Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.183
- Πόντοι
- 446
Ποσο πιθανο ειναι αυτο οντως να συμβαινει εντος του συγκεκριμενου πλασιου? δηλάδη ειναι εφικτη ή ζητουμενο η ταυτοχρονη ικανοποιηση ενος call girl κατα την διαρκεια μιας συναντησης με εναν αγνωστο τυχαιο πελατη?Ειλικρινά ΧΕΣΤΗΚΕΣ για το αν αρέσει στην κοπέλα αυτό π συμβαίνει? Η δική της καύλα είναι τόσο αμελητέα για σένα? Αρκεί να περνάει το πουλί σ ωραία ε?
Απαίσιο
Αυτο ουσιαστικα ειναι μια πτυχη του ερωτηματος που σου "προανηγγειλα" χθες το βραδυ:
Ποια ειναι τα πραγματικα segments στα οποια ενα call girl κατατασσει τους πελατες της? μπορω να περιγραψω μια σειρα απο αυτα οπως εγω τα φανταζομαι, αλλα οι δικες μου θεωριες λιγη αξια εχουν:
- απεχθης, σε βαθμο που κανω μεταβολη και αποχωρω
- ανυποφορος μεν, αλλα μπορω να τον αντεξω για μια ωρα αλλα δεν προκειται να τον ξαναδω
- ενοχλητικος, θα προσπαθησω να τον αποφυγω στο μελλον
- αδιαφορος αλλα κουραστικος, λογω απαιτησεων ή συμπεριφορας
- αδιαφορος αλλα ξεκουραστος ταυτοχρονα
- συμπαθητικος & ευχαριστος, μακαρι να ειχα πολλους σαν αυτον
- ωραιος τυπος, απορω γιατι πρεπει να πληρωνει για παρεα ομορφων κοριτσιων
- πολυ ενδιαφερον τυπος, θα εκανα παρεα μαζι του και εκτος του εν λογω πλαισιου, πιανω τον εαυτο μου να τον σκεφτομαι με ενδιαφερον και περιεργεια τις επομενες μια-δυο μερες
Ποια απο αυτα τα segments ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα? υπαρχουν και καποια αλλα αξια αναφορας που μου διαφευγουν?
Νομιζω απο ολα τα κοριτσια που κυκλοφορουν εδω μεσα εισαι η μονη που μπορεις να δωσεις αυτες τις απαντησεις, και διοτι υποψιαζομαι οτι δεν θα κωλωσεις να περιγραψεις περιπτωσεις που ενδεχομενως θα φωτογραφιζουν πελατες σου, αλλα και διοτι νομιζω οτι εχεις την διαυγεια και τα εκφραστικα μεσα για μια τετοια αναλυση.