topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 736
το τσιγαρο ειναι η μοναδικη παραφωνιαΠάρτε κ λίγο American beauty minus τα ροδοπέταλα χαχαχαχα
το τσιγαρο ειναι η μοναδικη παραφωνιαΠάρτε κ λίγο American beauty minus τα ροδοπέταλα χαχαχαχα
Ήταν αυθόρμητη φωτότο τσιγαρο ειναι η μοναδικη παραφωνια
Δικό σου είναι το σώμα, το κάνεις ότι θέλεις. Αλλά τα τατου δεν αρέσουν σε όλους, αλλά και σε όσους αρέσουν, μπορεί να μην αρέσει το σώμα που θυμίζει γκράφιτι σε βαγόνι του ΗΣΑΠ.Το ίδιο και με το βάρος, σε κάποιους αρέσει το σκίνυ, αλλά στην πλειοψηφία δεν αρέσει (δεν αναφερομαι στο θέμα σωματικής υγείας και πόσο εύκολα μπορεί αυτο να παρεξηγηθεί,γιατί δεν θέλω να υπονοήσω κάτι). Από την στιγμή λοιπόν που κάνεις αυτό που κάνεις, θα πρέπει να δώσεις σημασία στο τι αρέσει στην πλειοψηφία αυτών που κάνουν συναντήσεις με cg και να αφήσεις λίγο στην άκρη τις δικές σου προτιμήσεις, για τον χρόνο που θα αποσυρθεις από αυτό που κάνεις. Αν αυτό που κάνεις ,το βλέπεις τελείως ερασιτεχνικά, αν απλά κάνεις την αρπακτή σου για 1-2 χρόνια, τότε ναι μην αλλάξεις τίποτα και μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο κάθε τύπος που απλά έχει το γούστο που έχουν οι περισσότεροι νορμάλ άντρες.Εμένα μ αρέσει το σώμα μ ακριβώς όπως είναι κ όσο για τατού σκοπεύω να κάνω κ άλλα
Αν έπαιρνα η έχανα κιλά για να ταιριάζω στο γούστο τ καθενός θα έπρεπε να κουβαλάω μαζί μ τρόμπα να φουσκώνω κ να ξεφουσκώνω
Τι διαβάζω...Δικό σου είναι το σώμα, το κάνεις ότι θέλεις. Αλλά τα τατου δεν αρέσουν σε όλους, αλλά και σε όσους αρέσουν, μπορεί να μην αρέσει το σώμα που θυμίζει γκράφιτι σε βαγόνι του ΗΣΑΠ.Το ίδιο και με το βάρος, σε κάποιους αρέσει το σκίνυ, αλλά στην πλειοψηφία δεν αρέσει (δεν αναφερομαι στο θέμα σωματικής υγείας και πόσο εύκολα μπορεί αυτο να παρεξηγηθεί,γιατί δεν θέλω να υπονοήσω κάτι). Από την στιγμή λοιπόν που κάνεις αυτό που κάνεις, θα πρέπει να δώσεις σημασία στο τι αρέσει στην πλειοψηφία αυτών που κάνουν συναντήσεις με cg και να αφήσεις λίγο στην άκρη τις δικές σου προτιμήσεις, για τον χρόνο που θα αποσυρθεις από αυτό που κάνεις. Αν αυτό που κάνεις ,το βλέπεις τελείως ερασιτεχνικά, αν απλά κάνεις την αρπακτή σου για 1-2 χρόνια, τότε ναι μην αλλάξεις τίποτα και μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο κάθε τύπος που απλά έχει το γούστο που έχουν οι περισσότεροι νορμάλ άντρες.
Ειμαστε και εμεις οι χοντροι που επιλεγουμε την Αννα, για να εχουμε τον ιδανικο μεσο ορο κιλων.Εσενα σε πειραζει;Δικό σου είναι το σώμα, το κάνεις ότι θέλεις. Αλλά τα τατου δεν αρέσουν σε όλους, αλλά και σε όσους αρέσουν, μπορεί να μην αρέσει το σώμα που θυμίζει γκράφιτι σε βαγόνι του ΗΣΑΠ.Το ίδιο και με το βάρος, σε κάποιους αρέσει το σκίνυ, αλλά στην πλειοψηφία δεν αρέσει (δεν αναφερομαι στο θέμα σωματικής υγείας και πόσο εύκολα μπορεί αυτο να παρεξηγηθεί,γιατί δεν θέλω να υπονοήσω κάτι). Από την στιγμή λοιπόν που κάνεις αυτό που κάνεις, θα πρέπει να δώσεις σημασία στο τι αρέσει στην πλειοψηφία αυτών που κάνουν συναντήσεις με cg και να αφήσεις λίγο στην άκρη τις δικές σου προτιμήσεις, για τον χρόνο που θα αποσυρθεις από αυτό που κάνεις. Αν αυτό που κάνεις ,το βλέπεις τελείως ερασιτεχνικά, αν απλά κάνεις την αρπακτή σου για 1-2 χρόνια, τότε ναι μην αλλάξεις τίποτα και μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο κάθε τύπος που απλά έχει το γούστο που έχουν οι περισσότεροι νορμάλ άντρες.
