Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Τι αγνο μουνακι ειναι αυτο..
Σα 15χρονο μουνακι..
Καύλα
Τι αγνο μουνακι ειναι αυτο..
Σα 15χρονο μουνακι..
Καύλα
Μακριά από εμάς αυτά. Καταλαβαίνω πως το γράφεις αλλά οι καιροί είναι πονηροί. Είναι γυναίκα 44 ετών. Καλή συνέχεια.Τι αγνο μουνακι ειναι αυτο..
Σα 15χρονο μουνακι..
Πάνω από τα 40 αρχίζουν τα καλά!!Μακριά από εμάς αυτά. Καταλαβαίνω πως το γράφεις αλλά οι καιροί είναι πονηροί. Είναι γυναίκα 44 ετών. Καλή συνέχεια.
Θέλει γαμησια... Βρυση η μουνάρα της.
Πιπιλισματα ασταμάτητα...............
Για πολυ ρουφίδι...Και κάτι από εμένα για την ομάδα. 44 χρόνων είναι αυτό το όμορφο μουνάκι..
Εννοειται φιλε μουΞέρω το νήμα αφορά στριγκ από γυναίκες ή κοπέλες μας.. Αλλά αναρωτιέμαι έχει κανένας βρεί "τυχαία" στρινγκ κ γενικα εσωρουχα απο θεια, πεθερά ή κουνιάδα; Ψαχτήρι δλδ σε ντουλάπι εσωρούχων ή σε άπλυτα κτλπ. Έχει κανείς εμπειρία;;;
Η κοπελα μου η Αννα
![]()
Η κοπελα μου η Αννα
![]()
Άρα να υποθέσουμε οτι είσαι ο Βασίλης τύπε? Ξέρει η Αννούλα οτι ανεβάζεις τις φώτος της εδώ ή να την ενημερώσουμε?
Στα ελεγα εγώ!Η κοπελα μου η Αννα
![]()
Για πιο λογο να το κανεις παμπλικ το προφιλ ρε τυπε?Άρα να υποθέσουμε οτι είσαι ο Βασίλης τύπε? Ξέρει η Αννούλα οτι ανεβάζεις τις φώτος της εδώ ή να την ενημερώσουμε?
Αδερφέ, μην αγχώνεσαι!!! Από τα φίδια της Ελλάδας μόνο η Οχιά είναι δυνητικά επικίνδυνη για τον άνθρωπο!!! Έχουμε αρκετά είδη αλλά ενώ δαγκώνουν, δεν μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον άνθρωπο εκτός από περιπτώσεις αλλεργικής αντίδρασης! Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από δάγκωμα πρέπει να πάμε σε γιατρό!!! Στην περίπτωση του μέλους εδώ, έχει επισημανθεί από πολύ νωρίς πως πρόκειται για ξεκάθαρο εμπόριο ΦΙΔΙΏΝ, τα οποία είναι προστατευόμενα είδη και απαγορεύεται η πώληση αλλά ο τύπος μυαλό δε βάζει!!!!Άρα να υποθέσουμε οτι είσαι ο Βασίλης τύπε? Ξέρει η Αννούλα οτι ανεβάζεις τις φώτος της εδώ ή να την ενημερώσουμε?
Τι είπες τώρα!!!!!Πίσω όψη
Τι κωλάρα είναι αυτή???????Πίσω όψη
Το κόκκινο το καλύτερο φιλετης γυναίκας μου απ' όταν ήταν στο λύκειο ;-)