Zanta15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.962
- Πόντοι
- 441
Στη σουφραρα χωστη να είναι σταθερή...Στην υγεία μας ρε παιδιά
Στη σουφραρα χωστη να είναι σταθερή...Στην υγεία μας ρε παιδιά
πισω...κούνα η κιουρία και δουλεμένη φαίνεται. ΕΥΓΕ!!!
Χρειάζεται να δουλεύεται.. Ότι το αφήνεις σε αφήνει..πισω...κούνα η κιουρία και δουλεμένη φαίνεται. ΕΥΓΕ!!!
Ναι μην τ αφήνεις ! Τι asset θα σου μείνει να προμοτάρειςΧρειάζεται να δουλεύεται.. Ότι το αφήνεις σε αφήνει..
Κάπως έτσι φίλε μουΝαι μην τ αφήνεις ! Τι asset θα σου μείνει να προμοτάρεις![]()
Άρχισαν τα μεσοβέζικα με τα κάπως ... δεν θα πάει καλά το μαρκετινγκΚάπως έτσι φίλε μου
Κάπως έτσι φίλε μου
Για το δούλεμα του κώλου εννοούσα φιλαράκι. Τώρα τι κατάλαβες δεν ξέρωΆρχισαν τα μεσοβέζικα με τα κάπως ... δεν θα πάει καλά το μαρκετινγκ
Για το δούλεμα του κώλου εννοούσα φιλαράκι. Τώρα τι κατάλαβες δεν ξέρω
δηλδή τον δουλεύεις τον κώλο....ελπίζω όχι το δικό σου!!!!Για το δούλεμα του κώλου εννοούσα φιλαράκι. Τώρα τι κατάλαβες δεν ξέρω
Όχι ρε φίλε, τον κώλο που γαμαω καμία φορά έστειλα. Αλλά αφου το έθεσες πες μας τις εμπειρίες σού, μην ντρέπεσαι;;;δηλδή τον δουλεύεις τον κώλο....ελπίζω όχι το δικό σου!!!!
τώρα μάλιστα...είπα κι εγώ μπλέξαμε με....παληκάρια εδω μέσα!!!!Όχι ρε φίλε, τον κώλο που γαμαω καμία φορά έστειλα. Αλλά αφου το έθεσες πες μας τις εμπειρίες σού, μην ντρέπεσαι;;;
Σίγουρα υπάρχει και κόσμος που γαμαει, θες να διευκρινίζω τι; Γιατί σε βλέπω ψάχνεις κάτι...τώρα μάλιστα...είπα κι εγώ μπλέξαμε με....παληκάρια εδω μέσα!!!!
Τελευταία φορά παραλία για φέτος αφού έχει καλό καιρό
Είσαι ωραίοςΤελευταία φορά παραλία για φέτος αφού έχει καλό καιρό
Πάντα τέτοια!Τελευταία φορά παραλία για φέτος αφού έχει καλό καιρό
Τελευταία φορά παραλία για φέτος αφού έχει καλό καιρό
Τι κορμάκι είναι αυτό;;;;Τελευταία φορά παραλία για φέτος αφού έχει καλό καιρό
Κουκλάκια...