You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)
Πήγα μεσημέρι και είχε πολύ λίγη κίνηση. Ξέρετε σε ένα κόκκινο η πράσινο σπιτάκι δεν θυμάμαι καλά, με μια χοντρή τσατσά γαλανοματα ποιο στούντιο είναι; Και τι κοπέλες έχει εκεί; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει είναι απέναντι από το μέδουσα νομίζω
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Η ερώτηση είναι πως θα είναι η κοπέλα στο βασικό πρόγραμμα. Γιατί είδα έδωσες 60 ευρώ. Τα σπιτάκια του βαρδάρη τα πέτυχα τα τελευταία χρόνια λειτουργίας τους αλλά πήγαινα μόνο για τσάρκα μικρός τότε. Πόσο δίνατε τότε παράβολο για την ίδια ;
το βασικό πρόγραμμα στις βίλλες ξεκινάει από 40 και το ακάποτο μπούκι πάντα σ' αυτή την αλυσίδα των στούντιο έχει 60. Συνήθως ποτέ δεν μπαίνω με το βασικό πρόγραμμα το ελάχιστο όταν μπαίνω σε κάποια που το βασικό είτε ξεκινάει από 30 ή από 40 είναι το ακα τσιμπούκι. Πάνω στην ερώτηση σου πως θα είναι στο βασικό πρόγραμμα η Αγάπη δεν μπορώ να απαντήσω γιατί η ερώτηση είναι υποθετική. Πιστεύω να σε κάλυψα
Τελευταία τροποποίηση:
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν για την Αγάπη (το πραγματικό της όνομα είναι Όλγα για όσους την ξέρουν κάτι παραπάνω) , απίστευτη γυναίκα όντως ξεκίνησε από Ταντάλου αλλά έγινε γνωστή στο sex and the city (είχε μάλιστα τσατσά κυρίως την Μαίρη για όσους θυμούνται και μάλιστα την είχαν βγάλει και μεγάλη φωτογραφία στο σαλόνι. Δούλευε και απέναντι από το jambo ένα φεγγάρι αλλά όντως τελείωσε την καριέρα της τότε στην Κωλέττη όπου δούλευε ποια μόνο Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη... Ηλικία είναι 45 χρόνων, ζώδιο δίδυμος , ξανθιά με γαλανά μάτια θα μπορούσε να γράψει ιστορία αν δεν είχε πρόβλημα με το ποτό..... Τέλος πάντων μουν@ρα μιας παλιάς καλής εποχής πραγματικά απορώ πως ξαναδουλέυει.... Τελικά η πουτ@να το γ@μιση δεν το κόβει....Για την Αγάπη υπάρχουν 8 κριτικές στη Φρίξου 14,4 κριτικές στην Κωλέτη και 1 κριτική στο 26ης Οκτωβρίου 52...στο Ταντάλου 9 όπου και ξεκίνησε δε βλέπω να υπάρχουν κριτικές με το όνομα Έλενα τότε...
Αν και ήταν μαλλον η πρώτη μου αγαπημένη στα μπουρδέλα η μία και μοναδική κριτική που της έγραψα ήταν στην Κωλέτη και ήταν στην ουσία μια αρνητική κριτική.Βεβαιως για όσους θυμούνται είχε κάποια θέματα τότε η κοπέλα τα οποία και δεν κρύβονταν και τα έλεγαν ξεκάθαρα και οι τσατσαδες της τότε και νομίζω κάπου εκεί σταμάτησε κιόλας από τα σπίτια.
Επίσης στη μία και μοναδική κριτική που της έγραψα λέω ότι την έχω συναντήσει σε 5 διαφορετικά σπίτια,τα 4 τα αναφέρω παραπάνω αλλά δε θυμάμαι το 5ο ...αν θυμάται κάποιος ας μου πει.
Έτσι για την ιστορία όλα αυτά και ανυπομονώ να την ξανασυναντήσω
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Εμένα μου είπε 53 ότι είναιΛοιπόν για την Αγάπη (το πραγματικό της όνομα είναι Όλγα για όσους την ξέρουν κάτι παραπάνω) , απίστευτη γυναίκα όντως ξεκίνησε από Ταντάλου αλλά έγινε γνωστή στο sex and the city (είχε μάλιστα τσατσά κυρίως την Μαίρη για όσους θυμούνται και μάλιστα την είχαν βγάλει και μεγάλη φωτογραφία στο σαλόνι. Δούλευε και απέναντι από το jambo ένα φεγγάρι αλλά όντως τελείωσε την καριέρα της τότε στην Κωλέττη όπου δούλευε ποια μόνο Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη... Ηλικία είναι 45 χρόνων, ζώδιο δίδυμος , ξανθιά με γαλανά μάτια θα μπορούσε να γράψει ιστορία αν δεν είχε πρόβλημα με το ποτό..... Τέλος πάντων μουν@ρα μιας παλιάς καλής εποχής πραγματικά απορώ πως ξαναδουλέυει.... Τελικά η πουτ@να το γ@μιση δεν το κόβει....
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Η Ρεμπέκα παλιό σενάριο αξίζει και πολλά υποσχόμενη. Μέτρια εμφάνισηΠω πΩ μαγκες βαριέμαι τόσο πολύ που σκέφτομαι να πάω να πετάξω ένα 30αρι απτην βαρεμάρα, αυτή η ρεμπεκα καλή είναι σκέφτομαι πολύ καιρό να μπω ? Η Βανέσα πάλι ποια είναι .. θυμάται κανείς καμιά κριτική?
Βανέσα εκεί που είναι η μιρελα στο μέδουσα. Μπαμπάτσικο αλλά καβλωτικο τύπου χωριάτικο gf
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Λοιπόν παιδιά εγώ πριν λίγες μέρες που πήγα με Αγάπη-Ολγα στο red night, πέρασα καλά σχετικά
Πιπα με ορεξη, αγκωμαχητα στο σεξ, δέρμα βελούδο, ορεξάτη να σε περιποιηθεί, χαμογελαστή και χυσιμο στην κωλαρα της
Παλιά καραβάνα χάρηκα που γύρισε
Πιπα με ορεξη, αγκωμαχητα στο σεξ, δέρμα βελούδο, ορεξάτη να σε περιποιηθεί, χαμογελαστή και χυσιμο στην κωλαρα της
Παλιά καραβάνα χάρηκα που γύρισε
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Αφου το έγραψαν δύο συναθλητές,akala κ spirtoulis,ότι είναι φόλα,γιατι μπηκες?Εκτός κ αν δεν το διάβασες.
Όντως όπως λέει ο φίλος crucifix, παρασύρθηκαΠολύ εύστοχη απορία, ανυπομονώ να διαβάσω την απάντηση![]()
Σκέψου ότι μπαίνω στα αλλά δυο πρώτα για το Καλησπερα και ενώ γυρνάω πάντα καμία δεκαριά σπίτια πάντα σ αυτήν την περίπτωση, βγαίνει, τη βλέπω, παθαίνω ένα σοκ, λέω από μέσα μου μάλλον εδώ είμαστε για απόψε αλλά μη βιάζεσαι στο 3’ είμαστε ακόμα αλλά αλήθεια παιδιά δε ξέρω τι με έπιασε και έφυγα σα σφαίρα για δωμάτιο. Ίσως για να μην την πάρει άλλος και τη χασω… που να την έχανα…!
Ναι Al μου διάβασα τις κριτικές αλλά όταν την είδα ξέχασα την ύπαρξη τους! Επειδή τα διάβασα χθες και με δουλειές καθημερινότητα κτλ ξεχάστηκα!
Στο τέλος κάναμε τσιγάρο με το αφεντικό και την Τσατσα Στέλλα και με άκουγαν με ενδιαφέρον. Θα τη διώκουν μάλλον είπαν γιατί με πίστεψαν περί απάθειας και μη συμμετοχής Αρα θα το παν κ άλλοι ή θα διαβάζουν εδώ
Στο τεφτέρι για έλεγχο όσο και αν λέτε περί φόλας, δε θα αντισταθώ, Αρινα και φυσικά Αμπερ.
Πάντως αλανακια μου νομίζω ότι η πρωινή βάρδια είναι πιο καλή. Ίσως πιο μέτριες εμφανίσεις, αλλά πιο vfm
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.302
- Πόντοι
- 3.346
Όντως όπως λέει ο φίλος crucifix, παρασύρθηκα
Σκέψου ότι μπαίνω στα αλλά δυο πρώτα για το Καλησπερα και ενώ γυρνάω πάντα καμία δεκαριά σπίτια πάντα σ αυτήν την περίπτωση, βγαίνει, τη βλέπω, παθαίνω ένα σοκ, λέω από μέσα μου μάλλον εδώ είμαστε για απόψε αλλά μη βιάζεσαι στο 3’ είμαστε ακόμα αλλά αλήθεια παιδιά δε ξέρω τι με έπιασε και έφυγα σα σφαίρα για δωμάτιο. Ίσως για να μην την πάρει άλλος και τη χασω… που να την έχανα…!
Ναι Al μου διάβασα τις κριτικές αλλά όταν την είδα ξέχασα την ύπαρξη τους! Επειδή τα διάβασα χθες και με δουλειές καθημερινότητα κτλ ξεχάστηκα!
Στο τέλος κάναμε τσιγάρο με το αφεντικό και την Τσατσα Στέλλα και με άκουγαν με ενδιαφέρον. Θα τη διώκουν μάλλον είπαν γιατί με πίστεψαν περί απάθειας και μη συμμετοχής Αρα θα το παν κ άλλοι ή θα διαβάζουν εδώ
Στο τεφτέρι για έλεγχο όσο και αν λέτε περί φόλας, δε θα αντισταθώ, Αρινα και φυσικά Αμπερ.
