KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Όχι δυστυχώς!! Νομίζω ότι θα κάνει σπέσιαλ όμως.. μασάζ πολύ καλό και φραπέ επίσης!Καλαμάκι κάνει?
Όχι δυστυχώς!! Νομίζω ότι θα κάνει σπέσιαλ όμως.. μασάζ πολύ καλό και φραπέ επίσης!Καλαμάκι κάνει?
Τυπε τα έδωσες όλα μπράβο για τον κόπο να γράψεις.Βέβαια να πω ότι του λόγου μου, είμαι 50+ μέτριας εμφάνισης και έχω τις ανάλογες εμπειρίες, προφανώς και ένας πιτσιρικάς 35(που πήρε το μάτι μου) πολύ εμφανίσιμος θα έχει διαφορετικές!
Γιατί ως γνωστόν : αλλά τα μάτια του λαγού και αλλά της κουκουβάγιας
Αναμένω τις κριτικές των παλιότερων στο νήμα (όπως έχω δει ότι γίνονται) και ευχαριστώ οποιονδήποτε έχει ανεβάσει κάτι εδώ γιατί μας έχει βοηθήσει να γλιτώσουμε κάποιες φορές το 50αρικο, και προσωπικά τις φόλες
Έτσι είναι.. περί ορέξεως.. εμένα με το ζόρι μου τον σήκωσε, που να φανταστείς ότι με τη Νεφέλη μόνο που την βλέπω μου σηκώνετε.. πριν με ακουμπήσει!Τυπε τα έδωσες όλα μπράβο για τον κόπο να γράψεις.
Η γαμιολα η ίριδα που δοκίμασα με καυλωσε Τέρμα παντος
Δυστυχώς στα περισσότερα μόνο φραπέ και σε αυτά που γαμας ή δεν είναι μασατζιδικα αλλά κάτι σαν κρυφά μπουρδέλα ή είναι κλειστού κύκλουΣτα μασατζιδικα γαμας η μόνο φραπέ έχει το πρόγραμμα ;
Καλώς να ‘ρθειςΚαλή μέρα σας!
Σκέφτομαι ν σας επισκεφτώ τις επόμενες μέρες !τι λέτε θα σας αρέσε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις!?
NaiΚαλή μέρα σας!
Σκέφτομαι ν σας επισκεφτώ τις επόμενες μέρες !τι λέτε θα σας αρέσε ένα καλό μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις!?
Φυσικά και να μας επσισκεφτείς.Καλή μέρα σας!
Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστείΦυσικά και να μας επσισκεφτείς.
Πές μας μερικα πράγματα για σένα ,τα προγράμματα σου....
Αν θα έρθεις σε δικό σου χώρο......
Προσωπικά ,αν έρχεσαι για μασάζ και μόνο ενα απλό happy ending δεν ψήνομαι.....
Αν έχεις και άλλες υπηρεσίες ....Ναι είμαι μέσα.
Εννοείται ότι θα έρθεις κοριτσάρα......!!!Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
Όποιος ενδιαφέρεται θα με καλεσει η θα μου στείλει εδώ πμ κ θα τον ενημερώσω αναλυτικά.
17 έως 27 Νοεμβρίου Θα κλείσω ένα υπέροχο κ διακριτικό Airbnb πάνω στην αγαπημένη μ θάλασσα,περιοχή Περαία
Aqua spa φίλε μου, γουγλαρε το..Καλημέρα...πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το Βασιλίσσης Όλγας ;;; Κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;;;;
Περαια?Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
Όποιος ενδιαφέρεται θα με καλεσει η θα μου στείλει εδώ πμ κ θα τον ενημερώσω αναλυτικά.
17 έως 27 Νοεμβρίου Θα κλείσω ένα υπέροχο κ διακριτικό Airbnb πάνω στην αγαπημένη μ θάλασσα,περιοχή Περαία
Ωραια η Περαια!!!αλλα πεφτει λιγακι μακρια για πολλους νομιζω ... η θεσσαλονικη ειναι ολη μια παραλια .. θα ηταν καλο αν θελεις προς ανατολικα ..υπαρχουν παραλιακα πολλες περιοχες εντος θεσσαλινικης που θα μπορεσουν πιο ευκολα να σε συναντησουν παραπανω πελατες..Δίνω έμφαση στο μασάζ σε κάθε συνάντηση, καθώς εξειδικεύομαι σε αυτό,το συνδυάζω όμως κ με άλλες παροχές κ πιο ολοκληρωμένες αν χρειαστεί
αυτή κοντεύει τα 70 και έχει και τρίχες παντούΣε κάποιους από μας αρέσουν οι 50 χρονες κυρίες..( δεν ξέρω την συγκεκριμένη - το λέω γενικά)