iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.435
- Πόντοι
- 7.865
Συναγωνιστα τα ζήτησα για ξεκάρφωμα,αλλά δεν έδωσε.Κανονικά θα έπρεπε,γιατί εγώ πήγα να γαμήσω και τελικά δεν...Και όχι μονο δεν γάμησα με δική της υπαιτιότητα,αλλά απειλήθηκε η ζωή μου κιόλας (με την έννοια ότι με απείλησε λεκτικά) και σπάστηκα απο όλα αυτά.Γενικά κανείς δεν είναι απο πίσω συνήθως,ιδίως τώρα με όλα όσα γίνονται,καθώς η μαστροπεία είναι κακούργημα και σου σκίζουν τον πάτο,καθώς το να είσαι πουτάνα είναι καπέλο σου,αλλά τα νταβατζηλίκια δεν....Προτείνω να ψυχραιμία και να λαμβάνετε υπόψιν σας τα ρίσκα.Εγω δεν είμαι παντρεμένος και μπορώ να τραβήξω αστυνομίες,αλλά κάποιος παντρεμένος δεν μπορεί,καθώς θα υπάρξει πρόβλημα με την οικογένεια και μπορεί να τον βγάλουν στα μανταλάκια.Επίσης οι γύφτοι,απο όπου και να έρχονται,είναι σκατόφαρα.Ευτχώς κανονίστηκε και το θέμα του δωματίου με την ρεσεψιόν και δεν έχασα λεφτά.Αλλά δεν είναι τα λεφτά μονο το θέμα,αλλά το γεγονός ότι είπε ψέματα και πήγε να με κοροϊδέψει,όμως ήμουν τυχερός που μιλησε το πάνω κεφάλι.Γενικά δεν θέλω να είμαι πρότυπο, γιατί δεν ξέρω αν πράττω ορθώς και ουτε όλες οι συνθήκες είναι ίδιες.Φίλε μπράβο σου, που όχι μόνο δεν της έδωσες χρήματα αλλά της ζήτησες κι από πάνω!Έτσι πρέπει να γίνεται και φυσικά εάν πάρει τα λεφτά να κληθεί αμέσως η αστυνομία για κλοπή! Δυστυχώς, αν τσεκαρεις στα προηγούμενα ποστ την περιπέτεια ενός φίλου, η τύπισσα του πήρε τα λεφτά κι αυτός άργησε να ειδοποιήσει την αστυνομία με αποτέλεσμα να μην την προλάβουν επ' αυτοφώρω για λίγα λεπτά!
Τα γαμηδια απειλούν με μπράβους και μαλακίες ενώ δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ κανένας!
Μην μασάτε με τους κουραδομαγκες και να ενεργήσετε σαν τον @iceman1988!
![]()
Αυτό που ήθελα να πώ εδώ είναι πως αυτή η εκδιδόμενη είναι κακή περίπτωση και να προσέχετε,για να μην έρθετε σε αντίστοιχη θέση.Αυτός είναι ο σκοπός της εδω κολλεκτίβας. Απο εκεί και πέρα ο καθείς κρίνει και πράττει.