες μιας χρήσης….
Και το κυριότερο…..!
Δώσε ένα φράγκο και κλείσε κάτι αξιοπρεπές.
Μας είπες θα πας Περαία. Οκ το καταλάβαμε ότι η επιλογή έγινε λόγω τιμής.Η Περαία αυτή τη περίοδο έχει τα πιο φθηνά καταλύματα. Τελικά επέλεξες την τελείως άλλη πλευρά που επίσης παρέχει Airbnb τρώγλες με 25€.
Μπάνιο ήταν αυτό κουκλίτσα μου?
Άσε που αν σουρουπώσει εκεί είναι σαν να σουλατσάρεις στη κεντρική πλατεία της Τεχεράνης με μπλουζάκι Tommy Hilfiger flag…..!
Εν κατακλείδι…..
Σεβασμός στο Πύργο το Λευκό καριολάκι…….
Να μας ξανά έρθεις ευχαρίστως αλλά με σεβασμό.
Αν και διαφωνώ γενικως με τους χαρακτηρισμούς (καριολακι κλπ κλπ) ,θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλτατο για τις εύστοχες παρατηρήσεις του.
Πετσέτες πολυχρησιμοποιημένες ,σκληρές και με τρύπες.
Πλαστικές σαγιονάρες που οι μύκητες κάνουν πάρτυ,
Μασαζοκρέβατα ετοιμόρροπα ,χωρίς καμμιά απολύμανση πριν και μετά.
Εξωτερικά μπάνια που στην πλειονότητα τους , πατάς τα απόνερα του προηγούμενου.
Μπορώ να γράψω χίλια δυο , αλλα φωνή βοώντος....τόσο εγώ οσο και άλλοι εκλεκτοί συνομιλητές τα έχουμε πεί πολλάκις.
Τι να πεις όμως ,οταν μου έχει πεί κάποτε μασαζοκόρη , οτι πολλοί φεύγουν χωρίς να κάνουν καν ντουζ , με τα λάδια και τα χύσια πάνω τους.
Για να παραφράσω δε μια παλιότερη φράση , δυστυχώς έχουμε τις υπηρεσίες που μας αξίζουν.
Αφήστε λοιπόν τα παράπονα αγαπητοί μου και απαιτήστε απαιτήστε και ξανα απαιτήστε ,οταν δείτε μη σφραγισμένες πετσέτες, παντόφλες μιας χρήσης βρώμικους χώρους οαι ξινές συμπεριφορές ,απλα κάντε την με ελαφρά πηδηματάκια.
Και μια παραίνεση προς τους νεοεισερχόμενους στο άθλημα τούτο με κάτι που είπε ο Αριστοτέλης:
Είμαστε αυτό που επανειλημμένως κανουμε, επομένως η ποιότητα δεν είναι πραξη ,αλλά συνήθεια!