Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κρυβε λόγια....σαν την αλεξανδρακη ε ?![]()
![]()
![]()
Χαχαχα είπα επέστρεψα για τα καλάΗ παλια καλη Αννα, και ειχα μια αμφιβολια εαν θα «επεστρεφε» με το attitude που την εκανε »διασημη»
εγω να κρυψω αυτη τα ανεβαζει ομως χαχαχαΚρυβε λόγια....
Κάνε ότι δεν βλέπεις....εγω να κρυψω αυτη τα ανεβαζει ομως χαχαχα
Για μενα το πιο δυνατο αφροδισιακο, και τα tattoo βεβαια για να μην ειμαι τελειως ψευτηςΧαχαχα είπα επέστρεψα για τα καλά
Τι να πω that's my attitude, για άλλους αφροδισιακό για άλλους ξενερα όλα σεβαστά
I'm an acquired taste haha
χαχαχαχ καλα θα παω τουνηΚάνε ότι δεν βλέπεις....
παμε χασκι θα ειναι εκει λογικα παρε σανιδααα για σκιιι χαχαxaθα με παρεις παρεα?![]()
![]()
Γουστάρω γυναίκες να είναι δυναμικές και να τα λένε έξω από τα δόντια και direct. Γίνεται τόσος χαμός γιατί κάποιοι δεν έχουν 150 ευρώ να τη συναντήσουν. Σεβαστό, ούτε εγώ τα δίνω, αλλά δε βγάζω χολή. Ίσα ίσα εκτιμώ και την κοπέλα. @Anna24 τα σέβη μουΗ παλια καλη Αννα, και ειχα μια αμφιβολια εαν θα «επεστρεφε» με το attitude που την εκανε »διασημη»

Ε να αυτός είναι ο σωστός τρόποςΓουστάρω γυναίκες να είναι δυναμικές και να τα λένε έξω από τα δόντια και direct. Γίνεται τόσος χαμός γιατί κάποιοι δεν έχουν 150 ευρώ να τη συναντήσουν. Σεβαστό, ούτε εγώ τα δίνω, αλλά δε βγάζω χολή. Ίσα ίσα εκτιμώ και την κοπέλα. @Anna24 τα σέβη μου![]()
παμε χασκι θα ειναι εκει λογικα παρε σανιδααα για σκιιι χαχζωα
δεν νομιζω να βγαζουν ολοι χολη απλα αποψη εκφραζουν φιλτατεΓουστάρω γυναίκες να είναι δυναμικές και να τα λένε έξω από τα δόντια και direct. Γίνεται τόσος χαμός γιατί κάποιοι δεν έχουν 150 ευρώ να τη συναντήσουν. Σεβαστό, ούτε εγώ τα δίνω, αλλά δε βγάζω χολή. Ίσα ίσα εκτιμώ και την κοπέλα. @Anna24 τα σέβη μου![]()
Το να λες ότι κανείς δεν πρέπει να δίνει πάνω από 100 ευρώ είναι χολήδεν νομιζω να βγαζουν ολοι χολη απλα αποψη εκφραζουν φιλτατε
συμφωνοι ! αλλα θα μπορουσες καλλιστα να εκφρασεις την εξης αποψη και να πεις ...κανονικα συμφωνα με τις τιμες και την επικρατουσα οικ. κατασταση κανεις δεν πρεπει να αγοραζει L.V . Αυτο δεν πιστευω οτι ειναι χοληΤο να λες ότι κανείς δεν πρέπει να δίνει πάνω από 100 ευρώ είναι χολή
Το να πεις εγώ προσωπικά δεν θέλω να δίνω πάνω από 100 ευρώ είναι άποψη
Αλλά δεν βλέπω κ το λόγο να εκφραστεί
Σαν να πάω εγώ στη Louis Vuitton κ να πω α εγώ δεν δίνω πάνω από 50 ευρώ για μια μπλούζα
Ναι οκ άποψη μ αλλά τι τους κοφτει? Δεν με κάλεσαν αυτοί εκεί
Σωστός!Γουστάρω γυναίκες να είναι δυναμικές και να τα λένε έξω από τα δόντια και direct. Γίνεται τόσος χαμός γιατί κάποιοι δεν έχουν 150 ευρώ να τη συναντήσουν. Σεβαστό, ούτε εγώ τα δίνω, αλλά δε βγάζω χολή. Ίσα ίσα εκτιμώ και την κοπέλα. @Anna24 τα σέβη μου![]()
RESPECT από ένα παλιό
Ναι αυτό το λες σε μια παρέα με τους φίλους σσυμφωνοι ! αλλα θα μπορουσες καλλιστα να εκφρασεις την εξης αποψη και να πεις ...κανονικα συμφωνα με τις τιμες και την επικρατουσα οικ. κατασταση κανεις δεν πρεπει να αγοραζει L.V . Αυτο δεν πιστευω οτι ειναι χολη
Κουφάλα,τσιμπησες εκπτωσουλα...Γουστάρω γυναίκες να είναι δυναμικές και να τα λένε έξω από τα δόντια και direct. Γίνεται τόσος χαμός γιατί κάποιοι δεν έχουν 150 ευρώ να τη συναντήσουν. Σεβαστό, ούτε εγώ τα δίνω, αλλά δε βγάζω χολή. Ίσα ίσα εκτιμώ και την κοπέλα. @Anna24 τα σέβη μου![]()
NopeΚουφάλα,τσιμπησες εκπτωσουλα...![]()