Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Το έκανες το like σου όμως στο στορυ μου! Μπερμπαντη…!Σωστός! Και γώ πιστεύω καλύτερα να μην ελεγε το μαγαζί!
Το έκανες το like σου όμως στο στορυ μου! Μπερμπαντη…!Σωστός! Και γώ πιστεύω καλύτερα να μην ελεγε το μαγαζί!
Ναι γιατί όχι! Το στορυ ωραίο ήταν και όπως ειπα το έπαιξες σωστά το παιχνίδι και έβγαλες γούστα με τσατσα!Το έκανες το like σου όμως στο στορυ μου! Μπερμπαντη…!
Προσφορά με κάθε πρόγραμμα ενώ σε άλλες περιπτώσεις αυτό το πληρωναμε έξτρα...αγγίζει τον όρο value for money...ενδιαφέρον!Αξίζει σίγουρα δοκιμή, προσωπικά μου αρέσει πολύ αν και έχει μανία με τα μικρόβια και ότι πρόγραμμα να πάρεις κάνει ντούς μαζί σου!!
Εγώ ήξερα ότι οι κοπέλες δύο φορές τον μήνα ενώ οι τσατσαδες δύο φορες τον χρόνο.Αλλη διάταξη ήξερα,άλλαξε κάτι;Όλες ανά τρεις μηνες
Κ μενα παλιοτερα μου ειχε πει καποια ανα 15 μερες. Οπως το ειπες.Εγώ ήξερα ότι οι κοπέλες δύο φορές τον μήνα ενώ οι τσατσαδες δύο φορες τον χρόνο.Αλλη διάταξη ήξερα,άλλαξε κάτι;
Για κινεζική πανούκλα ,ο Θεός και η ψυχή τους....
Σωστός για την 2η μιλούσαΕπειδή μπερδέψαμε τις Αλεξανδρες... Η μία αυτήν που αναφέρω εγώ είναι η κυπρια /Ελληνίδα(αυτή που μιλάει καλά ελληνικά για όσους αμφισβητούν καταγωγή), η συγκεκριμένη κάνει τα πάντα, γενικώς έχει καλές υπηρεσίες και έχει περάσει από το παρανταις... Τώρα δουλεύει μόνιμα σε badgirls και blackangels... Είναι σγουρό αλλά και καστανή πλέονμε αρκετά κιλά παραπάνω....
H άλλη Αλεξάνδρα είναι μια Ρουμάνα ξανθιά που πέρασε και αυτή από παρανταις και δουλεύει πλέον στις βιλλες, έχει περάσει και από Κατερίνη και ναι δεν κάνει ακαποτες πιπες... Είναι ίσως πιο ωραίο μουνι, αλλά οι υπηρεσίες της είναι μέτριες έως κακές.... Τουλάχιστον ήταν κακές όσο ήταν στο παρανταις....
Και οι δύο έχουν φωτογραφίες στο άλλο σάιτ.
Αυτα για να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι...
Ελπίζω να μην χαλάρωσαν οι έλεγχοι...να ξέρουμε ότι γλειφουμε καθαρές τρύπες!Κ μενα παλιοτερα μου ειχε πει καποια ανα 15 μερες. Οπως το ειπες.
Μακαρι.Ελπίζω να μην χαλάρωσαν οι έλεγχοι...να ξέρουμε ότι γλειφουμε καθαρές τρύπες!
Κινέζα από Καζακστάν δεν ενδείκνυται..Για την Ναρυ απο το Καζακστάν την κινεζουλα θέλω την γνώμη σας παιδιά αν έχει πάει κανείς?
Επειδή μπερδέψαμε τις Αλεξανδρες... Η μία αυτήν που αναφέρω εγώ είναι η κυπρια /Ελληνίδα(αυτή που μιλάει καλά ελληνικά για όσους αμφισβητούν καταγωγή), η συγκεκριμένη κάνει τα πάντα, γενικώς έχει καλές υπηρεσίες και έχει περάσει από το παρανταις... Τώρα δουλεύει μόνιμα σε badgirls και blackangels... Είναι σγουρό αλλά και καστανή πλέονμε αρκετά κιλά παραπάνω....
H άλλη Αλεξάνδρα είναι μια Ρουμάνα ξανθιά που πέρασε και αυτή από παρανταις και δουλεύει πλέον στις βιλλες, έχει περάσει και από Κατερίνη και ναι δεν κάνει ακαποτες πιπες... Είναι ίσως πιο ωραίο μουνι, αλλά οι υπηρεσίες της είναι μέτριες έως κακές.... Τουλάχιστον ήταν κακές όσο ήταν στο παρανταις....
Προσυπογράφω για Aλεξανδρα Ρουμάνα.Επειδή μπερδέψαμε τις Αλεξανδρες... Η μία αυτήν που αναφέρω εγώ είναι η κυπρια /Ελληνίδα(αυτή που μιλάει καλά ελληνικά για όσους αμφισβητούν καταγωγή), η συγκεκριμένη κάνει τα πάντα, γενικώς έχει καλές υπηρεσίες και έχει περάσει από το παρανταις... Τώρα δουλεύει μόνιμα σε badgirls και blackangels... Είναι σγουρό αλλά και καστανή πλέονμε αρκετά κιλά παραπάνω....
Έχει παντρευτεί. Τελευταία φορά πριν αρκετά χρόνια που είχα δει φωτογραφία της ήταν στη Γερμανία, με τον άντρα της, μια κινούμενη ντουλάπα μυς!Η Χριστίνα η γερμανιδα που δούλευε στις αρχές οταν πρωτοανοιξε το villa erotica που βρίσκεται παιδιά ξέρει κανείς?
Aς ειναι καλα η εκθεση,θα μετρηθουμε το χειμωνα καλυτερα.Αφού αναφέρω ότι τον κόσμο που είχε χθες σε μπουρδέλα αλλά και στα στριπ της πόλης είχα να τον δω απο προ κρίσης εποχές, να στηρίξω το φίλο που τα ακούμπησε στην τσα2, αφού παίζει να είναι και καλύτερο κομμάτι απο όλα τα κορίτσια που δουλεύουν κανονικά