james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 34.349
- Πόντοι
- 14.095
Αφού θες να μιλήσουνε σοβαρά, να σου πω ότι έχεις μπερδέψει τον όρο «τρολάρω»!!!1)Το αν εγκαθομαι εγω ειναι ασχολιαστο
2)Το ποιος με πειραζει γενικα δεν συζητιεται καν (οταν το εν λογω νημα δεν κινειται και ασχολουνται καποιοι με εμενα νομιζοντας οτι με αυτο κατι κανουν αλλα οκ πασο)
3)Εσυ οταν εγραψα κριτικη ησουν απο αυτους που με τρολαραν (και λεω τρολαραν διοτι αποτι αποδειχτηκε απο τα γραφομενα σου συμφωνησες μαζι μου για την Γιολαντα)
4) Εσυ αν δεν κανω λαθος Τζειμς ησουν απο αυτους που με παρακαλουσαν να ασχοληθω στο νημα και τωρα λες στον Σαπιενς να με αγνωησει επειδη εκανα απλα μια αναφορα ε?
5)Ο Σαπιενς και ο καθενας δεν θελει συνηγορο .. αν θελει ας με αγνοησει, ας με κανει μπλοκ κλπ (γιατι το εγραψες αυτο δεν μπορω να καταλαβω)
Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κατι με εσενα, μου αρεσεις οταν σε διαβαζω (χωρις πλακα) με ποσταρες και σου απαντησα
Υ.Γ.2. Το νοημα οκων αυτων των ποστ ηταν μια ξεκαθαρη απαντηση γιατι βαρεθηκα να ασχολουμαι με τα τρολαρισματα σας.. Για τους δικους σας λογους επιλρξατε εμενα να τρολαρετε αλλα λετε οτι ναναι (αυτο ηθελα να πω και μονο)
Υ.Γ. 3. Μετα απο αυτην ωραια παρενθεση σημερα ας κανω αυτο που ειπα (αποχωρηση απο το νημα)
Υ.Γ.4 Καλη σας συνεχεια μαγκες και οπως ειπαμε αν θελετε να με ονματισετε οταν θα αποφασισετε να με πειραξετε τουλαχιστον να πειτε κατι που να εχει σταθεροτητα (και οχι αλλα νταλον)
Καλα να περνατε![]()
Δεν σε τρόλαρα ποτέ, δεν σε κορόιδεψα δλδ, δεν έκανα πλάκα μαζί σου, δεν σε πείραξα!!
Αυτό που σου είπα τότε είναι ότι δεν συμβαδίζουν τα λεγόμενα σου με τις βαθμολογιες σου κ εξακολουθώ να το υποστηρίζω!!
Αλλά να χαρείς, δεν έχω όρεξη να το ξανανοίξουμε το θέμα!

ΥΓ: σου αρέσει να με διαβάζεις λες…αλλά λάικ στην κριτική μου για την Γιολάντα δεν είδα από σένα!!