n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.908
- Πόντοι
- 47.170
έτσι δείχνει... δεν είναι και έχει κ πολύ καλό χιούμορΠολύ ανέραστη και ψυχρή η Ιωάννα η βολευμπολίστρια.
έτσι δείχνει... δεν είναι και έχει κ πολύ καλό χιούμορΠολύ ανέραστη και ψυχρή η Ιωάννα η βολευμπολίστρια.
Μια πορτα έχει το βέργας 7 δεξιά και αριστερη πόρτα που αναφέρεις έχει το βέργας 3 μήπως μπέρδεψες το βέργας 7 με το βέργας 3??καλησπέρα σε όλους,
εντελώς ΓΤΠ καβάλα το πρόγραμμα του Βέργας 7 στο διπλανό σάιτ. Απορώ γιατί το βάζουν.
Πάω λίγο μετά τις 23.00 μπας και πετύχω την πολυδιαφημισμένη Σαμπίνα - βέβαια είχα τις επιφυλάξεις μου γιατί την έχουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο πρόγραμμα από 23.00 και μετά.
Καμιά σχέση: η δεξιά πόρτα κλειστή, στην αριστερή νυχτερινή βάρδια η Τζούλια, χαμογελαστή κοπέλα με πολύ ενδιαφέρον στήθος αλλά πολύ κοντόχοντρη.
Προφανώς είναι θέμα τύχης να πετύχει κανείς τη Σαμπίνα. Στο πρόγραμμα την έχουν κάθε μέρα μόνο για κράχτη, μου φαίνεται.
Όσο όμορφη είναι, άλλο τόσο φόλα ήταν. Χρόνια στο κουρμπέτι και με πέρασμα στο εξωτικό Μεταξουργείο. Διάβασα πως παντρεύτηκε. Να την χαίρεται, το ναυάγιο που την πήρε. Τον φτιάχνω εικόνα: Να περπατάνε μαζί, ανάμεσα σε κόσμο και να στραβώνει, κάθε φορά που την κοιτάνε άγνωστοι άνδρες.γνωριζει κανενας τι εχει απογινει η Αλεξια απο Φωκαις 27Β? Μελαχρινη πρασινα ματια, τελευταια φορα την ειχα δει χειμωνα πριν την πρωτη καραντινα.
Σε θαυμάζω ρε ΘεούληΑυτη τη στιγμή εξω απο το Κολωνου 32, τέσσερα -πεντε παππουδια και εγω περιμένουμε τον γκομενο της Ρίτας να την φέρει στη δουλειά να του τη γαμήσουμε.
Απαραδεκτος ο γκομενος!Αυτη τη στιγμή εξω απο το Κολωνου 32, τέσσερα -πεντε παππουδια και εγω περιμένουμε τον γκομενο της Ρίτας να την φέρει στη δουλειά να του τη γαμήσουμε.
κλειστό είναι, εχουμε φάει μιση ώρα στήσιμο... αποντην κορασίδα... θθα την τιμωρησω άγρια στο δωμάτιοΑπαραδεκτος ο γκομενος!
Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να δεις αν ςιναι ανοικτο το 30 ισογειο της νταριας;
Δεν έχει δικό της αμάξι; Ένα, δεν λέω μάρκα, που είναι παρκαρισμένο πάντα απ'έξω;Αυτη τη στιγμή εξω απο το Κολωνου 32, τέσσερα -πεντε παππουδια και εγω περιμένουμε τον γκομενο της Ρίτας να την φέρει στη δουλειά να του τη γαμήσουμε.
Μια ωρα στήσιμο και τελικά εριξε άκυρο δεν θα έρθει.Δεν έχει δικό της αμάξι; Ένα, δεν λέω μάρκα, που είναι παρκαρισμένο πάντα απ'έξω;
Σε έστησε ρε καριόλη. Τάπωσε της τον κώλο με τον αντίχειρα και γλείψε τις ρόγες της. Το αγαπημένο της.
Ρε συ Μήτσο αν γνωρίζεις,Μια ωρα στήσιμο και τελικά εριξε άκυρο δεν θα έρθει.
Παλι μαλακία για παρτη της...![]()
Δεν θα έρθει η Ρίτα;Ρε συ Μήτσο αν γνωρίζεις,
1) Στο Ουζμπεκόσπιτο ποιες ήταν σήμερα απόγευμα;
2) Η Ντάρια η πιτσιρίκα απο Ι.44 που έχει χαθεί;
Μάλλον όχι, θα την σκεφτόμαστε όμωςΔεν θα έρθει η Ρίτα;
Η Νταρια απο το Ιασ 44 ειναι πρωινη στο Ιασ 37 ισογειο.Ρε συ Μήτσο αν γνωρίζεις,
1) Στο Ουζμπεκόσπιτο ποιες ήταν σήμερα απόγευμα;
2) Η Ντάρια η πιτσιρίκα απο Ι.44 που έχει χαθεί;
Ωραίος θενξ.Η Νταρια απο το Ιασ 44 ειναι πρωινη στο Ιασ 37 ισογειο.
Στο Ουζμπεκοσπιτο ηταν η Λιλη και η Τζούλι (οχι η Τζούλια) ασιατισες οχι πολυ όμορφες.
Τελικα εγινε κατάθεση στο χαρούμενο Ουκρανακι Ευα παντα με το bluetooth στο αυτί της. Το δωμάτιο εχει και καθρέφτη.![]()
Παρτούζα κάνουν τα μωρά; Η Νέλυ είναι εκεί;Η Νταρια απο το Ιασ 44 ειναι πρωινη στο Ιασ 37 ισογειο.
Στο Ουζμπεκοσπιτο ηταν η Λιλη και η Τζούλι (οχι η Τζούλια) ασιατισες οχι πολυ όμορφες.
Τελικα εγινε κατάθεση στο χαρούμενο Ουκρανακι Ευα παντα με το bluetooth στο αυτί της. Το δωμάτιο εχει και καθρέφτη.![]()
Λογικά εννοεί το 7 υπόγειο(δεξια) και το 7 σκαλακια(αριστερά)Μια πορτα έχει το βέργας 7 δεξιά και αριστερη πόρτα που αναφέρεις έχει το βέργας 3 μήπως μπέρδεψες το βέργας 7 με το βέργας 3??
Όταν προσπαθούν να σε κλείσουν για να μπεις να γαμησης και όταν πάνε να σε χουφτώσουν δυνατά στον κωλο καθώς φεύγεις εφόσον δεν σε κατάφεραν να μπεις ..με εκνευρίζει τόσο πολύ ,είναι τόσο μεγάλη αγένεια , που μου έρχεται να αρχίσω τις χαστούκες …Στο Ιασωνος 44 στο σπίτι με τις Ουζμπεκες ειναι τσατσά η γνωστή Νελλυ. Προσοχη άμα μπείτε δε θα βγείτε ποτέ.