Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (1 μέλη και 118 επισκέπτες)

JohnPehtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Παίχτες μου στα Ανατολικά ξέρετε αν είναι κανένα ανοιχτό από αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ? Περιοχές Βασιλίσσης Όλγας και στην Παπανδρέου.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
640
Πόντοι
81
Αν σου αρέσει ένα κορμί λαμπάδα τίγκα στο τατουάζ και στο στόλισμα να πας να καταθέσεις ένα 50άρι και μετά μιλάμε. Απορώ ρε αλάνια με τις ερωτήσεις που κάνετε. Δηλαδή αν σου πουν αξίζει και τελικά δεν αξίζει ή αν συμβεί το αντίθετο τι ακριβώς θα γίνει μετά ? Θα μαλώσουμε ? Θα μας κόψεις το επίδομα? Δε σας καταλαβαίνω. Έχουμε περιγράψει τη κάθε γκομενα μέχρι τα νύχια. Τι άλλο να κάνουμε ρε μάστορα ?
Σπαθιά πάντως δε καταπίνουμε.
Εμείς όχι. Αυτή όμως;;;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Εμείς όχι. Αυτή όμως;;;
freak GIF

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.824
Πόντοι
3.556
Παίχτες μου στα Ανατολικά ξέρετε αν είναι κανένα ανοιχτό από αυτά που αναφέρονται στο φόρουμ? Περιοχές Βασιλίσσης Όλγας και στην Παπανδρέου.
Να πετάγεσαι με τις πυτζάμες το θες τόσο κοντά σκαστος???

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.312
Πόντοι
10.295
Να πετάγεσαι με τις πυτζάμες το θες τόσο κοντά σκαστος???
είχα φίλο που έμενε στην καλαβρύτων .. κυριολεκτικά με τη πυτζάμα γαμούσε τις παλιές καλές εποχές της χοντρής

jovetic4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
28
Πόντοι
0
Πήρα για ραντεβού στο Massagio και με ενημέρωσαν ότι άλλαξε διεύθυνση και πήγε Καραμανλή. Έχει πάει κάποιος; Οι υπηρεσίες και οι κοπέλες παραμένουν ίδιες;

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
ΒΑΝΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ

• Like
Αντιδράσεις: gear82

wasted

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
11.091
Πόντοι
2.241
ΒΑΝΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ
Επανήλθε;

viziaristsontakias

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2022
Like
132
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε μου. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω επανήλθε και μάλιστα ακόμα πιο δυναμικά...... Πέρασα μαζί της προ ολίγων ημερών και η συνεδρία μας τριγυρίζει στο μυαλό μου ακόμα......

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
511
Πόντοι
86
Πήρα για ραντεβού στο Massagio και με ενημέρωσαν ότι άλλαξε διεύθυνση και πήγε Καραμανλή. Έχει πάει κάποιος; Οι υπηρεσίες και οι κοπέλες παραμένουν ίδιες;
Ναι βρίσκονται στην Κ.Καραμανλη, δίπλα στον Δρομέα.

Οι υπηρεσίες είναι ίδιες,Αγαπη ,Κατια και Αθηνα… είναι κ μια καινουρια, δεν θυμάμαι το ονομα της…

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.397
Πόντοι
6.256
Ναι βρίσκονται στην Κ.Καραμανλη, δίπλα στον Δρομέα.

Οι υπηρεσίες είναι ίδιες,Αγαπη ,Κατια και Αθηνα… είναι κ μια καινουρια, δεν θυμάμαι το ονομα της…
αυτο που ηταν τουμπα? η τοκυο καθε 2ρο πασχα παει?

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

amateursalonica

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
και να ειπωθει κιολας οτι την συγκεκριμενη μπορεις να την βρεις και στο youtube να την δεις κιολας πως μιλαει και πως ειναι εμφανησιακα.
link?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

aqua spa στην Βασ. Ολγας

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
108
Πόντοι
0
Από τυχαία ματιά στο κρισταλ, επέλεξα την Βανέσα. (όμως και όλα τα κορίτσια είναι μοντέλα). Καλό πρώτο μέρος με λίγη καθοδήγηση (πάτα εδώ, άσε εκεί). Καλή στη συζήτηση και πρόσχαρη. Πολύ δυνατό το δεύτερο της μέρος.
ΔΊΝΕΙ ΤΑ ΡΈΣΤΑ ΤΗΣ.
Όπως έγραψε και ο από πανω
ΒΑΝΈΣΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΥΛΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom