Χθεσινή βραδυνή τσάρκα με jamaicano (
) ή των μετρ των κλωνων! Εμείς κυκλοφορούσαμε κ αλλα 3 αλμπανια στα στενά της ηδονής!
Φριξου 12(play boy):
Κατερίνα... Ουκρανικο μωρό γύρω στα 25. Μωρό με λίγη κυτταρίτιδα, μακρύ ίσιο μαλλακι καστανού χρώματος. Ξεκινάει από 40€.
Φριξου 12(hot lady):
Μαριλένα...ακριβώς όπως τις φοτο στο άλλο! 40€ και εδώ το απλό!
Golden lips:
Νάταλι... Η ωραιότερη κοπέλα που είδα στην βραδυνή βάρδια. Είχε κ λίγο σκουρόχρωμο χρωματακι , βγήκε με πορτοκάλι εσώρουχα κ ήταν όλα τα λεφτά. Άνετα το μωρό μπορούσε να πάρει μέρος στο gntm!

Red night:
Αμαλία...Καμία σχέση με φοτο δίπλα. Ένα ασπρουλιαρικο κοντοπουτανο με φαρδιά κωλαρα ! Ξανθό μαλλακι και μικρά βυζάκια .
Φριξου 13:
Μόνικα... Μελαμψο γυφτάκι με ταττου. Παίζει να το άρπαξαν από την πιάτσα το μωρό ! Είχε όμως καλό σαλοναρισμα, πολύ ορεξατο φαινόταν για...

Φριξου 14Α(sex and the city):
Συλβια...Επικος κωλος το μωρό(

)! 40€ το απλό.
Εμπεδοκλεους 3(poison):
Αντριάνα... Ο πάτος- Του πάτε- Ω πάτε(

). Εκεί κωλομαυρε μέχρι και τα 20 κιλά καρπούζια σου θα χαθουνε μέσα σε αυτόν τον πάτο. Και αυτή από 40€ το απλό. Άλλο μισό μήνα θα κάτσει το μωρό από ότι μάθαμε .
Belarus:
Βιολετα... Νταρντανομουνο βουλγαρικής καταγωγής. Βγήκε με την ρόμπα το μωρό κ στο σαλόνι μας αποκαλύπτει τις λαχταριστές βυζάρες του. Ομολογώ πως υπέκυψα ένα βράδυ ο μλκ μου, μία απλή κατάθεση για τα χοντρά είναι το μωρό!
Red light:
Ναρυ... Ωραίο μωρό, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια η τσατσά γι αυτήν, για να φτάσουμε στην τελική να μας πει ότι ξεκινάει με χαλαρό 50€.
Godiva:
Τζένη... Άλογο το μωρό. Με μαύρο μαλλί ίσιο κ τουπέ εγώ είμαι κ καμία άλλη. 40€ κι αυτή το απλό.
Νικ.24:
Καρινα...Η παλιά ρουμανα που έχει δουλέψει σε πολλά .
Νικ.26:
Έλενα... ή Ραισα ωραίο μωράκι με καρέ μαλλακι πλέον.
Μινώταυρου με Νικ. Ουρανού (Άσπρο):
Έλενα κ
Βερόνικα...Και οι 2 ξανθιές κρεβατογεμιστρες με την καλή έννοια!
Venus angels:
Δανάη...
Άννα...
Βερόνικα....
Βερόνικα μπήκε ο μπακαγιοκος, απλά καλή όχι τρελά πράγματα. Στο σαλοναρισμα η
Άννα ήθελε παρτουζα κ τους 2 μας!
Μινώταυρου 14:
Μπιανκα...Κάτι μου θύμισε το μινιον σκουρόχρωμο μωρό, είχε κ πονηρό βλέμμα το μωρό!
Las Vegas:
Χριστίνα...
Μανταλένα...
Κασσάνδρα... Μλκες το Χριστινάκι πίσω είναι κόλαση πλέον.

Πέτρου Ερημιτη 3:
Ρεμπεκα...Γκαβλωτικο μιλφ.
Medusa:
Αμαλία...Ωραίο πετιτ κοριτσάκι.
Πέτρου Ερημιτη 2:
Μιρελα ...
Wet dream:
Ρόζα...Μωρό που θυμίζει έντονα την Αθήνα από την γειτονιά.

Paradise(1):
Εβελίν...
Λουση...
Φοβερά μωρά για τους λάτρεις του Μαύρου χρώματος!

Paradise (2):
Σάρα...Από Βραζιλία το μωρό, με κωλαρα κ φοβερά ευδιαθετη.
Είχε κ αρκετά κλειστά σπιτάκια. Το βράδυ έχει ένα ενδιαφέρον η περιοχή από κοπέλες. Παρεπιμπτοντως στην περιοχή πέφτουν πολλά φράγκα. Ολική αναβάθμιση της περιοχής βλέπω σε βάθος χρόνου.
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!