TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
τραβα μωρη πηνελοπη δεν μιλαω μαζι σου.... εσυ αστο καμενος απο χερι εισαιΓιατί ποιος σε έβρισε ματάκια μου όμορφα;
τραβα μωρη πηνελοπη δεν μιλαω μαζι σου.... εσυ αστο καμενος απο χερι εισαιΓιατί ποιος σε έβρισε ματάκια μου όμορφα;
τραβα μωρη πηνελοπη δεν μιλαω μαζι σου.... εσυ αστο καμενος απο χερι εισαι
μα γαμιεσαι ρε ρουφιανε τι να πω?ακουσε να δεις ρε μορτη επειδη νομιζεις οτι εχεις να κανεις με κανα τελειωμενο δεν θα επεκταθω παραπερα... οσον αφορα το ονομα που αναφερεις αυτος τουλαχιστον φορουσε παντελονια και ερχονταν σε αντιπαραθεση λεκτικη.... δεν εβριζε σαν εσενα σκουπιδι ε σκουπιδι ...τα υπολοιπα στην κριτικη
ΥΓ. συγνωμη ζητω απο την νηματοθετρια για το θεατρακι που στηθηκε
η κουβεντα μαζι σου τελειωσε οποιος διαβασει το νημα θα διαπιστωσει τα παντα ...τα υπολοιπα στην κριτικημα γαμιεσαι ρε ρουφιανε τι να πω?
απο εκει που ησουν καλημερα ρεζ μου εκανες αναφορα ρε γαμημενε γλειφτη?
μα γαμιεσαι ρε ρουφιανε τι να πω?
απο εκει που ησουν καλημερα ρεζ μου εκανες αναφορα ρε γαμημενε γλειφτη?
κριμα ρε ζωο ρουφιανε για το τιποτα λες θα γλειψεις καμια σερβιεταη κουβεντα μαζι σου τελειωσε οποιος διαβασει το νημα θα διαπιστωσει τα παντα ...τα υπολοιπα στην κριτικη
Καλησπερα ομορφο κοριτσακι. Hope see you soon baby.Ελπίζω να καταλάβατε ότι το νήμα εγινε πεδίο μάχης μεταξύ αγοριών ...παράπλευρη απώλεια ήμουν εγώ/νήμα .. τεσπα ,να σας δω λίγο τώρα που ηρέμησε εδώ η φάση..
Τόνοι χυσιματος....και μετά καυλια μέσα πάλιΘ αφήνω να πέφτουν τόνοι και μετά θα μπαίνω πάλι..
Και εγώ μωρό !!!Καλησπερα ομορφο κοριτσακι. Hope see you soon baby.
Ποίημα είναι...Τελικά οι πελάτες μου ,βγάζουν καλύτερες φωτο απ.οτι εγώ χαχαχαχ!!
![]()
Rose petalΤελικά οι πελάτες μου ,βγάζουν καλύτερες φωτο απ.οτι εγώ χαχαχαχ!!
![]()
ρε συ κοπελια τι κωλοτρυπιδαρα διαθετεις!!!!πολλα συγχαρητηρια για αλλη μια φορα!μπορουμε να την κερασουμε με σπερμα;τι λες;Τελικά οι πελάτες μου ,βγάζουν καλύτερες φωτο απ.οτι εγώ χαχαχαχ!!
![]()