Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (7 μέλη και 151 επισκέπτες)

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
Με το να σπαμάρεις και να μας σπας τα @@ το μόνο που θα κερδίσεις, να μη σε βοηθήσει ποτέ κανείς.

Αν ήξερα για τη Βάσια, εγώ μετά από όλα αυτά θα σου έκανα κονέ, αλλά μόνο αν σταματούσες να σπας μπάλες.

Και ναι, είναι λογική το να εμπιστευτούμε κάποιον που έχει κάνει κασκαντεριλίκια, που έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα, παρά κάποιον που τα θέλει όλα έτοιμα. Μην ξεχνάς ότι για εμένα πχ είσαι απλά ένα nickname σε ένα φόρουμ και όχι κολλητός μου, ώστε να σου πασάρω ότι ξέρω χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα.

Και όταν λέω προσφέρεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εννοώ λεφτά ή τζάμπα πήδημα όπως ζητούσαν με τρόπο πριν 10-15 χρόνια διάφοροι εδώ μέσα.
Καταρχας οι φορες που ζητησα βοηθεια σε σχεση με τα ποστ που εχω κανει ειναι ελαχιστες. Δευτερο το σπασιμο ηρθε γιατι ο κυριος εξυπνος εθειξε σαν θεμα οτι εχεις λιγα ποστ οποτε δεν σου κανω το κονε αλλα αυτον που ποσταρει ας τον βοηθησουν ολοι. Μπορουσε να γυρισει και να πει αδερφε δεν σε ξερω δεν θελω να βοηθησω και να ληξει το θεμα εκει. Και τριτον αν εχεις αυτη τη λογικη να βοηθας οποιον κανει τα κασκαντερικικια ειναι δικαιωμα σου. Εγω εχω την λογικη να βοηθαω οποιονδηποτε, αν ξερω κατι ωστε να τον προστατευσω. Εξαλου για αυτο υπαρχει και το σιτε.

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
Με το να σπαμάρεις και να μας σπας τα @@ το μόνο που θα κερδίσεις, να μη σε βοηθήσει ποτέ κανείς.

Αν ήξερα για τη Βάσια, εγώ μετά από όλα αυτά θα σου έκανα κονέ, αλλά μόνο αν σταματούσες να σπας μπάλες.

Και ναι, είναι λογική το να εμπιστευτούμε κάποιον που έχει κάνει κασκαντεριλίκια, που έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα, παρά κάποιον που τα θέλει όλα έτοιμα. Μην ξεχνάς ότι για εμένα πχ είσαι απλά ένα nickname σε ένα φόρουμ και όχι κολλητός μου, ώστε να σου πασάρω ότι ξέρω χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα.

Και όταν λέω προσφέρεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εννοώ λεφτά ή τζάμπα πήδημα όπως ζητούσαν με τρόπο πριν 10-15 χρόνια διάφοροι εδώ μέσα.
και ακομη αν θελεις να παρεις μερος σε μια συζητηση- διαμαχη ειναι πιο δικαιο να διαβαζεις απο την αρχη, διοτι αν πας 2 σελιδες πισω, στα πρωτα μνμ θα δεις οτι αν η απαντηση δεν ηταννεξυπναδα αλλα ηταν μια ευθεια του δεν θελω δεν θα γραφοταν τιποτα παραπανω.

wasted

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
11.091
Πόντοι
2.241
Τυχόν διαφωνίες και διαμάχες μεταξύ μελών καλό είναι να γίνονται σε pm , η σκοπιμότητα του thread είναι άλλη κι επίσης πολλοί που θέλουν γράψουν για πρώτη φορά αποθαρρύνονται - γνώμη μου -

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.575
Πόντοι
2.846

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Στην τελική αν είναι πριβέ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για Βάσια για κονε

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομαδα
Στο κέντρο Εκτος από το crystal έχει τίποτα άλλο να προτείνει κάποιος;

torompo500

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
87
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ομάδα....η κρυστη και Νεφέλη από κρυσταλ φιλάνε ;

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
511
Πόντοι
86

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Η Ναταλια δεν ειναι καινουργια, δουλευε και πιο παλια και ειχε φυγει στο εξωτερικο, τώρα επέστρεψε παλι...
Πόσο παλιά; Στο παλιό μαγαζί; Αξίζει; Αν μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες , δεν θυμάμαι το όνομα. Γερνάω….

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.224
Πόντοι
481
Κασκαντεριλικι στο dames, να μην τα πολυλογώ επελεξα Ρίτα την πάτησα δεν την προτείνω.
Δεν έμαθα ήθελα να ξαναπάω για Εύα που είχα δοκιμάσει και μου άρεσε και για μια ακόμη μελαχρινή η οποία υποτίθεται θα ηταν ήταν εκεί.
Αποτέλεσμα να είναι εκεί μόνο Ρίτα με μια ακόμα να θέλουν να με βάλουν για ντουζ και να περιμένω έτσι έκατσα ντυμένος οι κοπέλες (Εύα ή η μελαχρινή ή κάποια άλλη τελοςπαντον) δεν ήρθαν ποτέ και την έκανα.
Ενεοειτε είχα πάρει τηλ και πήγα την ώρα που έπρεπε δυστηχως έφαγα 40 λεπτά σύνολο στο περίμενε χωρίς λόγο.

billsalonika1926

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
2.285
Πόντοι
1.321
Είναι μία στο Elit Spa στην Καραμανλή, βυζαρού, Ελένη τη λένε. Την δοκίμασε κανείς;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom