Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
228
Πόντοι
21
Πέρασμα με roxana.
Ωραίο γκομενάκι για την ηλικία τής ( σιγουρα 35+,) αλλά οι φωτό στο δίπλα Σιτέ είναι λίγο πειραγμενες.ειναι λίγο σπασμένη από κοντά.υσηχη χαμηλών τόνων,δεν βιαζόταν,το μόνο όχι που ειπε σε φιλή. Η τσατσά πολύ καλή συμπεριφορά πολύ ευγενική.

Τελευταία τροποποίηση:

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
745
Πόντοι
81
μετα απο απουσια 6 μηνες σεζον , δεν εχασα ευκαιρια με το που γυρισα 1η μερα .

Περασμα με Andriana
φουλ λατινα με ολη την εννοια βραζιλιας , τεραστιος σχηματισμενος κωλος , και τεραστια ψευτικα βυζια φυσικα
1η φορα περασα με αναλ
ηταν καλη εμπειρια και η κοπελα το εζησε φουλ μπορω να πω τουλαχιστον ετσι εδειξε
δωρακι 80ε
φατσα ωραια αντικειμενικα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει αυτή η Έλενα στα τρίδυμα; Έλειπε κάποιο καιρό. Επίσης αν δουλεύει σήμερα η Καρίνα; Έχω ορέξεις σήμερα και κάπου πρέπει να τις εκτονωσω!

• Like
Αντιδράσεις: tonika

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.273
Πόντοι
10.555
μετα απο απουσια 6 μηνες σεζον , δεν εχασα ευκαιρια με το που γυρισα 1η μερα .

Περασμα με Andriana
φουλ λατινα με ολη την εννοια βραζιλιας , τεραστιος σχηματισμενος κωλος , και τεραστια ψευτικα βυζια φυσικα
1η φορα περασα με αναλ
ηταν καλη εμπειρια και η κοπελα το εζησε φουλ μπορω να πω τουλαχιστον ετσι εδειξε
δωρακι 80ε
φατσα ωραια αντικειμενικα
σε ποιο σπιτακι;

SalvadorGR

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
2
Πόντοι
0
συναγωνιστες ψαχνω 3,4 ατομα για παρτουζα με παντρεμενη απο σαλονικη αν γινετε ανω των 40 θα ειναι και ο αντρας τις παρων
Μέσα
Έμπειρος σε παρτουζες καλά προσόντα εχεμυθος
Τι άλλο θες;;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Αυτό με την παρτουζα είναι φτιαγμένο όλο για τεράστιο Βατερλώ. Θα ενδιαφερθούν 25 ψωλαραιοι για να γαμησουν, και τελικά θα πρόκειται για καμιά θεία καραμπαζο και θα καταλήξουν όλοι μαζί στη μαμά Τερέζα για παντσετα. Σαν να βλέπω στο μέλλον...

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.594
Πόντοι
736
Πέρασμα χτες με Αμπέρ. Απλό.

Μουναρος καταρχάς. Σωματαρα, προσωπαρα, κωλαρα , μπουταρες. Σφιχτή λατίνα. Επιδερμίδα πολύ ώραια επίσης. Ελληνικά καταλαβαίνει αρκετά.

Πιπαρα φοβερή με τρελό eye contact επαφή με χέρια σε όλο το σώμα και deep throat. Γαμησι σε διάφορες στάσεις με βογγητα και ανάσες καβλιαρικες, τριψιματα γλυψιματα για να σε κάνει πυραυλο.

Η θέα της κωλαρας της στα 4 είναι το κάτι άλλο. Δύσκολα να κρατηθείς για πολύ. Και ιεραποστολικά, να σε κοιτάει ενώ την καρφωνεις και να αναστεναζει και να βλέπεις την καβλα στο βλέμμα της.

Φιλιά δεν δίνει στο στόμα βέβαια αλλά την εγλυψα στο στήθος και καύλωσε με τις υπεροχες ρογες της. Οverall πολύ δυνατό καβλακι. Συστήνω.

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
745
Πόντοι
81
Πέρασμα χτες με Αμπέρ. Απλό.

Μουναρος καταρχάς. Σωματαρα, προσωπαρα, κωλαρα , μπουταρες. Σφιχτή λατίνα. Επιδερμίδα πολύ ώραια επίσης. Ελληνικά καταλαβαίνει αρκετά.

Πιπαρα φοβερή με τρελό eye contact επαφή με χέρια σε όλο το σώμα και deep throat. Γαμησι σε διάφορες στάσεις με βογγητα και ανάσες καβλιαρικες, τριψιματα γλυψιματα για να σε κάνει πυραυλο.