Πάντως αλανακια μου νομίζω ότι η πρωινή βάρδια είναι πιο καλή. Ίσως πιο μέτριες εμφανίσεις, αλλά πιο vfm
Η Άμπερ είναι ο επόμενος στόχος που έχει κλειδώσει, θα πρέπει να δοκιμαστεί άμεσα
Υ.Γ. Ξέρεις μήπως στο playboy ποια δουλεύει γιατί έχω πολύ καιρό να πάω
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Ναι ναι έτσι ΑμπεραραΗ Άμπερ είναι ο επόμενος στόχος που έχει κλειδώσει, θα πρέπει να δοκιμαστεί άμεσα
Υ.Γ. Ξέρεις μήπως στο playboy ποια δουλεύει γιατί έχω πολύ καιρό να πάω
Μέχρι πριν μια βδομάδα ήταν μια μέτρια κοπέλα νομίζω μελαχρινη νυχτερινή βάρδια
Δε ξετρελαθηκα γι αυτό κ δε συγκράτησα περαιτέρω λεπτομέρειες
Τα πρωινα συνήθως μια από το Ισραήλ (at least έτσι δήλωνε) μέχρι πριν δυο εβδομάδες. Μπαμπατσικο μερακλίδικο
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 490
- Πόντοι
- 311
Δεν είμαι σίγουρος ότι πάντα είχε 60ακα στις βίλες. Νομίζω πήρε αύξηση. Έχω καιρό να μπω γιατί θεωρώ τα εξήντα ευρώ κλέψιμο για 10-20 λεπτά αγώνα.το βασικό πρόγραμμα στις βίλλες ξεκινάει από 40 και το ακάποτο μπούκι πάντα σ' αυτή την αλυσίδα των στούντιο έχει 60. Συνήθως ποτέ δεν μπαίνω με το βασικό πρόγραμμα το ελάχιστο όταν μπαίνω σε κάποια που το βασικό είτε ξεκινάει από 30 ή από 40 είναι το ακα τσιμπούκι. Πάνω στην ερώτηση σου πως θα είναι στο βασικό πρόγραμμα η Αγάπη δεν μπορώ να απαντήσω γιατί η ερώτηση είναι υποθετική. Πιστεύω να σε κάλυψα
Στο θεμα τώρα , το περίεργο είναι να δίνατε 30 ευρώ βαρδάρη και τώρα να δίνετε 60 για την ίδια κοπέλα και δέκα χρόνια μετά
nickthegreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Νομιζω Πετρου Ερημιτη στο πρωτο αριστερα αν ειναι μια με γαλανα ματια και μεγαλα βυζιαΚαλησπερα σε ολους. Λειπω καιρο απο την πολη και αναρωτιομουν εαν γνωριζει καποιος που/ποτε μπορω να βρω την Ελενα την Ρουμανα με τα γαλανα ματια.Καποια πληροφορια υπαρχει ή εχει σταματησει?
nickthegreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Μια κοπελα που ηταν Πετρου Ερημητη στο τελευταιο αριστερα πριν κανα μηνα , δεν ηξερε καθολου ελληνικα,μαυρομαλλα με κοιλιτσα και ωραιο κωλο ξερει κανεις που παιζει?
Πρωινή είναι αν δεν κάνω λάθος φίλε μου, αλλιώς ας με διορθώσει κάποιοςΠρωινη/ απογευματινη μαγκες μου?
Βαρδάρη δίναμε 30 , αλλά το πρόγραμμα με γλυφομούνι παράδειγμα που έπαιρνα συνήθως ηταν στα 50 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δεν θυμάμαι πόσο έβγαιναν τα άλλα προγράμματα με γυμνή πίπα κτλ. Δεν λέω για την συγκεκριμένη , γενικά.Δεν είμαι σίγουρος ότι πάντα είχε 60ακα στις βίλες. Νομίζω πήρε αύξηση. Έχω καιρό να μπω γιατί θεωρώ τα εξήντα ευρώ κλέψιμο για 10-20 λεπτά αγώνα.
Στο θεμα τώρα , το περίεργο είναι να δίνατε 30 ευρώ βαρδάρη και τώρα να δίνετε 60 για την ίδια κοπέλα και δέκα χρόνια μετά
Τώρα για τις βίλλες που λές έχει τύχει ενώ το απλό ξεκινούσε απο 40 ευρώ να δώσω και 50 αλλά και 60 για πρόγραμμα με γλύψιμο , ανάλογα με την κοπέλα η ανάλογα το στούντιο. Αν και νομίζω πιο πολύ εξαρτάται απο το ποιά δουλεύει.
Οπότε μπορεί παρομοίως κάποιες να χρεώνουν την ακάπωτη πίπα στα 60 και κάποιες στα 50 , δεν ξέρω αν το έχουν όλες στα 60.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38