Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να δούμε πως θα με χωνέψειςμωρε εγω πινω και καφε χωρις καφε και για γλυκο εχω εσενα στο τραπεζι
Μου αρέσει πολυ να ξυπναω πολύ νωρις κάνω πολλά πραγματα που δεν μπορώ στην διάρκεια της μέρας !Ε ναι κάθε μέρα...ότι καλύτερο να ξεκινάς την μέρα σου από το πρωί!!
Μέχρι να με βαρεθείτε !!Πότε θα αναχωρήσεις για τας εξοχας;;;
Καλημερα στο αγαπημενο μου κοριτσακι. Να ειναι ηλιολουστη οπως εσυ.Θετική σκέψη είναι να είσαι
μέσα σε ένα τούνελ και στο βάθος να βλέπεις μια αχτίδα φωτός !!!
Καλημέρα![]()
Οπως;;;;;Μου αρέσει πολυ να ξυπναω πολύ νωρις κάνω πολλά πραγματα που δεν μπορώ στην διάρκεια της μέρας !
... και κονιακακι? Θα τον κλαψουμε τον μακαριτηΚαλημέρα .....
Δεν είπαμε προσέχουμε την διατροφη μας ???
Μόνο καφέ σκέτο χωρίς ζάχαρη !!
![]()
Θα πάω για περπάτημα θα πιω το καφεδάκι μου στην καφετέρια που μου αρέσει θα έχω χρόνο να σκεφτώ να διαβάσω το αγαπημένο μου βιβλίο.......Καλημερα στο αγαπημενο μου κοριτσακι. Να ειναι ηλιολουστη οπως εσυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπως;;;;;
Χρόνια έχω να πιω κονιάκ πού και πού κανένα λικεράκι Αμαρέτο και αυτό πολύ σπάνια!!!!... και κονιακακι? Θα τον κλαψουμε τον μακαριτη![]()
θα πιω μια tuborg και μια σουρωτηΝα δούμε πως θα με χωνέψεις
Χα χα χα χα χα χα
φευγεις να μην σε κραταμε αλλοΜέχρι να με βαρεθείτε !!
Χαχαχαχαχαχα

Άμα φύγω ποιά θα σας λέει κάθε πρωί καλημέρα στο site???θα πιω μια tuborg και μια σουρωτη
φευγεις να μην σε κραταμε αλλο![]()
Χρόνια έχω να πιω κονιάκ πού και πού κανένα λικεράκι Αμαρέτο και αυτό πολύ σπάνια!!!!
πως θα φυγεις μπορεις να μας πεις? μονο με τα ματ συνοδειαΆμα φύγω ποιά θα σας λέει κάθε πρωί καλημέρα στο site???![]()
Για αυτό να με προσέχετε!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πως θα φυγεις μπορεις να μας πεις? μονο με τα ματ συνοδεια
Η αχτίδα φωτός είσαι εσύ Έλενα!Θετική σκέψη είναι να είσαι
μέσα σε ένα τούνελ και στο βάθος να βλέπεις μια αχτίδα φωτός !!!
Καλημέρα![]()
Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ θα σου ευχηθώ μία χαρούμενη μέρα να έχεις !!!!Η αχτίδα φωτός είσαι εσύ Έλενα!
Καλή ημέρα να εχεις!

Και Μάλιστα και καφεδάκι σήμερα σε βλέπω πολύ ομιλητικό συγχαρητήρια εξελίξεις βλέπω!!Μάλιστα !!![]()

κολλησαμε σοροπιαΗ αχτίδα φωτός είσαι εσύ Έλενα!
Καλή ημέρα να εχεις!
Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ θα σου ευχηθώ μία χαρούμενη μέρα να έχεις !!!!![]()
Αν με καλέσετε ....καμια βολτα Πατρα θα ερθεις?