Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.203
Οι περισσότερες. Τέλος πάντων το έχουμε κουράσει απίστευτα το θέμαΚαλησπερα.Δεν ισχύει αυτό που λες, cimδεν το εχουν έξτρα ολες οι ανεξάρτητες.
Οι περισσότερες. Τέλος πάντων το έχουμε κουράσει απίστευτα το θέμαΚαλησπερα.Δεν ισχύει αυτό που λες, cimδεν το εχουν έξτρα ολες οι ανεξάρτητες.
Ναι δε το είπα για να σου την μπω.συγνωμη αν το πήρες έτσι.Οι περισσότερες. Τέλος πάντων το έχουμε κουράσει απίστευτα το θέμα
...ρητορικη ερωτηση υποθετω, ε?!?!!Απίστευτο το μωρό?
λίγα λες τύπε. καλύτερα 500 στρογγυλό, τα μέλη του μπου μόνο μωβέ έχουνΝα αποκτήσεις extra το πρωκτικό . Αφού κα ποια στιγμή θα το βάλεις
Γιατί το αργείς ;;;!!!
Τι θα έλεγες να το βάλεις μόνο στο δίωρο και να το πας 400€ ;
Αννα που εισαι ρε μωρο;
Εχω καιρο να σε κραξω και μου ελειψες..
Τύπε αν θες αληθινά να την βοηθήσεις μην δίνεις καροτάκια για να ξεκινήσει, αλλά λόγους να τα ξανασκεφτεί και να κάτσει σπιτάκι της...Φιλε για να αρχίσει ένα call girl κάτι που δεν πολύ θέλει θελει “καροτακι “στην αρχή .
Και εγώ ζορίζομε πια , παλιά ούτε που το σκεφτόμουν , τώρα τα μαζεύω για να κάνω συο meeting το μήνα
...κι όχι μόνο iphone @Anna24 ...@Anna24
Δεν μας απαντησες για 400€ το δίωρο με φουλ Anal μέσα .
Με 4 2ωρα ραντεβού , δηλαδή με ένα φουλ 8ωρο αγοράζεις ένα iPhone 14 pro max
ΚαραγκιοζάκοΤύπε αν θες αληθινά να την βοηθήσεις μην δίνεις καροτάκια για να ξεκινήσει, αλλά λόγους να τα ξανασκεφτεί και να κάτσει σπιτάκι της...
Κολλητήρι ή χατζιαβάτη, δεν ξέρω...Καραγκιοζάκο
Εαν εισαι ηθικολόγος και κατά του αρχαιότερου επαγγέλματος
Τι θα έλεγες αντί να σερφάρεις εδώ μέσα , να τραβήξεις μια μαλακια να σου φύγουν τα χοντρά και μετά να πας για νάνι …
Κι εμένα είναι το μόνο που δεν μ' αρεσειΜπορείς να μην κόβεις τα φωνήεντα; Είναι πολύ εκνευριστικό.
H κοπέλα εκδίδεται και προσφέρει υπηρεσίες ( γιατί , δεν είναι δικό μου θέμα )Κολλητήρι ή χατζιαβάτη, δεν ξέρω...
Ηθικολόγος αν ήμουν με την έννοια που το λες δεν θα είχα κριτικές.
Από αυτού του σημείου όμως μέχρι του να προσπαθώ με βλακώδεις τρόπους να υποδείξω σε ένα άγνωστο κολ γκιρλ τι να κάνει και πως να μπει ακόμα πιο βαθιά στο χώρο, υπάρχει διαφορά.
Εγώ έχω ξυπνήσει πριν λίγο.
Εσύ χρειάζεσαι παχιές και νάνι...
Ωστόσο η ίδια εχεινδH κοπέλα εκδίδεται και προσφέρει υπηρεσίες ( γιατί , δεν είναι δικό μου θέμα )
Εγώ είμαι πελάτης ( δηλαδή αυτό που θέλει ) και εγώ σαν πελάτης προσπαθώ να την πείσω για extra service , που θέλω κσι δεν το προσφέρει
Είναι σαν να λες σε ένα εστιατόριο γιατί γιατί δεν βαζεται και «λίστα με ροζέ κρασιά»
Καλημέρα
Μπορείς ωστόσο να κοιτάξεις 2 σελίδες πίσω και να δεις τι έχει γράψει η ίδια για αυτό το θέμα.H κοπέλα εκδίδεται και προσφέρει υπηρεσίες ( γιατί , δεν είναι δικό μου θέμα )
Εγώ είμαι πελάτης ( δηλαδή αυτό που θέλει ) και εγώ σαν πελάτης προσπαθώ να την πείσω για extra service , που θέλω κσι δεν το προσφέρει
Είναι σαν να λες σε ένα εστιατόριο γιατί γιατί δεν βαζεται και «λίστα με ροζέ κρασιά»
Καλημέρα
ΣωστόςΓιατι θελεις +30 για τον σταυλο στα γραφεια? Η στο χωρο τους πας η στο χωρο σου....για τα εχτρα οκ..
Σε ολεςτα ιδια ειναι
Τι να το κάνει το iPhone???Καλύτερα να παρει αυτοκίνητο.