Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.659
Καληνύχτα..με καυλες..
Tην Καλημερα μου Αγαπητη Νηματοθετρια......οπως βλεπεις στην αναρτηση μου εκαναν like και οι αλλοι......Ο Κafearkud που τον εχει επηρεασει η Ερατω και ο Odin που τον εχει επηρεασει ο Σατυρος.....Βλεπω εξέλιξη στο νημα..νόμιζα ότι μπήκα σε γκαλερί!
Σήμερα και αύριο θα το τραβήξω παραπανω τ' ωράριο( για τα παιδιά που το ζητούν & που ειμαι λιγο πιο ξεκούραστη απο τις προπόνησεις)
Μα ο "καταραμένος ζωγράφος" είναι γνωστό πως υπήρξε "ένας από εμάς" είχε αδυναμία στις τάνες!!!Tην Καλημερα μου Αγαπητη Νηματοθετρια......οπως βλεπεις στην αναρτηση μου εκαναν like και οι αλλοι......Ο Κafearkud που τον εχει επηρεασει η Ερατω και ο Odin που τον εχει επηρεασει ο Σατυρος.....
υσ.Να εισαι σιγουρη οτι αν ηταν εν ζωη ο Καλλιτεχνης θα ειχε περασει μια βολτα απο εσενα....και αρκετοι αλλοι βεβαιως Καλλιτεχνες.....αφου ξημεροβραδιαζονταν στα καταγωγεια εκεινης της εποχης.....αρα δεν φυγαμε απο την συζητηση....
Εσενα σε πλακωσε το παπλωμα και εσυ τους πλακωσες στις πιπες.Καλο μεσημέρι αγόρια...με πλάκωσε το πάπλωμα...τελευταίο ραντεβού ήταν 2:30 /3 παρα το βράδυ..ήμουν άτακτη χθες!!![]()
![]()
....με ξύπνησε ένα ατακτο αγόρι ...ουτε καφε δεν πρόλαβα να πιω αλλα εξυπηρετησα,δεν κολλαω πουθενά χαχαχαχα!!Εσενα σε πλακωσε το παπλωμα και εσυ τους πλακωσες στις πιπες.
Καλησπερα.
Ησουν ατακτη εχτες?????γιατι!!!!τις προηγουμενες μερες τι ησουν...????Καλογρια????Καλο μεσημέρι αγόρια...με πλάκωσε το πάπλωμα...τελευταίο ραντεβού ήταν 2:30 /3 παρα το βράδυ..ήμουν άτακτη χθες!!![]()
![]()
....παραειμαι τελευταία!!Ησουν ατακτη εχτες?????γιατι!!!!τις προηγουμενες μερες τι ησουν...????Καλογρια????
.......και απο εμας..........παραειμαι τελευταία!!
Αντε φιλάκια και θα τα πούμε αγόρια μου αργότερα πάλι!
Ζουμερότατο..........φρέσκια φωτο![]()
Σας περιμένουμε τοτε , να το δοκιμάσετεΖουμερότατο......
"Τζα!!!"Τέρμα το διαλλειμα την κάνω τρέχοντας....!!!
Να βάλω και μια φωτο το μουνάκι μου..( ναναι καλά το χρυσό μου,το προσέχω σαν τι,εργαλείο δουλειάς)
![]()
Αγαλματενια καυλοχειλακια...Καλημερούδια..
![]()
Respect Sexy Girl... Γλύκα.Να βάλω μια χαλαρή φωτο....!
![]()
Ειστε πολλες;Σας περιμένουμε τοτε , να το δοκιμάσετε...!
Τ όμορφό αγορι...εσυ το έχεις και φρεσκο φρεσκο σαν εικόνα, πριν λίγες μέρες τ απολαυσες...!"Τζα!!!"![]()
Καλά βρε θηριο..που την βρήκες αυτή την φωτο;;!!είναι πολλές σελίδες πριν !!Respect Sexy Girl... Γλύκα.
Αν εισαι λεει.. Αδιορθωτη θα ελεγα..!!....παραειμαι τελευταία!!
Αντε φιλάκια και θα τα πούμε αγόρια μου αργότερα πάλι!
Αδυναμία μου εσυ...Αν εισαι λεει.. Αδιορθωτη θα ελεγα..!!
Θα σε τιμωρησω, καρδια μου ομορφη..
Κάνω μια αναδρομή σε σενα γλυκιά μου στο ρεπο μου και σε απολαμβάνω. Αν όλα πανε καλα όπως σε ανέφερα στο μνμ χθες θα είναι καυλα μας που θα σε απολαυσω απο κοντά...Καλά βρε θηριο..που την βρήκες αυτή την φωτο;;!!είναι πολλές σελίδες πριν !!