Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.074
- Πόντοι
- 4.821
Έγινε ευχαριστώ φίλε μουΠαλιά όταν δούλευε Φωκαιας, δε πέρασα καθόλου καλά
Έγινε ευχαριστώ φίλε μουΠαλιά όταν δούλευε Φωκαιας, δε πέρασα καθόλου καλά
Δε νομίζω να σου πει όχι. Δεν ξέρω κιόλας. Πάντως στην καθαριότητα είναι πολυ επιμελής. Εγώ όταν παω, παω στο 20αρι. Και συνήθως στο άνοιγμα για να είναι φρέσκια η Εβε.Εγώ 3 φορές που πήγα μέσα στο καλοκαίρι στον οικο ήταν κλειστός ουτε δημόσιο να ήταν....έτυχα στις περιπτώσεις μάλλον. Τώρα για την 2τσα κ γενικά για όλες τις 2τσαδες έχουν ακουστεί πολλές γνώμες θετικές κ αρνητικές... άλλωστε για τις κορασιδες πάμε κ οχι για την υπάλληλο του χώρου.... Μια ερώτηση εχω -η συγκεκριμένη 2τσα αν τις πεις πχ θέλω μιση ωρα πρόγραμμα με αλλαγμένα σεντόνια κ κλείσιμο γλόμπου έξω για να μην υπάρχει ενόχληση εφόσον είναι μόνο η Εβε στη βάρδια κ οχι και άλλη κοπέλα.....η 2τσα θα σου κάνει τις επιθυμίες σου η θα λέει μαλακιες του κολου.... ????
Bisexual .....αφού η Εβελινα πάει και με άντρες χαχαχαχαχαΕίναι λεσβίες!
Το πλακομουνι πάει σύννεφο!
Ανατρεξε κριτικες για την Ειρηνη στο Φωκαιας 19.Ειναι η ιδια.Η Ειρήνη στον όροφο του Φωκαίας είναι ΟΚ? Μου έκανε κλικ να τη γαμήσω σήμερα που την είδα στο σαλονάρισμα, αλλά δεν είχα λεφτά
Και δίπλα, στο 17Α, μια μαυρομάλλα πιτσιρίκα με βυζάρες, κωλάρες και τσιμπουκόχειλα, η οποία φαινόταν λίγο ξινή στο σαλόνι αλλά με είχε καυλώσει για τα καλά. Έχουμε εικόνα για τις υπηρεσίες που προσφέρει;
Δεύτερη βάρδια όλα αυτά.
Η Μιλένα έχει αρτιες κριτικές και είναι πολυ ορεξατη. Κανένας δεν είπε όμως ότι είναι μουνάρα. Επισης είναι πιτσιρικι. Όλοι παραδεχονται ότι είναι σα μικρό φρατζόλακι γιατί είναι παντου στογγυλεμενη. Οχι χοντρή στογγυλεμενη. Καθώς επίσης δεν είναι όμορφη. Είναι μέτρια. Η Εβε, η Ρενάτα, που ήταν στο Φ66Α και τωρα παιζει μπαλα σε στουντιο, και η Τζώρτζια είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες (οχι πιτσιρικες) που έχουν περασει απο την περιοχη.Θα επισκεφτώ αποψε το σπιτι της Εβελίνα ετσι απο περιέργεια
Αν και φανταζομαι περι τινος πρόκειται
Οπως και την πάτησα με την Μιλένα που επαινουσαν το μισο φόρουμ οπου πριν καν εμφανιστεί ολόκληρη ειχα γινει καπνός
Καλά θα περάσεις ..απλά θα καταλάβεις πως τα κάνει πολύ μηχανικά όλα ..αλλά με ωραίο τρόπο και καλή τεχνική χωρίς να είναι άγαρμπη κτλ !!Θα επισκεφτώ αποψε το σπιτι της Εβελίνα ετσι απο περιέργεια
Αν και φανταζομαι περι τινος πρόκειται
Οπως και την πάτησα με την Μιλένα που επαινουσαν το μισο φόρουμ οπου πριν καν εμφανιστεί ολόκληρη ειχα γινει καπνός
Πάμε όλοι να την ξεμουνιασουμε !!Τώρα το Περγάμου ανοιχτό με Εβελίνα.
Χαχαχαχαχα πάει με άντρες μόνο στο ντελο …εκτός ντελου μόνο με τον -την άνδρα της με τα γυαλάκια ..χαχαχαBisexual .....αφού η Εβελινα πάει και με άντρες χαχαχαχαχα
Η Τζώρτζια σταμάτησε; Η εγώ δεν την βρίσκωΗ Μιλένα έχει αρτιες κριτικές και είναι πολυ ορεξατη. Κανένας δεν είπε όμως ότι είναι μουνάρα. Επισης είναι πιτσιρικι. Όλοι παραδεχονται ότι είναι σα μικρό φρατζόλακι γιατί είναι παντου στογγυλεμενη. Οχι χοντρή στογγυλεμενη. Καθώς επίσης δεν είναι όμορφη. Είναι μέτρια. Η Εβε, η Ρενάτα, που ήταν στο Φ66Α και τωρα παιζει μπαλα σε στουντιο, και η Τζώρτζια είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες (οχι πιτσιρικες) που έχουν περασει απο την περιοχη.
Αυτή η Ειρήνη τι ώρες είναι και σε ποιο μαγαζί; Συγγνώμη που ρωταω αλλά μπερδεύτηκαΑνατρεξε κριτικες για την Ειρηνη στο Φωκαιας 19.Ειναι η ιδια.
Πολυ τιμιο 20αρικο
Αυτή είναι με τα τατουάζ τα φτερά στην πλάτη;;;;Η περίπτωση της Μιλένας χρίζει ιατρικής παρακολούθησης,με τόσο πολύ δουλειά έχει τόση όρεξη να ικανοποιήσει τον πελάτη,και σήμερα που πήγα έλαβα άριστες υπηρεσίες.
Για όσους ψάχνουν τη θεία Τάνια θα είναι off για κάνα δεκαήμερο σύμφωνα με τη τσατσά.
Πρωινή Διδυμου 27Αυτή είναι με τα τατουάζ τα φτερά στην πλάτη;;;;
Που και τι ώρα πεζή μπάλα;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αμα θα έρθει πειτε μου ότι θέλω να την παντρευτω. (.... μαζί με άλλες 2746492 κοπέλες του χώρου...).Καλημέρα στο φυλής 66α δούλευε Μια Εύα πρωινή βάρδια.. ξέρουμε αν ξανά έρθει;
Δε τη χόρτασες πρόσφατα φαίνεταιΑμα θα έρθει πειτε μου ότι θέλω να την παντρευτω. (.... μαζί με άλλες 2746492 κοπέλες του χώρου...).
Οχι ρε γαμωτοΔε τη χόρτασες πρόσφατα φαίνεται![]()
Διπλοβαρδια(1η 2η)στο Φωκαιας 17β ή 19Αυτή η Ειρήνη τι ώρες είναι και σε ποιο μαγαζί; Συγγνώμη που ρωταω αλλά μπερδεύτηκα