Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.185
- Πόντοι
- 446
Και στην προσωπικη σου ζωη?Το πρώτο εξαιρετικά ριψοκίνδυνος σπορ
Το δεύτερο για εμένα hard no
Και στην προσωπικη σου ζωη?Το πρώτο εξαιρετικά ριψοκίνδυνος σπορ
Το δεύτερο για εμένα hard no
Σίγουρα, εγώ απλά δεν είμαι διατεθειμένη για τέτοιο ρίσκοσίγουρα, σε μια συνενετική ερωτική συνεύρευση μεταξύ δυο ενηλίκων ο καθένας αναλαμβάνει το ρίσκο που του αναλογεί
Ναι δεν μ αρέσει το σπέρμα στο πρόσωπο μΚαι στην προσωπικη σου ζωη?
Το έχω ξαναπεί και σε άλλη ερώτηση, σε άλλο νήμα. Οι δωρεάν τσόντες έχουν καταστρέψει κόσμο!!!Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Γιατί τέτοιο κόλλημα εσείς τα αγόρια με το να τα καταπίνει η παρτενέρ? Θέλω να πω από τη στιγμή π έχετε ήδη τελειώσει κ έχετε ήδη απολαυσει την αίσθηση/θέαμα του να καταθέσετε στο στόμα της γιατί έχει τόση σημασία π καταλήγουν μετά χαχα
Για το πρωτο ρωτησαΣίγουρα, εγώ απλά δεν είμαι διατεθειμένη για τέτοιο ρίσκο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι δεν μ αρέσει το σπέρμα στο πρόσωπο μ
Στην προσωπική μ ζωή έχει συμβεί σε παλαιότερη σταθερή σχέση π είχα. Αν ξαναποκτήσω θα ξανασυμβεί. Κ ποιός δεν απολαμβάνει να ολοκληρώνει μαζί με τον άνθρωπο τουΓια το πρωτο ρωτησα
Σίγουρα, εγώ απλά δεν είμαι διατεθειμένη για τέτοιο ρίσκο
Χαχαχα , να τους μιλήσεις για τις ιδιότητες του ανανά...Τα αυτονόητα δηλαδή. Κ στην προσωπική μ ζωή το κάνω γιατί με νοιάζει η ευχαρίστηση του συντρόφου μου αλλά a salty (in the best case) slime going down my throat δεν είναι ακριβώς αυτό π θα χαρακτήριζα απόλαυση
Ναι ναι κ εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μ για να μην αρχίσουν να ρωτάνε όλοιδεν σου ζήτησα κάτι τέτοιο, απλώς το ανέφερα πάνω στην κουβέντα, παρεκλίνοντας κιόλας από το θέμα της συζήτησης
Θα κουβαλάω έναν μαζί χαχαχαΧαχαχα , να τους μιλήσεις για τις ιδιότητες του ανανά...
και πιστευω οτι τωρα που το ξεκαθαρισες θα αρχισουν να σε ρωτανε.. χαχαχαΝαι ναι κ εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μ για να μην αρχίσουν να ρωτάνε όλοι
Θα κουβαλάω έναν μαζί χαχαχα
Ναι ναι κ εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μ για να μην αρχίσουν να ρωτάνε όλοι
Αααααναγειασουεσύ από την πλευρά σου πολύ σωστά έπραξες, αλλά αν κάποιος είναι στραβάδι και δεν μπορεί καταλάβει τι ακριβώς έγραψα ή παρερμηνεύσει τα γραφόμενα μας, τότε μπράβο που προνόησες και απάντησες πριν αρχίσουν να σε ζαλίζουν με δεκάδες μηνύματα
Λογικό να χάσεις αρκετά ραντεβού με αυτήν σου την επιθυμία . Μέσα στον κόλπο για να βλέπεις τα ζουμιά να βγαίνουν είναι λίγο επικίνδυνα για μεγαλύτερη πιθανότητα ΣΜΝ , αλλά και πιθανής εγκυμοσύνης εάν η παρτενέρ σου δεν έχει σταθερό κύκλο ή δεν παίρνει αντισυλληπτικά .θα παρεκλίνω λίγο της ενδιαφέρουσας συζήτησης για το χύσιμο στο στόμα και την κατάπωση του σπέρματος από την κοπέλα, γιατί εγώ κυρίως γουστάρω να χύνω μέσα στο μουνί και μετά να στάζουν τα ζουμιά, καυλώνω και εξιτάρομαι και μόνο στην ιδέα αυτού. Έχω χάσει πολλά ραντεβού με κοπέλες του χώρου λόγο αυτού του φετίχ που έχω, αλλά επίσης έχω κάνει και κάποια λίγα ραντεβού που ήταν συναρπαστικά. Λόγο της ιδιάζουσας αυτής κατάστασης δεν γινόταν να γράψω κάποια κριτική για προφανείς λόγους. Επίσης σαν δεύτερη επιλογή μου αρέσει το χύσιμο σε όλο το πρόσωπο.
Μα γιατί?Σίγουρα, εγώ απλά δεν είμαι διατεθειμένη για τέτοιο ρίσκο
Ναι δεν μ αρέσει το σπέρμα στο πρόσωπο μ
Ίσως προχώρησαν σε διαδικασία κοινών εξετάσεωνΛογικό να χάσεις αρκετά ραντεβού με αυτήν σου την επιθυμία . Μέσα στον κόλπο για να βλέπεις τα ζουμιά να βγαίνουν είναι λίγο επικίνδυνα για μεγαλύτερη πιθανότητα ΣΜΝ , αλλά και πιθανής εγκυμοσύνης εάν η παρτενέρ σου δεν έχει σταθερό κύκλο ή δεν παίρνει αντισυλληπτικά .
Με την φίλη σου ή σύντροφο σου αυτό είναι αυτονόητο εάν το έχετε συζητήσει , αλλά πόσες κοπέλες στο σύστημα του πληρωμένου έρωτα έχεις ρωτήσει αν είναι στις μέρες της ή εάν παίρνει αντισύλληψη ?
Τέλος πολύ καλά κάνουν που η διείσδυση γίνεται με προφύλαξη ( φαντάζομαι όλες το κάνουν ) εκτός αυτές που γράφεις ότι δεν χρησιμοποίησαν μαζί σου
Μπορεί Άννα !Ίσως προχώρησαν σε διαδικασία κοινών εξετάσεων
Λογικό να χάσεις αρκετά ραντεβού με αυτήν σου την επιθυμία . Μέσα στον κόλπο για να βλέπεις τα ζουμιά να βγαίνουν είναι λίγο επικίνδυνα για μεγαλύτερη πιθανότητα ΣΜΝ , αλλά και πιθανής εγκυμοσύνης εάν η παρτενέρ σου δεν έχει σταθερό κύκλο ή δεν παίρνει αντισυλληπτικά .
Με την φίλη σου ή σύντροφο σου αυτό είναι αυτονόητο εάν το έχετε συζητήσει , αλλά πόσες κοπέλες στο σύστημα του πληρωμένου έρωτα έχεις ρωτήσει αν είναι στις μέρες της ή εάν παίρνει αντισύλληψη ?
Τέλος πολύ καλά κάνουν που η διείσδυση γίνεται με προφύλαξη ( φαντάζομαι όλες το κάνουν ) εκτός αυτές που γράφεις ότι δεν χρησιμοποίησαν μαζί σου
Συμφωνώ ! Πάνω στην απώλεια της πραγματικότητας που μερικές φορές μπορεί να υπάρξει λόγω έντονων συναισθημάτων το μυαλό χάνει την λογική τουυπάρχει μεγάλο ρίσκο και από τις δυο πλευρές αυτό είναι αναμφισβήτητο, σου το λέω με πάσα ειλικρίνεια ότι αυτό έγινε με κάποιες κοπέλες του χώρου που γνώριζα πολύ καλά και έγινε αυτό μετά από κάποια ραντεβού και όχι από την πρώτη φορά. Επίσης όλες το κάνουν με προφύλαξη αλλά κάποιες φορές συμβαίνει να μην αποτελεί τον κανόνα αυτό. Πάντα θα υπάρχουν και οι λόγοι εκατέρωθεν και όχι μονόπλευρα ώστε να σπάσει αυτός ο κανόνας.
Ίσως προχώρησαν σε διαδικασία κοινών εξετάσεων
Και γιατί δεν τα βαζε κατευθείαν στο στήθος,χρειάζονταν αραίωση;Μπορεί Άννα !
Πριν πολλά χρόνια σε ένα μασαζ στην Σκρα στην Καλλιθέα μια Ρωσίδα της άρεσε να τελειώνεις στο στόμα της γιατί αμέσως μετά τα έβαζε πάνω στα στήθη της με ευχαρίστηση , τα σκορπιζε και έκανε μασαζ στα στήθη της .!! έλεγε ότι κάνει πολύ καλό στο δέρμα λόγω των πολλών προτεινων που περιέχει το σπερμα … χαχα
Να σου πω δεν την ρώτησα ποτέ !Τωρα που το αναφέρεις μπορεί το σάλιο να έχει κάποιο συστατικό που βοηθάει … αν το ήθελε απευθείας στο στήθος θα το έλεγε ! Έκφραση ανεκτίμητη όσο θυμάμαι όταν αυτό γινότανΚαι γιατί δεν τα βαζε κατευθείαν στο στήθος,χρειάζονταν αραίωση;