σιγα μη δώσει λογαριασμό στον κάθε πικραμένο τι θα κανει με το κορμί της, σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές!!!Δικό σου είναι το σώμα, το κάνεις ότι θέλεις. Αλλά τα τατου δεν αρέσουν σε όλους, αλλά και σε όσους αρέσουν, μπορεί να μην αρέσει το σώμα που θυμίζει γκράφιτι σε βαγόνι του ΗΣΑΠ.Το ίδιο και με το βάρος, σε κάποιους αρέσει το σκίνυ, αλλά στην πλειοψηφία δεν αρέσει (δεν αναφερομαι στο θέμα σωματικής υγείας και πόσο εύκολα μπορεί αυτο να παρεξηγηθεί,γιατί δεν θέλω να υπονοήσω κάτι). Από την στιγμή λοιπόν που κάνεις αυτό που κάνεις, θα πρέπει να δώσεις σημασία στο τι αρέσει στην πλειοψηφία αυτών που κάνουν συναντήσεις με cg και να αφήσεις λίγο στην άκρη τις δικές σου προτιμήσεις, για τον χρόνο που θα αποσυρθεις από αυτό που κάνεις. Αν αυτό που κάνεις ,το βλέπεις τελείως ερασιτεχνικά, αν απλά κάνεις την αρπακτή σου για 1-2 χρόνια, τότε ναι μην αλλάξεις τίποτα και μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο κάθε τύπος που απλά έχει το γούστο που έχουν οι περισσότεροι νορμάλ άντρες.
και εσύ το ίδιο φίλε μου.......Κάνε ότι αρέσει σε άλλους όχι σε σένα, ζήσε την ζωή σου δλδ μεσα από τα μάτια των άλλων
Εννοείται το βλέπω ερασιτεχνικάΔικό σου είναι το σώμα, το κάνεις ότι θέλεις. Αλλά τα τατου δεν αρέσουν σε όλους, αλλά και σε όσους αρέσουν, μπορεί να μην αρέσει το σώμα που θυμίζει γκράφιτι σε βαγόνι του ΗΣΑΠ.Το ίδιο και με το βάρος, σε κάποιους αρέσει το σκίνυ, αλλά στην πλειοψηφία δεν αρέσει (δεν αναφερομαι στο θέμα σωματικής υγείας και πόσο εύκολα μπορεί αυτο να παρεξηγηθεί,γιατί δεν θέλω να υπονοήσω κάτι). Από την στιγμή λοιπόν που κάνεις αυτό που κάνεις, θα πρέπει να δώσεις σημασία στο τι αρέσει στην πλειοψηφία αυτών που κάνουν συναντήσεις με cg και να αφήσεις λίγο στην άκρη τις δικές σου προτιμήσεις, για τον χρόνο που θα αποσυρθεις από αυτό που κάνεις. Αν αυτό που κάνεις ,το βλέπεις τελείως ερασιτεχνικά, αν απλά κάνεις την αρπακτή σου για 1-2 χρόνια, τότε ναι μην αλλάξεις τίποτα και μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο κάθε τύπος που απλά έχει το γούστο που έχουν οι περισσότεροι νορμάλ άντρες.
όχι....εσένα τι σε πειράζει όμως?Ειμαστε και εμεις οι χοντροι που επιλεγουμε την Αννα, για να εχουμε τον ιδανικο μεσο ορο κιλων.Εσενα σε πειραζει;
Ευχαριστώ π προλαβαίνεις να σχολιάζεις ότι θα επισημαινα κ εγώ πάνταΤι διαβάζω...
"Νορμάλ αντρες"
"Βαγόνι ησαπ με γκραφιτι" πολύ καλύτερα για μένα με γκράφιτι
Κάνε ότι αρέσει σε άλλους όχι σε σένα, ζήσε την ζωή σου δλδ μεσα από τα μάτια των άλλων
Πόσα φάουλ να αντέξει κάνεις σεμια παραγραφο
Εγω δεν ψαχνομαι για κατι φιλε μου.Αν σου εχει μεινει απωθημενο να γινεις ατζεντης μοντελων,εδω δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκλπηρωσεις τα ονειρα σου.όχι....εσένα τι σε πειράζει όμως?
εμ γραψε καμια κριτικη και εσυ... να δεις μετα τι εχει να γινειΚ αν κρίνουμε από τις κριτικές μου κ τις αντίστοιχες βαθμολογίες δεν είχε κάποιος παράπονο από το κορμί μ, το αντίθετο θα έλεγα
τύπωσε το να το δείξεις....ίσως σου κόψει κανένα 20ρικοΕγω δεν ψαχνομαι για κατι φιλε μου.Αν σου εχει μεινει απωθημενο να γινεις ατζεντης μοντελων,εδω δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκλπηρωσεις τα ονειρα σου.
Ενταξει κ."καγια" χαχαχαχακαι εσύ το ίδιο φίλε μου.......
Δεν εχω αναγκη.Λεφτα υπαρχουν αλλωστε.τύπωσε το να το δείξεις....ίσως σου κόψει κανένα 20ρικο
Α μόνο όποιος διαφωνεί μαζί μ έχει δικαίωμα να εκφέρει καλοπροαίρετες απόψεις κ όποιος συμφωνεί είναι γλειφτης?τύπωσε το να το δείξεις....ίσως σου κόψει κανένα 20ρικο
Κοίτα πρακτικά μιλώντας το 1,70 48 κιλά είναι καλά stats για μοντέλο, οπότε κ εδώ καλά πάμε χαχαχαΕγω δεν ψαχνομαι για κατι φιλε μου.Αν σου εχει μεινει απωθημενο να γινεις ατζεντης μοντελων,εδω δεν ειναι το καταλληλο μερος για να εκλπηρωσεις τα ονειρα σου.
ααααα και εγω διαφωνω, ενα 5κιλο πρεπει να το παρεις.Α μόνο όποιος διαφωνεί μαζί μ έχει δικαίωμα να εκφέρει καλοπροαίρετες απόψεις κ όποιος συμφωνεί είναι γλειφτης?
Μια δοκιμή θα σας πείσει λέω εγώααααα και εγω διαφωνω, ενα 5κιλο πρεπει να το παρεις.
και τα νυχια του γυπα θα στα κοψω... ειπα
αρα δεν ειμαι γλειφτης![]()