ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.665
- Πόντοι
- 746
Εγώ τις προκαταβολές τις φοβάμαι
Εγώ τις προκαταβολές τις φοβάμαι
Θα την έλεγες όμορφη στο πρόσωπο; Επίσης, πόσο όρεξη είχε για σεξ και πόσο πολύ έδειχνε να το θέλει; φερρφ
Καλούλα είναι, αλλά αυτά είναι γούστα όπως είπαμε. Προσωπικά δεν θα πήγαινα ξανά μαζί της.Θα την έλεγες όμορφη στο πρόσωπο; Επίσης, πόσο όρεξη είχε για σεξ και πόσο πολύ έδειχνε να το θέλει;
καποιος ομως διαφημίζει νεο τηλ δεν ξερω τι τελικα παιζειΗ Ιωαννα 34 σταματησε οριστικα οπως μου ειπε
Τελικά δέν θά βάλουμε πότε μυαλό.....καποιος ομως διαφημίζει νεο τηλ δεν ξερω τι τελικα παιζει
Καμμια δεν σταματαει ευκολα,απλως καποιες κλεινουνε τον κυκλο τους πολυ στενα αλλαζουε τηλεφωνο περιοχη κτλ.ειδικα οι Ελληνιδες,που ολο και καποιο ματι θα τις παρει η θα πεσουνε πανω σε καποιον πολυ γνωστο, εχει συμβει πολλες φορες που κανουνε ενα περασματακι απο εδω μαζευουνε καποιο γερο πακετο και καποια τηλ πελατων και γειασας,αυτο ισχυει για παρα πολλες οχι μονον για την Ιωαννα.Τελικά δέν θά βάλουμε πότε μυαλό.....
Θά συνεχίζουν ορισμένοι να διαφημίζουν, νά ψάχνουν καί νά ανεβάζουν κοπέλα παρόλο που είτε σταμάτησε είτε άλλαξε τηλέφωνο κλπ.....
Λές καί τελείωσαν οι εκδιδόμενες.
![]()
Δικαίωμα τούς νά κάνουν ότι θέλουν, ή νά σταματήσουν ή νά κάνουν κλειστό πελατολόγιο ή σε άλλη περιοχή κλπ, εγώ λέω ότι παρόλο πού μπορεί κάποια νά σταμάτησε για τόν χψ λόγο, κάποιοι συνεχίσουν νά τις ψάχνουν νά τής έχουν θεοποιήσει ή νά τής διαφημίζουν ακόμα....Καμμια δεν σταματαει ευκολα,απλως καποιες κλεινουνε τον κυκλο τους πολυ στενα αλλαζουε τηλεφωνο περιοχη κτλ.ειδικα οι Ελληνιδες,που ολο και καποιο ματι θα τις παρει η θα πεσουνε πανω σε καποιον πολυ γνωστο, εχει συμβει πολλες φορες που κανουνε ενα περασματακι απο εδω μαζευουνε καποιο γερο πακετο και καποια τηλ πελατων και γειασας,αυτο ισχυει για παρα πολλες οχι μονον για την Ιωαννα.
πω πω τι λες ρε παιδι μου.Η Ιωαννα 34 σταματησε οριστικα οπως μου ειπε
και εγω κλαιω,εχασε η Βενετια βελονι.πω πω τι λες ρε παιδι μου.
παθαμε τετοια ζημια?
ενα δακρυ μολις κυλισε απο τα ματια μου.
περιττο να πω οτι εβαλα ηδη και τη γατα μου να κλαιει. εχει πλανταξει στο κλαμα.
μυαλο τι ειναι αυτο?οταν εβρεχε ο θεος μυαλα πολλοι απο εμας κρατουσανε ομπρελα.Δικαίωμα τούς νά κάνουν ότι θέλουν, ή νά σταματήσουν ή νά κάνουν κλειστό πελατολόγιο ή σε άλλη περιοχή κλπ, εγώ λέω ότι παρόλο πού μπορεί κάποια νά σταμάτησε για τόν χψ λόγο, κάποιοι συνεχίσουν νά τις ψάχνουν νά τής έχουν θεοποιήσει ή νά τής διαφημίζουν ακόμα....
Οπότε μυαλό δέν θά βάλουμε πότε.
ειναι αυτο που ειπωθηκε πριν.και εγω κλαιω,εχασε η Βενετια βελονι.
Ήμουνα νιος και γέρασα..ακόμη για αυτή τη Μάρτα ακούωκαι να πεις οτι δεν τα ελεγα?
τα ελεγα.
μαλλιασε η γλωσσα μου για τη φωκια να τα λεω.
κριμα για τη φολα που εφαγες φιλε,αν και ειχες ενημερωθει.
Πρεπει να εισαι πολυ γερος ΓιωργοΉμουνα νιος και γέρασα..ακόμη για αυτή τη Μάρτα ακούω
Μην με παρεξηγήσετε μ αυτο που θα πω αλλαΗ Ιωαννα 34 σταματησε οριστικα οπως μου ειπε
Τι παρεξήγηση;;;Το σωστό έγραψεςΜην με παρεξηγήσετε μ αυτο που θα πω αλλα
Η π…να δεν το κόβει το γαμήσι
Κι εγώ θα ήθελα γνώμες αν την έχει πάρει κάποιοςΜια Μαρία στο κανεσεξ που έχει φωτο μέσα σε ένα τζακούζι έχει πάρει κανείς; τηλ αν υπαρχει
Ευχαριστω