Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.612
Εσένα πότε θα σε φάω ???Κορίτσι μου.....Δύο τρία πράγματα απολαμβάνω πάρα πολύ ,το ξέρεις...το καλό σεξ και το καλό φαγητό... οπότε μην ανησυχείς...,θα φάμε καλά.
Εσένα πότε θα σε φάω ???Κορίτσι μου.....Δύο τρία πράγματα απολαμβάνω πάρα πολύ ,το ξέρεις...το καλό σεξ και το καλό φαγητό... οπότε μην ανησυχείς...,θα φάμε καλά.
ποιος ειπε για σεντρα απο κοπελα?? μαλλον δεν καταλαβες...εμενα δεν χρειαζεται να με σεντραρει καμμια εσας σεντραρει
....να πατε, εγω σε βαφτισια δν ερχομαι!!!!Είμαι ι εξαιρετική μαγείρισσα..... Φυσικά και θα σας κάνω το τραπέζι αλλά είσαστε πολλά άτομα ρε παιδάκι μου θα πρέπει να νοικιάσω την τραπεζαρία του Hotel.. .
Χα χα χα χα χα χα .......
Σας ευχαριστώ πολύ κύριε για τη χυλόπιτα !!!....να πατε, εγω σε βαφτισια δν ερχομαι!!!!
...μα το προβλημα δν ειναι η μαγειρικη σου, αλλα τα "βαφτισια" !!!!!!Σας ευχαριστώ πολύ κύριε για τη χυλόπιτα !!!
Ελάτε και ας μη δοκιμάσετε τη μαγειρική μας !!
Στα Βαφτίσια θα έχω σερβιτόρες που θα σερβίρουν φορώντας σέξι εσώρουχα!!!...........μα το προβλημα δν ειναι η μαγειρικη σου, αλλα τα "βαφτισια" !!!!!!
δεν ειδες τι δηλωσε παραπανω ποιηματακια και λουλουδακια στο μενουΡε Ελενάκι αφού δεν ανεβάζεις φωτό πες τουλάχιστον χρώμα νυχιών ποδιού να το κάνουμε εικόνα μόνοι μας
Μωβ ........Ρε Ελενάκι αφού δεν ανεβάζεις φωτό πες τουλάχιστον χρώμα νυχιών ποδιού να το κάνουμε εικόνα μόνοι μας
λουλουδακια εχουν η ειναι σκεταΜωβ ........
...πφφφφφφφΣτα Βαφτίσια θα έχω σερβιτόρες που θα σερβίρουν φορώντας σέξι εσώρουχα!!!........
σκοπος ειναι να ειναι ξεβρακωτες να δουμε και τιποταΣτα Βαφτίσια θα έχω σερβιτόρες που θα σερβίρουν φορώντας σέξι εσώρουχα!!!........
Να μην έρθεις ούτως σι άλλως ξέρω πάρα πολύ κόσμο η τραπεζαρία θα ξεκινάει από την πλατεία Καραϊσκάκη μέχρι το Αιγάλεω !!...πφφφφφφφ
να πας και λιγο πιο δεξια προς το μενιδι για να σκασουν και τα ντατσουν με τα καρπουζιαΝα μην έρθεις ούτως σι άλλως ξέρω πάρα πολύ κόσμο η τραπεζαρία θα ξεκινάει από την πλατεία Καραϊσκάκη μέχρι το Αιγάλεω !!
...αυτο ειπαΝα μην έρθεις ούτως σι άλλως ξέρω πάρα πολύ κόσμο η τραπεζαρία θα ξεκινάει από την πλατεία Καραϊσκάκη μέχρι το Αιγάλεω !!
Έχει ζέστη παιδί μου ακόμα τι να τα κάνουμε τα ρούχα???σκοπος ειναι να ειναι ξεβρακωτες να δουμε και τιποτα
ας κρατανε μια βενταλια να μας κανουν αεραΈχει ζέστη παιδί μου ακόμα τι να τα κάνουμε τα ρούχα???
Ολογυμνες..........
Εκτός απροόπτου,το Σάββατο......Εσένα πότε θα σε φάω ???
με βυζακι μαζι για αυτους που δεν το εχουν ξαναδει