ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 2.012
- Πόντοι
- 206
Είναι μόνο για μερακλήδες......Έχουν περάσει πολλά καλά κομμάτια όλα αυτά τα χρόνια.....ΜΑΡΙΑΝΝΑ; ποιο ειναι αυτο φιλε?
Είναι μόνο για μερακλήδες......Έχουν περάσει πολλά καλά κομμάτια όλα αυτά τα χρόνια.....ΜΑΡΙΑΝΝΑ; ποιο ειναι αυτο φιλε?
Εμείς όχι. Αυτή όμως;;;Αν σου αρέσει ένα κορμί λαμπάδα τίγκα στο τατουάζ και στο στόλισμα να πας να καταθέσεις ένα 50άρι και μετά μιλάμε. Απορώ ρε αλάνια με τις ερωτήσεις που κάνετε. Δηλαδή αν σου πουν αξίζει και τελικά δεν αξίζει ή αν συμβεί το αντίθετο τι ακριβώς θα γίνει μετά ? Θα μαλώσουμε ? Θα μας κόψεις το επίδομα? Δε σας καταλαβαίνω. Έχουμε περιγράψει τη κάθε γκομενα μέχρι τα νύχια. Τι άλλο να κάνουμε ρε μάστορα ?
Σπαθιά πάντως δε καταπίνουμε.
Εμείς όχι. Αυτή όμως;;;
Να πετάγεσαι με τις πυτζάμες το θες τόσο κοντά σκαστος???Παίχτες μου στα Ανατολικά ξέρετε αν είναι κανένα ανοιχτό από αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ? Περιοχές Βασιλίσσης Όλγας και στην Παπανδρέου.
είχα φίλο που έμενε στην καλαβρύτων .. κυριολεκτικά με τη πυτζάμα γαμούσε τις παλιές καλές εποχές της χοντρήςΝα πετάγεσαι με τις πυτζάμες το θες τόσο κοντά σκαστος???
Φραπεδια στα 50 ευρω.Καλησπέρα. Στο βάνα σπα τα κορίτσια προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες;
Αν πεινασει δωσ'της κανα καρπουζι.Κάνει διάλειμμα. μόλις πεινάσει θα επανέλθει.
Καλώς επανήλθες ρε παίχτηΦραπεδια στα 50 ευρω.
Λυσσσαρα!!!
Επανήλθε;ΒΑΝΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ![]()
The Krystal massage ♂️ Δώσε στον εαυτό σου απιστευτες στιγμές χαλάρωσης Η ομάδα του Krystal είναι εδώ για εσένα... Κάλεσε στο τηλέφωνο επικοινωνίας... | By Crystal Massage | Facebook
The Krystal massage ♂️ Δώσε στον εαυτό σου απιστευτες στιγμές χαλάρωσης Η ομάδα του Krystal είναι εδώ για εσένα... Κάλεσε στο τηλέφωνο επικοινωνίας...fb.watch
Καλησπέρα φίλε μου. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω επανήλθε και μάλιστα ακόμα πιο δυναμικά...... Πέρασα μαζί της προ ολίγων ημερών και η συνεδρία μας τριγυρίζει στο μυαλό μου ακόμα......Επανήλθε;
Ναι βρίσκονται στην Κ.Καραμανλη, δίπλα στον Δρομέα.Πήρα για ραντεβού στο Massagio και με ενημέρωσαν ότι άλλαξε διεύθυνση και πήγε Καραμανλή. Έχει πάει κάποιος; Οι υπηρεσίες και οι κοπέλες παραμένουν ίδιες;
αυτο που ηταν τουμπα? η τοκυο καθε 2ρο πασχα παει?Ναι βρίσκονται στην Κ.Καραμανλη, δίπλα στον Δρομέα.
Οι υπηρεσίες είναι ίδιες,Αγαπη ,Κατια και Αθηνα… είναι κ μια καινουρια, δεν θυμάμαι το ονομα της…
ναι αυτο...την Τοκυο την πέτυχα μια φορα εκει, δεν ειναι στανταρ εκει...αυτο που ηταν τουμπα? η τοκυο καθε 2ρο πασχα παει?
ναι το προσεξα οτι κανει guest εμφανισεις και λεω μηπως κατι δεν καταλαβα εγω...ωραιοςναι αυτο...την Τοκυο την πέτυχα μια φορα εκει, δεν ειναι στανταρ εκει...
link?και να ειπωθει κιολας οτι την συγκεκριμενη μπορεις να την βρεις και στο youtube να την δεις κιολας πως μιλαει και πως ειναι εμφανησιακα.
aqua spa στην Βασ. ΟλγαςΠαίχτες μου στα Ανατολικά ξέρετε αν είναι κανένα ανοιχτό από αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ? Περιοχές Βασιλίσσης Όλγας και στην Παπανδρέου.