Νέα

Γάμος με αλλοδαπή, τα υπέρ και τα κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.282
Πόντοι
456
Καλημέρα συναγωνιστές. Καλή και όμορφη Κυριακή να έχουμε.
Ότι λέει ο τίτλος. Θα εκτιμηθούν τα σχόλια και οι μαρτυρίες των μελών που τόλμησαν να πάρουν γυναίκα μη Ελληνίδα. Από το ξεκίνημα της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα.
Είχατε ποτέ προβλήματα από τον κοινωνικό σας περίγυρο λόγω του γάμου με ξένη;
Η μακροχρόνια σχέση με αλλοδαπή έχει διαφορά με την αντίστοιχη με Ελληνίδα;
Και τελικά ποια είναι τα υπέρ και τα κατά ενός μεικτού γάμου;

ΥΓ. Η ιδέα για το θρεντ ξεκίνησε από ερώτημα ενός μέλους χτες στο νήμα "σπονσορινγκ στην Ουκρανία", που αναρωτιόνταν για τα μέλη που ταξιδεύουν για σεξ, πόσοι τελικά παντρεύτηκαν ΡωσοΟυκρανές νύφες.
Εγώ γενικεύω το θέμα για τις νύφες τις αλλοδαπές γενικά.
Η δική μου μαρτυρία, είναι ότι παρατήρησα ότι ειδικά οι νησιώτες από τουριστικά μέρη, παντρεύονται κατά κόρον αλλοδαπές.

Αναμένω τα σχόλια σας. Και πάλι καλημέρα.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
913
Πόντοι
366

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
501
Πόντοι
26
Παρών. Πήρα γυναίκα μη ελληνίδα, είμαι κάτω των 40, δεν είμαι νησιώτης (όχι σλάβα αλλά δε θα πω απο που) και δε το μετάνιωσα καθόλου. Ίσα ίσα ότι καλύτερο για μένα και είχα αρκετές εμπειρίες με ελληνίδες γκόμενες μέχρι να παντρευτώ (είχα να συγκρίνω δείγμα δηλαδή). Δε συγκρίνεται. Σίγουρα όμως παίζει ρόλο και η πάστα του ανθρώπου εννοείται όχι μόνο αν είναι ελληνίδα ή όχι. Απλά όπως έχουμε πει και σε άλλο thread η πλειοψηφία ελληνίδων έχουν φουρτούνα μέσα στο μυαλό τους, είναι αλλοπρόσαλες και σε παρατάνε με το παραμικρό. Οι περισσότερες δεν είναι για σπίτι πλέον. Μετά απο αυτό όσο το σκέφτομαι θα προτιμούσα να μείνω μόνος παρά να παντρευτώ ελληνίδα. Απλά στάθηκα τυχερός.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.540
Πόντοι
8.846
πίπες...
οι ελληνίδες δεν είναι καλύτερες.ούτε χειρότερες.
οι αλλοδαπές δεν είναι καλύτερες. ούτε χειρότερες.
όλα είναι θέμα ανθρώπου, θέμα χαρακτήρα και χημείας.

μια μόνο παρατήρηση...
υπάρχει μια αυξημένη πιθανότητα, ανάλογα με την αλλοδαπή και το γιατί βρίσκεται στη χώρα, κάποιες να κάνουν μεγαλύτερες (έως πολύ μεγαλύτερες) παραχωρήσεις προκειμένου να πάρουν το "χαρτί".
τότε και μόνο τότε είναι θέμα το "αλλοδαπή"

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
Ότι λέει ο τίτλος. Θα εκτιμηθούν τα σχόλια και οι μαρτυρίες των μελών που τόλμησαν να πάρουν γυναίκα μη Ελληνίδα. Από το ξεκίνημα της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα.

ΥΓ. Η ιδέα για το θρεντ ξεκίνησε από ερώτημα ενός μέλους χτες στο νήμα "σπονσορινγκ στην Ουκρανία", που αναρωτιόνταν για τα μέλη που ταξιδεύουν για σεξ, πόσοι τελικά παντρεύτηκαν ΡωσοΟυκρανές νύφες.
Η δική μου μαρτυρία, είναι ότι παρατήρησα ότι ειδικά οι νησιώτες από τουριστικά μέρη, παντρεύονται κατά κόρον αλλοδαπές.

τύπε νηματοθετη μπορουμε να βαλουμε και τις αλλοδαπεσ ΜΠΟΤΑΝΕΣ μεσα; ωστε να γράψουν τα ναυαγια σεβαστά μέλη την εμπειρια τους; :undecided::undecided::undecided:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
501
Πόντοι
26
πίπες...
οι ελληνίδες δεν είναι καλύτερες.ούτε χειρότερες.
οι αλλοδαπές δεν είναι καλύτερες. ούτε χειρότερες.
όλα είναι θέμα ανθρώπου, θέμα χαρακτήρα και χημείας.

μια μόνο παρατήρηση...
υπάρχει μια αυξημένη πιθανότητα, ανάλογα με την αλλοδαπή και το γιατί βρίσκεται στη χώρα, κάποιες να κάνουν μεγαλύτερες (έως πολύ μεγαλύτερες) παραχωρήσεις προκειμένου να πάρουν το "χαρτί".
τότε και μόνο τότε είναι θέμα το "αλλοδαπή"
Aκριβώς γιαυτό κι εγώ μίλησα για πάστα ανθρώπου

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.314
Πόντοι
446
Κατ αρχήν , τον κοινωνικό , [αλλά ακόμη και τον συγγενικό ] περίγυρο ,τον έχω χεσμένο , Από εκεί και πέρα , και γενικότερα , το αλλοδαπή ,από μόνο του , δεν λέει τίποτα .Το ότι κάποια είναι αλλοδαπή , αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και μορφωμένη , η σωστή σαν άνθρωπος , η δίχως ψυχολογικά , η οτιδήποτε άλλο , μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαπή .

Η εμπειρία μου πάντως , [ και σε προσωπικό επίπεδο , και σε επίπεδο κοινωνικό κτλ ] μου έχει δείξει ότι σχεδόν πάντα γυρίζει ο τέντζερης και βρίσκει το καπάκι .Πχ “ελληναρας“ [ και όχι Ελληνας γενικά ] δεν παίζει με την καμία , το να κάνει σχέση με υψηλού επιπέδου [μόρφωση , χαρακτήρα , νοοτροπία κτλ ] αλλοδαπή , ενώ με ναυάγιο , απατεώνισσα , ανώμαλη κτλ άνετα .

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.145
Πόντοι
206

Έχω ενα φίλο που γνώρισε και παντρεύτηκε μια μαυρη
Αυτό έγινε περίπου πριν μια 20 ετια
Ειναι ακομα μαζί , έχουν και 2 παιδιά
Ρε μάγκες , το τι πέρασε το παλικάρι δεν λέγεται , ακόμα και η μάνα του μπροστά μας του έλεγε να χωρίσει τη Αραπισα , έτσι τημ έλεγε .
Θυμάμαι βγαίναμε για καφέ πασαλιμανι και μας κοιτάγε όλος ο Πειραιάς
Μια φορά ένας του είπε που τη πας την μαύρη ρε φίλε και έγινε της πουτανας
Εντωμεταξύ η κοπέλα μουναρος με κορμί γαματο και ωραίο πρόσωπο
Δεν νομίζω πάντως οτι ακόμα στη Ελλάδα το έχουμε ξεπεράσει με τους μαύρους !!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.063
Πόντοι
3.656

Στην Κέρκυρα, υπάρχει η εξής παροιμία. ....Δεν υπάρχει τάφος Αγγλίδας στο Νησί........ Έχει το νόημα, ότι όσες λήρθαν για διακοπές και παντρεύτηκαν ντόπιους, κάποια στιγμή την κοπάνησαν. Αλλά και γενικότερα,

Καταγγελίες σε Ρόδο, Κω, Κρήτη: Σκανδιναβές παντρεύονται Έλληνες και εξαφανίζονται με τα παιδιά​

Περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.​

Μία περίεργη υπόθεση με γυναίκες από σκανδιναβικές χώρες που έρχονται στην Ελλάδα, κάνουν οικογένεια με Έλληνες και στη συνέχεια παίρνουν τα παιδιά τους και γυρίζουν στην πατρίδα τους, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση της αρπαγής του μικρού Ράινερ από τον Νορβηγό πατέρα του και την πολύχρονη διαμάχη με τη μητέρα του μικρού και τη δικαστική περιπέτεια σε Ελλάδα και Νορβηγία, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έψαξε και συνομίλησε με ανθρώπους που εδώ και χρόνια ανεβαίνουν «Γολγοθά» εξαιτίας της ατυχίας που είχαν να γνωρίσουν, να ερωτευτούν και να κάνουν παιδιά με γυναίκες προερχόμενες από σκανδιναβικές χώρες, όπως Σουηδία, Δανία και Νορβηγία.
Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία που επικαλούνται, ωστόσο, μέλη του Συλλόγου «Συνεπιμέλεια», περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους. Αποτέλεσμα οι μπαμπάδες να χάνουν κάθε επαφή με τα παιδιά τους και να μην έχουν καθόλου επικοινωνία. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, αναγκάζονται να ταξιδεύουν αρκετές φορές τον χρόνο στις χώρες αυτές προκειμένου να εντοπίσουν τα παιδιά τους.

πηγή Καταγγελίες σοκ από 2.500 μπαμπάδες σε Ρόδο, Κω, Κρήτη: Γιατί οι σκανδιναβές γυναίκες τους εξαφανίζονται με τα παιδιά τους | in.gr

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.621
Πόντοι
3.506
Ήμουν παντρεμένος με αμερικανίδα, η οποία ζει ακόμα και εργάζεται στην Ελλάδα. Μπορεί μεταξύ μας να μη ταίριαξε μακροχρόνια η συμβίωση, αλλά το γεγονός που δεν είχε την ελλεηνιδίστικη νοοτροπία, επέτρεψε ένα πολύ ομαλό διαζύγιο και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μεγάλωμα των παιδιών.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.063
Πόντοι
3.656
Συμπερασμα: Απο την στιγμη που θα τους κανεις παιδι, σε εχουν χεσμενο!
Ναι, αυτό αποδείχτηκε. Το ποιός είναι οποιοσδήποτε, φαίνεται όταν πάρει ξαφνικά δύναμη, ή χρήματα, ή και τα δύο. Κι αποδείχτηκε ότι ήταν δίπλα μας όσο μας είχαν ανάγκη. Τώρα με το πλέγμα των Νόμων που έχει ψηφιστεί στη Δύση ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι δεν μας έχουν ανάγκη, και μας πετάν από το τραίνο

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.151
Πόντοι
1.056
Ναι, αυτό αποδείχτηκε. Το ποιός είναι οποιοσδήποτε, φαίνεται όταν πάρει ξαφνικά δύναμη, ή χρήματα, ή και τα δύο. Κι αποδείχτηκε ότι ήταν δίπλα μας όσο μας είχαν ανάγκη. Τώρα με το πλέγμα των Νόμων που έχει ψηφιστεί στη Δύση ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι δεν μας έχουν ανάγκη, και μας πετάν από το τραίνο
Εχουμε παρεμφερεις νομους με την δυση σε αυτον τον τομεα;

Εχεις πληροφοριες σχετικα με το θεμα;

Θελω να ειμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Έχω ενα φίλο που γνώρισε και παντρεύτηκε μια μαυρη
Αυτό έγινε περίπου πριν μια 20 ετια
Ειναι ακομα μαζί , έχουν και 2 παιδιά
Ρε μάγκες , το τι πέρασε το παλικάρι δεν λέγεται , ακόμα και η μάνα του μπροστά μας του έλεγε να χωρίσει τη Αραπισα , έτσι τημ έλεγε .
Θυμάμαι βγαίναμε για καφέ πασαλιμανι και μας κοιτάγε όλος ο Πειραιάς
Μια φορά ένας του είπε που τη πας την μαύρη ρε φίλε και έγινε της πουτανας
Εντωμεταξύ η κοπέλα μουναρος με κορμί γαματο και ωραίο πρόσωπο
Δεν νομίζω πάντως οτι ακόμα στη Ελλάδα το έχουμε ξεπεράσει με τους μαύρους !!!!
Ρε αδερφέ εσυ καλά τα λες και καλο ειναι να μην έχουμε κολλήματα. Εγώ σαν ανθρωπος ειμαι πολυ προχω. Επίσης είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα που νυμφεύτηκε ήταν πανεμορφη και κορμάρα. Επίσης είμαι σίγουρος ότι μια ζωή θα τον κοιτουσε σαν Θεό.
Αλλά όταν βλέπεις τα παιδια σου και είναι μαυρα... εε δεν είναι και το καλυτερο θέαμα... όσο και να τα αγαπάς! Τα χαρακτηριστικά των μαυρων, τα χρωμοσωματα τους παντα υπερισχύουν από τους λευκούς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι ο φίλος σου θα χορταινει και θα 'φχαριστιεται γαμησι μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.067
Πόντοι
7.046
Με αλλοδαπές, ειδικά του ανατολικού μπλοκ, κινδυνεύει κάποιος να γυρίσει σπίτι από την δουλειά, και να το βρει άδειο, στην κυριολεξία ΆΔΕΙΟ!
Να του πάρει έπιπλα, ηλεκτρικά, ακόμα και τις κάλτσες και τα εσώρουχα του....
Έχει συμβεί σε γνωστό.... Πληρώνει και την διατροφή σαν μσλακας, για παιδί που δεν βλέπει και δεν μεγαλώνει...

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.282
Πόντοι
456
Ρε αδερφέ εσυ καλά τα λες και καλο ειναι να μην έχουμε κολλήματα. Εγώ σαν ανθρωπος ειμαι πολυ προχω. Επίσης είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα που νυμφεύτηκε ήταν πανεμορφη και κορμάρα. Επίσης είμαι σίγουρος ότι μια ζωή θα τον κοιτουσε σαν Θεό.
Αλλά όταν βλέπεις τα παιδια σου και είναι μαυρα... εε δεν είναι και το καλυτερο θέαμα... όσο και να τα αγαπάς! Τα χαρακτηριστικά των μαυρων, τα χρωμοσωματα τους παντα υπερισχύουν από τους λευκούς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι ο φίλος σου θα χορταινει και θα 'φχαριστιεται γαμησι μέχρι τα βαθιά γεράματα!
Μία τέτοια περίπτωση είναι η Μέγκαν Μαρκλ. Ακόμα και όταν μου το είπαν ότι η μητέρα της είναι αφροαμερικανή, δεν κατάλαβα ότι είναι μιγάδα.
Όμως τα mixed παιδιά θεωρούνται και τα πιο όμορφα.

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.282
Πόντοι
456
τύπε νηματοθετη μπορουμε να βαλουμε και τις αλλοδαπεσ ΜΠΟΤΑΝΕΣ μεσα; ωστε να γράψουν τα ναυαγια σεβαστά μέλη την εμπειρια τους; :undecided::undecided::undecided:
Έχω ακούσει ότι κάποιες πουτάνες γίνονται οι καλύτερες μάνες...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
130
Like
21.700
Πόντοι
27.686
Ήμουν παντρεμένος με αμερικανίδα, η οποία ζει ακόμα και εργάζεται στην Ελλάδα. Μπορεί μεταξύ μας να μη ταίριαξε μακροχρόνια η συμβίωση, αλλά το γεγονός που δεν είχε την ελλεηνιδίστικη νοοτροπία, επέτρεψε ένα πολύ ομαλό διαζύγιο και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μεγάλωμα των παιδιών.
Εσύ ως Έλλην δεν είχες ελληνιστική νοοτροπία,η αυτό είναι προνόμιο μόνο των Ελληνίδων γυναικών ?

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Μία τέτοια περίπτωση είναι η Μέγκαν Μαρκλ. Ακόμα και όταν μου το είπαν ότι η μητέρα της είναι αφροαμερικανή, δεν κατάλαβα ότι είναι μιγάδα.
Όμως τα mixed παιδιά θεωρούνται και τα πιο όμορφα.
Εγω δεν θα ρίσκαρα έτσι. Αν και μου αρέσουν πολυ οι Γιαπωνεζες. Παρά πολυ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom