Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Μπα φίλε αν δε με φτιάξει κάτι στο μάτι τέλος. Τα κράτησα να το δώσω σε μια από αυτές που μαρεσουν. Κατέληξα σε κωλομπαροτσαρκα χθες
Ελπίζω να μας κάνεις καμιά περίληψη στο θέμα των κωλομπαρων για το τι είδες και που πήγες !

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Η Εμιλυ σταματησε κιολας μετα απο 3 μερες... Δεν μου κανει καμια εντυπωση με βαση την εντυπωση το ποσο τρομαγμενη σχεδον μου φανηκε οταν την ειδα και του πληθους των πελατων που την περιμεναν..
Αν και στις τρεις μερες ειχε τοσο πολυ δουλεια, δεν ειναι παραξενο που δεν αντεξε..
Παραξενο, που κανεις εδω περα δεν εγραψε εντυπωσεις...

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Δεύτερο πέρασμα με Αλεξάνδρα προχθές σε ακα 50 με σπατουλαρισμα....έριξα το χαστούκι της ζωής μου στη κολάρα της και ήταν απόλυτα δεκτική για μια ακόμη φορά!!!
Όποιος έχει εμπειρία από Αντριάνα λατίνα από poison ας τη παραθέσει μου αρέσει από τις φωτογραφίες αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τη δω από κοντά ακόμα....

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
Δεύτερο πέρασμα με Αλεξάνδρα προχθές σε ακα 50 με σπατουλαρισμα....έριξα το χαστούκι της ζωής μου στη κολάρα της και ήταν απόλυτα δεκτική για μια ακόμη φορά!!!
Όποιος έχει εμπειρία από Αντριάνα λατίνα από poison ας τη παραθέσει μου αρέσει από τις φωτογραφίες αλλά δεν είχα την ευκαιρία να τη δω από κοντά ακόμα....
Πάνε στην Αντριάνα την δοκίμασα την δεύτερη μέρα που ξεκίνησε. Πολύ καλή και δεκτική σε όλα. Η δε κωλαρα της ο ορισμός λάτιν.

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
639
Πόντοι
81
Καλησπερα, εχει μαθει καποιος κανα νεο απο denisse που ηταν στο μεδουσα το ειχε γυρισει σε εσκορτ; ψαχνω τοσο καιρο δεν μπορεσα να την ξαναβρω σε καποιο site

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
σαν γιουβαρλάκι είναι......τους πατατούληδες το παιδικό το έβλεπες μικρός? κάτι τέτοιο....την είδα και γελούσα μέσα μου!!!
ΚΑθότι είμαστε και σοβαροι!!!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.435
Πόντοι
201
Μπα φίλε αν δε με φτιάξει κάτι στο μάτι τέλος. Τα κράτησα να το δώσω σε μια από αυτές που μαρεσουν. Κατέληξα σε κωλομπαροτσαρκα χθες
Πάντως μέσα καλή είναι παίχτη! Ούτε εμένα με τρελαίνει εμφανισιακά, το πλαστικό βυζι με χαλάει, είχε πολυ ωραίο βυζακι και ας ήταν μικρό! Αλλά κάνει καλό γαμησι και ειναι νέα με ωραίο δέρμα!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Πέρασε κανένας από Βένους τώρα βράδυ; Ξέρετε ποιες έχει ;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.772
Πόντοι
32.165
Εγω εκανα ενα περασμα πριν λιγο αλλα βενους δεν κοιταξα να σε πω την αληθεια. Πηγαινα για Συλβια αλλα ηταν κλειστο. Επισης κλειστο ητανε και το τελευταιο σπιτακι που τελευταια φορα ειχα παρει Ραισα/Ελενη. Τελικα περασα με Λυδια στο Red Light. Δεν το ευχαριστηθηκα. Αυτα τα ολιγα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.142
Πόντοι
16.235
Mε χαρα βλεπω μεγαλο ονομα να ξεκινα πρωι,πρωι,ελπιζοντας οτι θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα μαγαζια,γιατι σαν το πρωινο γαμησι δεν εχει.Ακομη θυμαμαι τη Μαρινα την Πολωνεζα στην Προμηθεως στο βαρδαρη που ξεκινουσε απο τις 7.30,αρχες του 2000.Αξεχαστα πρωινα γεματα νοσταλγια......
Η πρώτη μου κριτική ήταν για αυτή....τι με θυμισες τώρα ρε μάν.... :happy: :cry: :lheel:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Εγω εκανα ενα περασμα πριν λιγο αλλα βενους δεν κοιταξα να σε πω την αληθεια. Πηγαινα για Συλβια αλλα ηταν κλειστο. Επισης κλειστο ητανε και το τελευταιο σπιτακι που τελευταια φορα ειχα παρει Ραισα/Ελενη. Τελικα περασα με Λυδια στο Red Light. Δεν το ευχαριστηθηκα. Αυτα τα ολιγα.
Ευχαριστώ φίλε .άμα ήταν κανεις κάτω ας πει .βασικά ρωτάω μπας και γύρισε η Ουγγαρέζα Χριστίνα .

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Αυτή η Εμμανουέλα είναι παλιά καραβανα (εννοώ τη Ρουμάνα με το μακρύ μαλλί και όχι τη Βουλγαρία με το κοντό ξανθό) ... Είναι όντως μέσα φωτιά ;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.851
Πόντοι
12.815
Περασμα χτες βραδυ για να μπω στην Συλβια, κλειστο το μπουρδελο, οπως και το εμπεδοκλεους, σταρχιδια τους το προγραμμα κανονικα στο αλλο σαιτ. Μπενω στο Φριξου 12, ειχε την Αναις στο προγραμμα εξ Αθηνας, νεο γκομενακι, το ειχα σταμπαρει οταν κατεβηκα Αθηνα αλλα δεν βολεψε να το χωσω, μεσα στο δωματιο το ειχε συναθλιτης για μια ωρα, εφυγα και πηγα παρανταιζ, στο 1ο βγενει η Νινα που δουλευε Φριξου 15, ασχετα οτι στο προγραμμα την ειχε και στο Φριξου να δουλευει :jerking: ισως συνδεονται με τουνελ απο κατω και πηγαινοερχεται οπως τα Σεα στην εθνικη οδο... καλο γκομενακι, σωματακι καλο, το ειχα στο ματι απο Φριξου που την πετυχα, αλλα καποιος εγραψε οτι δεν αξιζει και φρεναρα.... ισως τωρα που ειναι στα λουσα το πληρωσω. Στο 2ο η Βικτωρια μεσα σε μαυρα αξεσουαρατα εσωρουχα, την πληρωσα, δεν ειχα αλλες επιλογες χτες βραδυ....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.142
Πόντοι
16.235
Εφερνε και φορητο ραδιοκασετοφωνο και εκανε sex show πρωι,πρωι!
Με πιο σπέσιαλ πρόγραμμα προφανώς...δεν πειράζει ,είχα περάσει καλά μαζί της χωρίς πολλά κομφορ,ροκφόρ και Μποφώρ....ας είναι καλά το κορίτσι μας όπου και να είναι.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
σαν γιουβαρλάκι είναι......τους πατατούληδες το παιδικό το έβλεπες μικρός? κάτι τέτοιο....την είδα και γελούσα μέσα μου!!!
ΚΑθότι είμαστε και σοβαροι!!!
όσο αναφορά την Αλεξάνδρα είναι η μόνη που μου ζήτησε 50€ για ντουζ και εκτονωση οταν ολες οι αλλες θελανε 70€ μεχρι και 100€ για το αντιστοιχο προγραμμα,εμενα το σωμα της μου αρεσει,τελικα δεν μπηκα αλλα το μετανιωσα,ισως ειναι πιο τιμια απο καποιες αλλες που το παιζουν μοντελα....

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.259
Πόντοι
10.555
όσο αναφορά την Αλεξάνδρα είναι η μόνη που μου ζήτησε 50€ για ντουζ και εκτονωση οταν ολες οι αλλες θελανε 70€ μεχρι και 100€ για το αντιστοιχο προγραμμα,εμενα το σωμα της μου αρεσει,τελικα δεν μπηκα αλλα το μετανιωσα,ισως ειναι πιο τιμια απο καποιες αλλες που το παιζουν μοντελα....
σε ποιο ειναι παικτη;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Πέρασε κανένας από Βένους τώρα βράδυ; Ξέρετε ποιες έχει ;
εγω περασα να δω τι εχει,μονο το venus 1 ηταν ανοιχτο,δουλευε μια ταυλανδεζα καλο σωμα χαλια φατσα(με τιποτα δε θα μπαινα μαζι της) και η φριντα η ρωσιδα μια ξανθια ψηλη νταρντανα,η φριντα φαινοταν καλο κομματι,οποιος παει η πηγε μαζι της να μας πει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom