πηρα τηλεφωνο. Ρωσιδα η κατι τετοιο, αλλα πολυ δευτεραντζα ακουστηκε και δεν συγκινηθηκα για περισσοτερα. αμα ακουω ειδικα να με λενε ''μουρό μου'', γαμησε τα...
πηρα τηλεφωνο. Ρωσιδα η κατι τετοιο, αλλα πολυ δευτεραντζα ακουστηκε και δεν συγκινηθηκα για περισσοτερα. αμα ακουω ειδικα να με λενε ''μουρό μου'', γαμησε τα...
Δεν έχει τόσο σημασία..να μην είναι φεικ φωτος είναι το θέμα..γτ φαίνεται τούμπανο..εγώ τον φίλο δε τον εμπιστεύομαι πάντως..για καναν του γραφείου τον έκοψα βάση εμπειρίας μ
Έχω βρεθεί μαζί της. Αυτή είναι στις φωτογραφίες, αλλά είναι αρχαίες. Πλέον είναι θεόχοντρη, πάρα μα πάρα πολλά κιλά. Ακόμη και αυτό όμως δεν θα με ξενέρωνε αν ήταν καλή στις υπηρεσίες της, όμως είναι τέρμα ξεπέτα.
Χίλια συγγνώμη παιδιά, ύστερα από συζήτηση με άλλο άτομο κατάλαβα ότι μπερδεύτηκα με άλλη γυναίκα. Η παραπάνω αρνητική κριτική μου είναι για τη γυναίκα στην παρακάτω αγγελία: 6992079899
Εκανα εγώ επίσκεψη την παρασκευή μετά από τηλέφωνο και η τσατσά μου είπε ότι έχει δύο κορίτσια ένα μοντέλο και μια γεματούλα
Είναι στην Πατησίων απέναντι απο τον ναό της Κυρίας Βίκης και είδα δύο ναυάγια που οι τελευταίες γυναίκες να ήταν πάνω στη γη δεν θα πήγαινα με καμία απο της δύο.
Και πήγα με όρεξη για παρτούζα.
Η μία ήταν ψηλή αδύνατη 45άρα σαν μαστουρωμένη στον κόσμο της
και η άλλη 35άρα με αρκετά κιλά πάνω της μέ έντονο βάψιμο και εννοείται έφυγα τρέχοντας
Εκανα εγώ επίσκεψη την παρασκευή μετά από τηλέφωνο και η τσατσά μου είπε ότι έχει δύο κορίτσια ένα μοντέλο και μια γεματούλα
Είναι στην Πατησίων απέναντι απο τον ναό της Κυρίας Βίκης και είδα δύο ναυάγια που οι τελευταίες γυναίκες να ήταν πάνω στη γη δεν θα πήγαινα με καμία απο της δύο.
Και πήγα με όρεξη για παρτούζα.
Η μία ήταν ψηλή αδύνατη 45άρα σαν μαστουρωμένη στον κόσμο της
και η άλλη 35άρα με αρκετά κιλά πάνω της μέ έντονο βάψιμο και εννοείται έφυγα τρέχοντας
Καλησπέρα τύποι μετά από καιρό που ρωτάω για Αννετα λόγο του τεράστιου στήθους της και ενώ δέχομαι και διαβάζω μόνο αρνητικά είπα να δοκιμάσω γιατί ξύπνησα με ΒΥΖΟΚΑΥΛΕΣ. Στο θεμα μας οπότε εύκολη συνενόηση αφού αυτην τ φορά τ σήκωσε κατευθείαν εύκολο σημείο συνάντησης ευγενική τουλαχιστον μαζί μου ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά αλλά αυτό.. μασάζ δεν κάνει ποτέ απλά στο παίζει τα βυζιά μην τα ακουμπάς πολύ πονάω και μια φασαρία του στυλ χύνω χύνω χύνω εεε τν έχυσα και έφυγα μην πάει τζάμπα το 50αρι στο λοιπόν όπως Μ είχε πει κ ένας Τύπος για τ μόνο που αξίζει είναι πίπα και βυζομαλακια!! Καλη τύχη στν επόμενη βυζαρου