Η θέα της κωλαρας της στα 4 είναι το κάτι άλλο. Δύσκολα να κρατηθείς για πολύ. Και ιεραποστολικά, να σε κοιτάει ενώ την καρφωνεις και να αναστεναζει και να βλέπεις την καβλα στο βλέμμα της.

Φιλιά δεν δίνει στο στόμα βέβαια αλλά την εγλυψα στο στήθος και καύλωσε με τις υπεροχες ρογες της. Οverall πολύ δυνατό καβλακι. Συστήνω.
Μπήκες με απλό 40 η 70 που είναι το ελεύθερο στοματικό

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Την γαληνη δεν πηγαινα να τη δω στο prive γιατι στις δυο φωτογραφιες που ειχε ηταν λιγο αγριεμενη δε μου αρεσε,τωρα στην τριτη προσφατα που εβαλε την ολοσωμη φαινεται μοντελο και γυναικαρα!!! δηλαδη ποσο ρολο μπορει να παιξει μια φωτο,ισως τωρα ηρθε η ωρα να παω να τη δω απο κοντα και αν μου κανει κλικ να περασω μαζι της!

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Την γαληνη δεν πηγαινα να τη δω στο prive γιατι στις δυο φωτογραφιες που ειχε ηταν λιγο αγριεμενη δε μου αρεσε,τωρα στην τριτη προσφατα που εβαλε την ολοσωμη φαινεται μοντελο και γυναικαρα!!! δηλαδη ποσο ρολο μπορει να παιξει μια φωτο,ισως τωρα ηρθε η ωρα να παω να τη δω απο κοντα και αν μου κανει κλικ να περασω μαζι της!
Από κοντά μόνο θα δεις αλήθεια με τις περισσότερες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ήρθε η ώρα να πας να τη δεις από κοντά... αλλά μοντέλο μην περιμένεις να δεις :grin:

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
745
Πόντοι
81
Μόλις μπήκα με Αμαλία όπως βλέπεις τα σπίτια που είναι το pussycat το τέρμα αριστερά

Εμφάνιση 9/10 κωλαρα ωραία, βυζι 2αρι προς 3 , στο σαλόνι έδειξε διαθεση σώματαρα πιτσιρικά σαν 22 χρονών
30 απλό 40 στοματικό

1η φορά λέω ας μπω να μην δω καν τι έχει τριγύρω
Μπαίνω και έρχεται με κατεβασμένα μούτρα κλασσικα
Γαμωτο λέω την πατήσαμε
Όρεξη για σοσιαλ 0
Πιπα με αέρα καθόλου γλώσσα σχεδόν , δεν μου σηκώθηκε πότε 100%
Παρόλα αυτά ειναι τόσο ωραία που δεν μπορείς να μην τελειώσεις και αν θες να πετάξεις απλά τα χοντρά με ένα απλό πρόγραμμα τον 30 είναι οριακά κομπλε
Αλλιώς από εμένα Χ

(Στα θετικά ότι μπήκε ακόμα μια πολύ ωραία παρουσία στην λίστα με τα κορίτσια που γαμαμε αυτό και τίποτα άλλο σε 1 μήνα μάλλον δεν θα την θυμάμαι θυμάμαι αλλά ναχαμε να λεγαμε)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Βλέπω στο άλλο σάιτ βάλανε σε πρόγραμμα και το στούντιο της οδού Λήμνου το οποίο αν δεν κάνω λάθος τώρα άνοιξε....
Εκτός αν δούλεψε καλοκαίρι κι εγώ ελλειπα αλλά δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί ποτέ

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Βλέπω στο άλλο σάιτ βάλανε σε πρόγραμμα και το στούντιο της οδού Λήμνου το οποίο αν δεν κάνω λάθος τώρα άνοιξε....
Εκτός αν δούλεψε καλοκαίρι κι εγώ ελλειπα αλλά δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί ποτέ
Επιτέλους άνοιξε μετά από δύο+ χρόνια που το είχανε έτοιμο και ήταν συνεχώς κλειστό...Το θέμα είναι να βάλουνε κανένα καλό μωρό μέσα γιατί τώρα είναι ένας δράκος του Κομοντο :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Επιτέλους άνοιξε μετά από δύο+ χρόνια που το είχανε έτοιμο και ήταν συνεχώς κλειστό...Το θέμα είναι να βάλουμε κανένα καλό μωρό μέσα γιατί τώρα είναι ένας δράκος του Κομοντο :confused:
Την είδες ζωντανά?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.482
Πόντοι
4.766
Την είδες ζωντανά?
Όχι ευτυχώς αλλά φαίνεται στο σάιτ δεν είναι για τα γούστα μας... Τώρα να μου πεις σε κάποιους αρέσουν όσες έχουν παραπάνω κιλά αυτό είναι άλλο θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom