Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
εγω περασα να δω τι εχει,μονο το venus 1 ηταν ανοιχτο,δουλευε μια ταυλανδεζα καλο σωμα χαλια φατσα(με τιποτα δε θα μπαινα μαζι της) και η φριντα η ρωσιδα μια ξανθια ψηλη νταρντανα,η φριντα φαινοταν καλο κομματι,οποιος παει η πηγε μαζι της να μας πει..
Η ταυλανδέζα που λές καλό σώμα αδύνατο , καλό σώμα με πιασίματα ; Σκέφτομαι να δοκιμάσω με ταυλανδέζα δεν έχω πάει ακόμα :P

Για την Φρίντα νομίζω πως είχε γράψει κάποιος παλιότερα αλλά που να ψάχνεις τώρα , δεν είμαι και σίγουρος μπορεί να ηταν σχόλιο του άλλου σάιτ. Δεν ξέρω αν έγραψε κανείς καμιά κριτική , αυτή θα είναι πιό εύκολο να βρεθεί.

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Δεν τρελάθηκα με Φρίντα. Αρκετά περιττά κιλά και σώζεται καθαρά λόγω ύψους και βυζιών. Βασικά βυζιών και το ξέρει. Δεν είναι χοντρή η κοπέλα αλλά τσουπωτη. Περί τα 35 την έκανα. Πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά οχι και άσχημη. Δεν ξέρω ένιωσα ότι είχε κόφτη αν και ήταν όλη την ώρα κοινωνικά ευδιάθετη

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Εφερνε και φορητο ραδιοκασετοφωνο και εκανε sex show πρωι,πρωι!
Αααα ρε Μαρινα.
Πως στηνοτανε για να βλεπει και αυτη και εσυ πως την γαμας στον καθρεφτη στο πισοκολλητο το θυμαται κανενας?
Θυμαμαι,την πρωτη φορα που πηγα ,ητανε μαλιστα και πρωΐ,με βαζει ορθιο στην ακρη του κρεβατιού,καθεται στο κρεβατι και αρχιζει πιπα.
Και τι κανει η καριολα ρε παιδια:με τον πουτσο μου στο στομα της, πιανει το χερι μου,το βαζει στο πισω μερος του κεφαλιου της,και αρχιζει να το κουναει αποτομα με δύναμη μπρος πισω.......μου εδωσε ρυθμο δηλαδη για να την πιανω απο το κεφαλι και να της το κουναω βίαια μπρος-πισω μπουκωνοντας την στον πουτσο μου,οπως στις τσοντες.
Ε,απο εκει και περα με κερδισε και με εκανε πελατη.

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
569
Πόντοι
301
Πέρασμα προ ολίγου με Αλιονα στα τρίδυμα. Επέλεξα το 60αρι με τελείωμα στο στόμα. Συνολική διάρκεια παραμονής μισή ώρα. Πίπα ατελείωτη και ανελέητη. Η γυναίκα είναι τσιμπουκομανα, αγαπάει την πουτσα και αυτό φαίνεται. Ξεκίνησε με πίπα βαθιά και έβαζε καπου καπου λιγο χέρι, την ανέβασα μετά για 69 όπου κάτσαμε κάνα 10 λεπτό έτσι. Ύστερα ανέβηκε από πάνω αυτή δεν βολευόταν και πολύ οπότε την γύρισα στα 4 όπου και φάνηκε να γουστάρει κι αυτή. Κάρφωμα καλό, μέχρι να κουραστώ ώσπου την γύρισα κι είπα να αναλάβει για να τελειώσω. Αφού τελείωσα συνέχισε να τον ρουφάει σαν να μην ήθελε να φύγει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Πέρασμα προ ολίγου με Αλιονα στα τρίδυμα. Επέλεξα το 60αρι με τελείωμα στο στόμα. Συνολική διάρκεια παραμονής μισή ώρα. Πίπα ατελείωτη και ανελέητη. Η γυναίκα είναι τσιμπουκομανα, αγαπάει την πουτσα και αυτό φαίνεται. Ξεκίνησε με πίπα βαθιά και έβαζε καπου καπου λιγο χέρι, την ανέβασα μετά για 69 όπου κάτσαμε κάνα 10 λεπτό έτσι. Ύστερα ανέβηκε από πάνω αυτή δεν βολευόταν και πολύ οπότε την γύρισα στα 4 όπου και φάνηκε να γουστάρει κι αυτή. Κάρφωμα καλό, μέχρι να κουραστώ ώσπου την γύρισα κι είπα να αναλάβει για να τελειώσω. Αφού τελείωσα συνέχισε να τον ρουφάει σαν να μην ήθελε να φύγει.
Ποια είναι αυτή , η Αλιόνα που έχει το άλλο σάιτ η ξανθιά ; Πήρε μεταγραφή στα τρίδυμα ; Σε ποιό απο τα 3 ηταν και τί βάρδια ;

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
569
Πόντοι
301
Ποια είναι αυτή , η Αλιόνα που έχει το άλλο σάιτ η ξανθιά ; Πήρε μεταγραφή στα τρίδυμα ; Σε ποιό απο τα 3 ηταν και τί βάρδια ;
Δεν πρέπει να ναι αυτή στο άλλο site. Είναι η μελαχρινή που ήταν και πριν κάνα μήνα, έλειπε και τώρα γύρισε. Ήταν στο 3ο πίσω και πιάνει από τις 3-4-5 και μετά απ ότι με είπε.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Δεν πρέπει να ναι αυτή στο άλλο site. Είναι η μελαχρινή που ήταν και πριν κάνα μήνα, έλειπε και τώρα γύρισε. Ήταν στο 3ο πίσω και πιάνει από τις 3-4-5 και μετά απ ότι με είπε.
στο σώμα πως είναι;;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Για ποια κοπέλα μιλάτε γιατί χάθηκα λίγο....
Για μια Αλιόνα στα τρίδυμα στο νούμερο 3 το πίσω , αλλά δεν την έχει στο πρόγραμμα , απο οτι φαίνεται πιάνει βάρδια μετά την αντελίνα που την έχουν πρωινή.

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
787
Πόντοι
361
H Έλενα/Ράισα που είχατε αναφέρει πιο πίσω, συνεχίζει να δουλεύει στο Ρωξάνης 26;
Ξέρουμε ώρες και τιμές;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.575
Πόντοι
496

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
811
Πόντοι
311
εγω περασα να δω τι εχει,μονο το venus 1 ηταν ανοιχτο,δουλευε μια ταυλανδεζα καλο σωμα χαλια φατσα(με τιποτα δε θα μπαινα μαζι της) και η φριντα η ρωσιδα μια ξανθια ψηλη νταρντανα,η φριντα φαινοταν καλο κομματι,οποιος παει η πηγε μαζι της να μας πει..
Άστο φιλαράκι μην πας μόλις κατέβει από τα παίρνω τα βουνά είναι σαν αγελάδα και βυζιά και μάτια και έχει και ένα πρόβλημα στο αριστερό χέρι και το έκρυβες συνέχεια όσο για τα του αγώνα είναι αγενέστατη την παράτησα και έφυγα

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Περασμα με Αλιονα Κυριακη απογευμα στα 3 σπιτακια που ειναι στα τρενα τα παρατημενα σε μια πρασια. Με 40 ευρω γυμνη πιπα μετρια και φουλ δαχτυλωμα 4 δαχτυλα μεσα στο μουνι. Φιλια δεν δινει αλλα ειναι δεκτικη σε πολλα. Αδυνατη πετιτ με μαυρα μαλλια ψηλη. Τιμια επιλογη.

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
καλησπέρα, να πω και εγώ την εμπειρία μου με την Αλιονα όπου ήταν ότι χειρότερο έχω βρει…στο δωμάτιο αρνητική σε όλα πίπα 20 δευτερόλεπτα μαλακια 3 λεπτά και όταν τις είπα μλκια τραβάω και σπίτι μου με εβρισε κιόλας . Εεε μετά για να μην πάνε τα 30 τζάμπα την έστησα στα 4 όπου σφηροκοπησα ανελέητα … και εκεί ήρθε το τέλος. Βγαίνοντας με ρώτησε η τσα2 όλα οκ και τις εξήγησα και βγήκε η Αλιονα και άρχισε να με βρίζει παλι δεν ξέρω αν έφταιγε το πρόγραμμα που πήρα (30 απλό) ή είχε κακή μέρα για εμένα έχει φάει μαύρο δεν παίζει να ξανά παω

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Για ποια αλιονα λέτε; για αυτήν που ήταν στο villa prive προ καιρού;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Για ποια αλιονα λέτε; για αυτήν που ήταν στο villa prive προ καιρού;
Άλλη πρέπει να είναι , γιατί αυτή των τριδύμων είναι 40+ σύμφωνα με αυτόν που πήγε. Η άλλη να τανε καμιά 30 χρονών ;

Άσε που αυτή που δουλευε villa prive red diamond κτλ , κάποιος έγραψε σε σχόλιο πρίν καιρό οτι παντρεύτηκε λέει και μένει πλέον στον Καναδά ; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων αν τα θυμάμαι καλά. Οπότε αν ισχύει το παραπάνω τότε μάλλον δεν παίζει να ξανάρθει.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Άλλη πρέπει να είναι , γιατί αυτή των τριδύμων είναι 40+ σύμφωνα με αυτόν που πήγε. Η άλλη να τανε καμιά 30 χρονών ;

Άσε που αυτή που δουλευε villa prive red diamond κτλ , κάποιος έγραψε σε σχόλιο πρίν καιρό οτι παντρεύτηκε λέει και μένει πλέον στον Καναδά ; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων αν τα θυμάμαι καλά. Οπότε αν ισχύει το παραπάνω τότε μάλλον δεν παίζει να ξανάρθει.
Γράφτηκαν αντικρουόμενες απόψεις....τι παίζει άραγε;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
Αυτη τη χαιντι/χειντι τη δοκιμασε κανενας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom