Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.254
- Πόντοι
- 42.528
Καλημερα ομορφιαΚαλημερουδια..!![]()
Καλημερα ομορφιαΚαλημερουδια..!![]()
Καλημερουδια..!![]()
Θηλυκό, οχι υπερβολικό..και σέξι..δεν ξεφεύγω απο το στυλ μου να γίνω κάποια άλλη..Καλημερα στην φαντασία μας.
Μιας και έχετε συζήτησή εδώ όλα τα φιλαράκια. Θελω να ρωτήσω την κυρία τζοαννα με τι ενδυμασίες κάνει επίσκεψη.
Και τι της αρέσει να φοράει.
Καλημέρα αγόριΚαλημερα ομορφια
Καλημέρα, επίσηςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα Τζοανα
Είσαι τόσο όμορφο πλάσμαΚαλημερουδια..!![]()
Κάτι ξέρεις παραπάνω μωρο μουΕίσαι τόσο όμορφο πλάσμα
Πρέπει να σε ξαναδώ σύντομα..Κάτι ξέρεις παραπάνω μωρο μου...ευχαριστώ
Ανυπομονώ...Πρέπει να σε ξαναδώ σύντομα..
Το 'άναψες' το εργαλείο Joannάκι.... Καλημέρες!Σήμερα διαθέσιμη 14:00 και μετα ,και για λίγα ραντεβου, λογω οτι φόρτωσα πολυ τις τελευταίες ημέρες αγόρια,να το χαλαρώσω λίγο..
Άστα το παρα άναψα χαχαχαχα!!Δύσκολο να αρνηθώ ραντεβού σε κάποιον που θέλει πολύ,κι ετσι φορτώνω κάποιες μέρες!Το 'άναψες' το εργαλείο Joannάκι.... Καλημέρες!
Καλημερεεεες κοριτσαρα..Καλημερουδια..!![]()
Χαχαχαχαχα... Κάτι κάνεις πολύυυυ καλά, κρίνοντας και από τα σχόλια των παιδιών.Άστα το παρα άναψα χαχαχαχα!!Δύσκολο να αρνηθώ ραντεβού σε κάποιον που θέλει πολύ,κι ετσι φορτώνω κάποιες μέρες!
Τα παιδιά ξέρουν καλύτεραΧαχαχαχαχα... Κάτι κάνεις πολύυυυ καλά, κρίνοντας και από τα σχόλια των παιδιών.
Femme fataleΚαλημερουδια..!![]()
Μα εμεις το θελουμε σφιχτο!!!Σήμερα διαθέσιμη 14:00 και μετα ,και για λίγα ραντεβου, λογω οτι φόρτωσα πολυ τις τελευταίες ημέρες αγόρια,να το χαλαρώσω λίγο..
![]()
Πιο σφιχτό, πεθαίνεις, μέχρι τάπα του έχω, μην παρει αεραΜα εμεις το θελουμε σφιχτο!!!
Femme fatale
Εχει 15% εκπτωση σε μεσηλικες με κινητικα, εχω θεμελιώσει το δικαιωμαμωρη αδερφουλα μου,τι στο καλο,ολοι καυλιαριδες ειναι?θα εχει πλακωσει ολη η πιστιρικαρια για να σε γαμισει.που να παμε εμεις τα γεροντια ρε? θα λες μετα οτι δεν ημαστε καυλεηδες.ωρε ξευτιλα!!!!!!!!!!!!!!!
Και μεις σε λατρευουμε, ολα στα λέμεΓι αυτό λατρεύω το νημα μου.. και τι δεν έχει...τσοντες, κριτικές, προβληματισμούς/τσακωμούς/αγαπες ,και ...δάνεια για γαμησακια;!..αυτο κι αν δεν το εχω ακούσει πάλι!!
Εντάξει,ήδη σε παω εσένα,τέλος χαχαχαχα!!!