Αδερφέ κι εμένα μου έχει τύχει αλλά μέχρι να αντιληφθείς τι παίζεται και να χτυπήσεις με το κινητό σαν σκορπιός θέλει να είσαι κομάντο!!! Εκτός αν είσαι πάντα έτοιμος με το κινητό στη λειτουργία κάμερας!!! Τότε που μου έτυχε εμένα δεν υπήρχαν τέτοια κινητά, μη σου πω δεν υπήρχαν καθόλου!!! Είμαστε στη Σίφνο, στις Καμάρες με τη σύζυγο (τότε γκόμενα), αρχές Ιουλίου χωρίς πολύ κόσμο. Δίπλα μας, ζευγάρι από Β. Ευρώπη και οι δύο ψηλοί, ξανθοί και η γυναίκα μουνάρα!!! Ξαφνικά η κοπέλα σηκώνεται και σχεδόν μέσα στα μούτρα μου, απόσταση 4 μέτρα, βγάζει το κάτω το μπικίνι τελείως!!! Είχε ένα μουνί πανέμορφο για την εποχή, με λίγες τρίχες σαν να είχε χωρίστρα!!! Μου πέφτει το σαγόνι!!! Γυρίζει πλάτη και σκύβει στην τσάντα για να πάρει να φορέσει καινούργιο στεγνό και βλέπω από πίσω όλο το θέαμα!!! Τι να λέμε τώρα;;; Έχουν περάσει 30 χρόνια και ακόμα το έχω εικόνα!!!
Δε σου λέω για Αντίπαρο που η παραλία ήταν μικτή και τα λιώματα από τα ξύδια κοιμόντουσαν στην ψάθα με τα πόδια τέντα ή μπρούμυτα ανάμεσα σε κόσμο ντυμένο με μαγιό κανονικά!!!