George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.151
- Πόντοι
- 1.056
Φιλε να ερθουν αυτες σε εμας..ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η χωρα μας ειναι φανταστικη για να την αφησουμε!
Φιλε να ερθουν αυτες σε εμας..ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
την Υβόννη στο ισόγειο? που τα ρούφαγε όλα? την αναφέραμε?Τη Καιτάρα ξεχάσατε που ξεκίνησε από εκεί και μετά πήγε Αγκύρας και Πιπίνου όπου και σταμάτησε
H τσατσα σημερα ελεγε οτι θα ειναι μεθαυριο εκει.Η Βικτώρια από Διδυμου 27 μετακόμισε σε στούντιο της Πάτρας, παίζει να έχει σχέση με κάτι που γράφτηκε για παράσημα κλπ, εγώ μια φορά την έχω πάρει πέρυσι και μου φάνηκε αρκούντως ρομαντική με τάση να κάνει το οτιδήποτε χωρίς έλεγχο
Τα λαγωνικά του bou παίζουν μπάλα σε όλη την Ελλάδα !!!!Η Βικτώρια από Διδυμου 27 μετακόμισε σε στούντιο της Πάτρας, παίζει να έχει σχέση με κάτι που γράφτηκε για παράσημα κλπ, εγώ μια φορά την έχω πάρει πέρυσι και μου φάνηκε αρκούντως ρομαντική με τάση να κάνει το οτιδήποτε χωρίς έλεγχο
Εγω 2-3 μερες που περασα,δεν ηταν εκει...Αν την βρει κανεις ,ας μας πει.....Η Μαιρη από περγαμου 1 δουλευει τελικά?
Στην Πάτρα έρχεται αρκετό καιρό πριν τα περί παρασήμου..Τώρα με γλυφωκολαδες και πίπες ακποτες.. δημιουργούνται παράσημα, ελαφράς νόσησης.Η Βικτώρια από Διδυμου 27 μετακόμισε σε στούντιο της Πάτρας, παίζει να έχει σχέση με κάτι που γράφτηκε για παράσημα κλπ, εγώ μια φορά την έχω πάρει πέρυσι και μου φάνηκε αρκούντως ρομαντική με τάση να κάνει το οτιδήποτε χωρίς έλεγχο
Περασμα μεταξουργειο μετα σπο μηνες αποχης.
Μπηκα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28Α σε εκεινο τον λαβυρινθο που λενε
εκει ηταν νεο κοριτσι οπως παρουσιασαν.
Μελαχροινο κοντοπουτανο και σκιννυ
με μακρια μαυρα μαλλια
κολλητο κροπ τοπ
και διχτυωτο καλσον.
απο κολομβια παρουσιασαν!
στηθος πλακα και κοιτουσα καλα καλα μηπως κρυβετσι πουλακι μεσα απο το καλσον.
χαριτωμενη στην παρουσιαση και επελεξα να δοκιμασω.
χαριτωμενη μπηκε επισης.
με σηκωμενη εγω αρχιζε να τον παιζει και ζηταει τιπς.
καλη πιπα αλλα εχει μουστακι.
γυρισμα στα 4
και τουρλωνει κωλο και μουνι για να τον φαει και αντικρυσα αξυρισια φουλ....
φουλ στο λιπαντικο και δεν ενιωθα τιποτα.
στο καλεσμα στο ονομα της απο την κυρα της πηγε να πεταχτει και να φυγει αλλα σαν καλος θηριοδαμαμαστης την προετοιμασα να τελειωσει πρωτα το εργο της σε εκεινο το τσιρκο.
στο τελος και παλι χαριτωμενη ζητουσε ξανα τιπς... απο πεντε ευρω εως δεκα.
που χαθηκε η Μαρια; την εχει πετυχει κανενας; παντα περναγα τελεια μαζι της, πολυ καβλιαρα η τυπισσα..εχετε προτασεις για καποια σαν την Μαρια την νυμφομανη απο Μ.Αλεξανδρου 28?
Και σαν κορμι και σαν υπηρεσιες!
Τυπε, καθομουν ορθιος και με τσιμπουκωνε και κλασσικα κοιτουσα...ε,παρολο τον "χαμηλο φωτισμο" διεκρινα το μουστακι στα χειλη της που τα ειχε βεντουζαρει!Όταν λες έχει μουστάκι τί εννοείς;;;;
Μπαρμπαγιώργος;;;;;![]()
Ε ενταξει...οχι ολλες....καποιες παραμενουν ςταθερη αξι(βλεπε κολαντερο μπαρμπαρας βεργας για παραδειγμ)-μην τα ισοπεδονουμε ολ)Κωστάκη οι παραπάνω κυρίες που αναφέρεις εκτός του ότι είναι πολλά χρόνια γυρολογες και έχουν γίνει επαγγελματίες ξεπετατζουδες πλέον.....έχουν καβαλήσει και το καλάμι απο'δω μέχρι την Σιβηρία!
Την έχουν ψωνίσει.....την έχουν δει ντίβες STAR!
Σαλοναρουν με τουπε και στυλακι του τύπου: κοιτά να δεις μλκ..... χάρη σου κάνω που θα με γ@μησεις με ένα 20ρικο!
Εμείς φταίμε!
Εμείς της κάναμε θεές με διθύραμβες κριτικές και σχόλια όλα αυτά τα χρόνια!
![]()
Ανατολικο μπλοκ και παλι ανατολικο μπλοκ....οντωςΠριν κάτι χρόνια σε ένα thread περί Σεξοτουρισμου στην Λατινική Αμερική.....Βραζιλιες,Κολομβιες,Βενεζουέλες,Μεξικα κ.α.
Πετάγεται ένας ΤΥΠΑΡΑΣ και τους λέει το εξής γαμάτο:
'' Ρε μλκς οι Λατινες μοιάζουν με Τσιγγάνες από το Ζεφύρι ''.
Βέβαια περί ορεξεως κολοκυθόπιτα!
Εγώ από τα Λατινοσπιτα/Τσιγγανοσπιτα της πιάτσας ούτε απ'έξω δεν περνάω!
#Σλαβικο μουνι και ξερό ψωμί!![]()
Τα λαγωνικά του bou παίζουν μπάλα σε όλη την Ελλάδα !!!!