Λοιπόν, μια και αναφέρεστε 1-2 σε δικό μου ποστάρισμα.
1. Τα χρόνια και η ηλικία δεν έχουν σχέση με το παλιός νέος.
2. Το να μοιράζεσαι πληροφορίες ξέρεις είναι αμφίδρομο. Έχω στο πμ μου τουλάχιστον 20 ΑΠΑΝΤΗΜΕΝΑ πμ σε κάποιους που με ρωτούσαν για διάφορα πράγματα και δεν είδα από κανέναν να ανεβάζει κριτική, να στέλνει πμ με κριτική, να γράφει στο αντίστοιχο θρεντ ή κάτι άλλο που να δίνει σε μένα την εντύπωση πως η πληροφορία μου βοήθησε εκτός από τον ίδιο και τους υπολοίπους αθλητές εδώ μέσα.
3. Αν είναι πιο έμπειροι από εμένα (πράγμα εύκολο, δεν είμαι τόσο έμπειρος), τότε να ξεροζιάσουν τα χέρια τους και να γράψουν δυο αράδες. Αν απλά είναι νέοι στο σάιτ αλλά έχουν εμπειρίες πολλές ΔΕΝ πιστεύω πως χρειάζονται να τους πω εγώ πληροφορίες για το πώς να βρουν ένα γαμοτηλέφωνο. Αλλά πιστεύω πως πρέπει να δίνουνε κι εκείνοι πληροφορίες.
4. Το γεγονός πως είναι νέοι στο σάιτ τους κάνει και γκαβούς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όταν πρωτομπήκα στο σάιτ για οτιδήποτε ήθελα να μάθω έπαιρνα ένα θέμα και το διάβαζα΄ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Και μιάω για 300 σελίδες ΚΑΙ...
Δεν μπορούνε να διαβάσουνε τις τελευταίες 25 γαμοσελίδες και τις πέντε πρώτες δηλαδή; Όλα στο πιάτο;;; Τότε να μη γράφουμε σε φόρουμ, αλλά να επικοινωνούμε με πμ!!!!!
5. Οι ίδιοι που ζητούν τις πληροφορίες αυτές ΔΕΝ τις ξαναδίνουνε. ΑΥΤΟΙ είναι που φοβόνται μη χάσουνε τις πουτανίτσες τους και τα κορμάκια τους. ΌΧΙ εμείς που έχουμε κάνει 200 κριτικές και βάλε!
ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΙΔΗ gianevan ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ που θα μας πεις και νέους, κρυψήνοους και παρτάκηδες. Και αν είσαι τόσο μάγκας που τα ξέρεις όλα και εσαι παλιός....γράφτα εδώ μέσα να βοηθήσεις αυτούς που βγάζουνε τα στραβά τους και διαβάζουνε!!
Και κάτι τελευταίο. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έγραψα μέσα σε θρεντ "παιδιά, κι εγώ θέλω το τηλέφωνο". Δηλαδή με αυτόν τον τρόπο προϋποθέτεις πως υπάρχει ένας μαλάκας που έχει ένα τηλ. και δεν έχει ασχολία από το να κοιτάει σε ένα θρεντ πόσοι και ποιοι το θέλουνε και να παίρνει σβάρνα να στέλνει εκείνος ως καλός Σαμαρείτης πμ!!! Ακόμα και αυτό βαριούνται να κάνουνε!!!!
Να το στείλουνε σε ένα ΠΜ!!!
Αει σιχτήρ λοιπόν παρτάκηδες. Αποδείξτε μου πως ενδιαφέρεστε για το σύνολο του πληθυσμού εδώ με κάποιες κριτικές πρώτα και μετά ο,τι θέλετε.
Αλλά διαβάστε πρώτα, ποστάρετε έπειτα. να γαμήσετε δεν βαριέστε, να διαβάσετε όμως το πώς και πού θα γαμήσετε το βαριέστε...