Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τώρα χτύπησες αδύνατο σημείο.... γόβες....Γεια σαςπως πάνε τα κέφια σήμερα?
Η Σόφι και η Γιολ και μάλιστα από την συνεύρεση που θα έχουν μεταξύ τους. Σκηνοθεσία Σόφι σε σενάριο ΓιολΠοιο καλό κορίτσι θα μας ανεβάσει βίντεο από συνεύρεση;;
Τι του κάνανε αμάν?@Sofia_Magic ερωτηση, νεκρες ψωλες ανασταινεις;
γιατι μετα απο 4 γυναικες σε ενα 24ωρο η δικια μου αρνειτε να παει εστω για κατουρημα
αμα ειναι για φαγητο ειμαι μεσα και εγω!!θέλω να σε ταΐσω κι εγώ λίγο Γιολάντα μου....σταμάτα να (τον) τρως λίγο μην μου έρθεις χορτασμένη!!![]()

Ξανθιές;;Θα ανέβουν 2 καινουργιες κοπελες αυριο, η μια κοπελα ειναι ελληνιδα.![]()
Και για Κωλο Spiro μουαμα ειναι για φαγητο ειμαι μεσα και εγω!!
με στραγκιξαν τον σεξομανηΤι του κάνανε αμάν?
...και εγω στην μαλάκια...με στραγκιξαν τον σεξομανη
χτες αντι να κοιμηθω με πηρε ενας να παμε σε στριπ
κι εγω ειμαι επηρεπης στην μαλακια
δεν μου εφτανε 1 πηρα 2 ο γεροξουρας πραμα...και εγω στην μαλάκια...

πρωτα σεχ !μετα φαγητο κουκλα μου!υ.γ και γλυκοΚαι για Κωλο Spiro μου![]()
Τα θες όλα σαν εμένα γιαυτο τα πάμε καλα...πρωτα σεχ !μετα γαγητο κουκλα μου!υ.γ και γλυκο
μισες δουλειες δεν κανουμε λεμε!Τα θες όλα σαν εμένα γιαυτο τα πάμε καλα...
Το θέμα μου είναι ότι αν μου σκάσεις έτσι στο ραντεβού θα θέλω να σε πάω βόλτα όχι να σε γαμήσω! Ή για να ακριβολογώ και μετά να σε γαμήσω!Γεια σαςπως πάνε τα κέφια σήμερα?
Τι θα κάνεις μετά είπες???Το θέμα μου είναι ότι αν μου σκάσεις έτσι στο ραντεβού θα θέλω να σε πάω βόλτα όχι να σε γαμήσω! Ή για να ακριβολογώ και μετά να σε γαμήσω!
Βγαλε το στρινκ να δουμε τρυπουλες.....Τι θα κάνεις μετά είπες???
Σπύρο, δεν μιλούσα για φαγητό!! Μάλλον δεν σε θέλουμε…αμα ειναι για φαγητο ειμαι μεσα και εγω!!

Φτάσαμε και στο μετά! Αλλά καλύτερα να σου εξηγήσω από κοντά γιατί προτιμώ την δράση από τα λόγια που με αφήνουν με το πουλί στο χέρι..Τι θα κάνεις μετά είπες???