Όχι δεν κατάλαβες στις Φιλιππίνες είναι. Γι'αυτό και στα αρχιδια μου αλλά το πορμιδιο τράβηξε με το όνομαΘα σου κλασει τα ..χιδια. Τιποτε δεν θα κανει αν δεν ψαρωσεις. Αμα κανει τη βρηκανε κιολας και απελαση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.855
- Πόντοι
- 216
Και τι θα κανει απο τις Φιλιπινες αρχηγε μου? και το ονομα να ειδε σιγα μην ψαξει ολη τη διαδικασια να σε βρει. Αυτες κοιτανε να ψαρωσει κανενας να τα παρουνε γρηγορα. Μη φοβασαι και δε θα γινει τιποτα. Αλλα προσεχε την αλλη φορα.Όχι δεν κατάλαβες στις Φιλιππίνες είναι. Γι'αυτό και στα αρχιδια μου αλλά το πορμιδιο τράβηξε με το όνομα
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Πρέπει να γαμησω αλλά βαριέμαι τις τσάρκες, τα κάτουρα και τους Πακιστανούς
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Τράβα μια παχιά και άστο για αύριο δικέ μου.Πρέπει να γαμησω αλλά βαριέμαι τις τσάρκες, τα κάτουρα και τους Πακιστανούς
Μου έστειλε το βίντεο να τον παίζω. (Από το μεσσεντζερ η κλήση ) και το στείλε σε φίλους μου τέλος πάντων αύριο έρχομαι Αθήνα έχουμε κάνα μουνάκι καλό στο ΜεταξουργείοΚαι τι θα κανει απο τις Φιλιπινες αρχηγε μου? και το ονομα να ειδε σιγα μην ψαξει ολη τη διαδικασια να σε βρει. Αυτες κοιτανε να ψαρωσει κανενας να τα παρουνε γρηγορα. Μη φοβασαι και δε θα γινει τιποτα. Αλλα προσεχε την αλλη φορα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Ναι, ξέρω μία Φιλιπινέζα φίλε, πολύ καλήΜου έστειλε το βίντεο να τον παίζω. (Από το μεσσεντζερ η κλήση ) και το στείλε σε φίλους μου τέλος πάντων αύριο έρχομαι Αθήνα έχουμε κάνα μουνάκι καλό στο Μεταξουργείο

Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.262
- Πόντοι
- 731
Η Βικτόρια είναι Πάτρα στο στούντιο Κ..ός Στέλα.Κλειστο.....περασα πριν 15 λεπτα με την ελπιδα να πετυχω Βικτωρια που εχει υπερμουνεψει πολυ αλλα τζιφος.....Γινεται Κυριακη μεσημερι με τετοια καβλα μερα να ειναι κλειστο το ιδρυμα????
Όταν δεν την βλέπεις εκεί, μάλλον έχει γυρίσει..
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.855
- Πόντοι
- 216
Αμα τη μπλοκαρες τελειωσαν ολα. Και αμα δεν πηρε και προσωπο χεστηκαμε που κλαναμε.Μου έστειλε το βίντεο να τον παίζω. (Από το μεσσεντζερ η κλήση ) και το στείλε σε φίλους μου τέλος πάντων αύριο έρχομαι Αθήνα έχουμε κάνα μουνάκι καλό στο Μεταξουργείο
Τα περιφερειακά περνάνε κρίση κι ότι κλείνει δεν ξανανοίγει. Στην πιάτσα εκεί το Αλκ117 έκλεισε, το 113 δεν έχει σταθερό ωράριο, αλλά το Π27 είναι μόνιμα ανοιχτό μέχρι 11 το βράδι. 'Εχει 3-4 γκίλφ με τίμιες υπηρεσίες, πήγαινα στην Ειρήνη, τώρα έχω καιρό να πάω, τα δωμάτια μέτρια, οι πελάτες όπως παντού..ρε παιδιά, από το Περγάμου 27 περνάω συνεχώς απέξω και δεν έχω μπει να τσεκάρω καμιά φορά. Πρόσφατα είδα να μπαίνει ένας τύπος που ήταν σαν κλοσάρ. Η εμφάνισή του φώναζε ότι ήταν μπίχλας από τα 100 μέτρα. Φαντάζομαι ότι θα έτρωγε πόρτα ακόμα και στο Μεταξουργείο, έτσι όπως τον είδα. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια αν τον έβαλαν δωμάτιο.
Τι παίζει σε αυτόν τον οίκο; είναι παρακμιακή φάση;
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.907
- Πόντοι
- 2.836
Το μεσημέρι έδωσα μόνο τσιμπούκι και χυσιμο στο στόμα στη Σόφια, στο Ιασονος 44 οροφος. Τα έφτυσε νιπτήρα και έφυγα ξαλαφρωμενος
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.451
- Πόντοι
- 2.727
Σήμερα την γάμησα τρυφερά με τα χερια μας πλεχτα.

koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.540
- Πόντοι
- 4.460
...διπλοθεσητισα!!!!Μια χαρα.Μαζευει ολο το χαρτι.Η Βικτόρια είναι Πάτρα στο στούντιο Κ..ός Στέλα.
Όταν δεν την βλέπεις εκεί, μάλλον έχει γυρίσει..
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Κούμπωμα 20μγ σιαλις εχθές τη νύχτα, κρίμα είναιΤράβα μια παχιά και άστο για αύριο δικέ μου.
Κοστίζει περισσότερο από δύο γαμησια
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 9.765
- Πόντοι
- 5.436
δεν είναι καλύτερα να το κουμπώνεις κα'να 2ωρο πριν κι όχι από την προηγούμενη; κι έτσι να μη σου γυρίζει καπάκι το πρόγραμμα.Κούμπωμα 20μγ σιαλις εχθές τη νύχτα, κρίμα είναι
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
Με πληκτρολόγιο. Αλλιώς στείλε γράμμα στους Μοντ να το δημοσιεύουν αυτοιΚριτική πως γράφουμε
scorpioRetired
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 1.114
- Πόντοι
- 200
Αν παίρνεις το γενόσημο έχει 15 ευρώ περίπου το κουτί με τα 4 χάπια, και κόψε στη μέση το 20mg χάπι σε 2 των 10mg. Θα κάνεις και οικονομία, και θα κάνεις την ίδια δουλειά, και δεν θα νιώθεις τρελαμενος να γαμησεις οπωσδήποτε. Just my 2 cents of knowledgeΚούμπωμα 20μγ σιαλις εχθές τη νύχτα, κρίμα είναι
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Είχα σκοπό να πάω χθες αλλά έτυχε κάτι άλλοδεν είναι καλύτερα να το κουμπώνεις κα'να 2ωρο πριν κι όχι από την προηγούμενη; κι έτσι να μη σου γυρίζει καπάκι το πρόγραμμα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Παίχτηκε καμιά μαλακία φίλε;Είχα σκοπό να πάω χθες αλλά έτυχε κάτι άλλο

Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Τα έχω σε 5αρεςΑν παίρνεις το γενόσημο έχει 15 ευρώ περίπου το κουτί με τα 4 χάπια, και κόψε στη μέση το 20mg χάπι σε 2 των 10mg. Θα κάνεις και οικονομία, και θα κάνεις την ίδια δουλειά, και δεν θα νιώθεις τρελαμενος να γαμησεις οπωσδήποτε. Just my 2 cents of knowledge
56 ευρώ τα 28
Κάτω από 20 δεν με πιάνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ανέβηκα Πάρνηθα, έχασα τα λεφτά μου και δεν γάμησα κιόλαςΠαίχτηκε καμιά μαλακία φίλε;![]()
![]()
Όλα λαθος
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.262
- Πόντοι
- 731
Εκεί για να σου γλύψει όρχις,να κάνει κολογλειφαδα και να τα πάρει στο στόμα, ζητάνε πάνω από 50 ευρώ., οπότε φαντάσου Βικτώρια με 30 ευρώ αποστειρωμενο.. καημένη Πατρινή.....διπλοθεσητισα!!!!Μια χαρα.Μαζευει ολο το χαρτι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις