είμαι 18 και ξεκίνησα στα μπουρδελα. Πηγα με κάποιες που μου προτείνατε, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες.
Αν θέλει καποιος να μου προτείνει 3-4 στάνταρ για βράδυ θα ήταν χαρά μου. Μιας και έχω όρεξη να γαμησω πολλές σήμερα
Αδερφουλη διάβασε κριτικές. Κανένας σωστός μπουρδελιαρης εδώ μέσα δεν προκειται να σου προτεινει κάτι. Και καλά θα κάνει για να μην φανεί ότι προμοταρει.
Επέστρεψε το λατινάκι η Μισέλ στα 73άρια της Λιοσίων και πήγα και την περιποιήθηκα.
Πεντακάθαρη, αρκετά φιλιά, καλό τσιμπούκι, σεξ σε 3 στάσεις,δεκτική και τελείωμα στα βυζάκια της.
Παραμονή στο δωμάτιο 13-14 λεπτά. Η τσατσά χτύπησε δύο φορές
Διδυμου 22 επισττοφη Ολγας στη 2η βαρδια με συνεχομενα δωματια οπου και εδωσα με μεγαλη χαρα το κοσαρικο.Γλωσσοφιλα,γλειφομουνιασμα,τσιμπουκοδρομια ολα στο φουλ.Ή ομορφυνε ή εγω γαμω πατσαβουρες και την ειδα θεα.Στησιμο στα 4 για σεμιναριο και πιστονιασμα ανευ οικτου στην βλαχομουναρα της.Θα ξανατιμηθει βεβαιως.
Επέστρεψε το λατινάκι η Μισέλ στα 73άρια της Λιοσίων και πήγα και την περιποιήθηκα.
Πεντακάθαρη, αρκετά φιλιά, καλό τσιμπούκι, σεξ σε 3 στάσεις,δεκτική και τελείωμα στα βυζάκια της.
Παραμονή στο δωμάτιο 13-14 λεπτά. Η τσατσά χτύπησε δύο φορές
Το μισελακι όποτε το έχω επισκεφτεί μυρίζει πολύ όμορφα,το μόνο κακό σε αυτό τον οίκο εκτός από κάτι φόλες που έχει είναι ότι είναι πανω σε κεντρικό δρόμο και ακριβώς πάνω σε φανάρι.
Το μισελακι όποτε το έχω επισκεφτεί μυρίζει πολύ όμορφα,το μόνο κακό σε αυτό τον οίκο εκτός από κάτι φόλες που έχει είναι ότι είναι πανω σε κεντρικό δρόμο και ακριβώς πάνω σε φανάρι.