Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Κολαστηκαμε παλι Σαββατιατικα αδερφε μου...Αχ Alissa...

150€;Συμφωνώ μαζί σου μπράδερΔίαβαζα πρόσφατα σε μια σελίδα πως υπάρχει η δυνατότητα μετά από συναυλία να βγάλει κάποιος φωτογραφία με την Alissa αλλά κοστίζει 150 ευρώ, πολύ θα το ήθελα όταν έρθουν στην Αθήνα αλλα θα πολλά δεν είναι ?
Αστα αδερφε μου,κολαση ματαρες χαμογελαρα,κουκλαρα,το ιδιο ερωτευμενοι μαζι της ειμαστε ρε,δεν υπαρχει το μωρο μας λεμε...Ωχ Παναγία μου...τι χαμόγελο είναι αυτό ρε μπράδερ....![]()

Καλά όταν έρθουν στην Ελλάδα, στανταρ θα δώσω τα 150 ευρώ για να βγω φωτογραφία μαζί της και μετά θα την κάνω κάδρο στο σαλόνιΑστα αδερφε μου,κολαση ματαρες χαμογελαρα,κουκλαρα,το ιδιο ερωτευμενοι μαζι της ειμαστε ρε,δεν υπαρχει το μωρο μας λεμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ετσι αδερφε μου,μεγαλο καδρο κιολαςΚαλά όταν έρθουν στην Ελλάδα, στανταρ θα δώσω τα 150 ευρώ για να βγω φωτογραφία μαζί της και μετά θα την κάνω κάδρο στο σαλόνι![]()

Ρε γμτ δεν έχω ουτε facebook ουτε instagram να βρω καμία καινούργια της φωτογραφίαΕτσι αδερφε μου,μεγαλο καδρο κιολας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εχω εγω για σενα ρε αδερφε μη μασας,οτι καλο,ανεβαινειΡε γμτ δεν έχω ουτε facebook ουτε instagram να βρω καμία καινούργια της φωτογραφία![]()

Εχω εγω για σενα ρε αδερφε μη μασας,οτι καλο,ανεβαινει![]()
![]()
![]()
![]()

Για αυτό είσαι αδερφός