Φωτεινη κοκκινομάλλα?Ωραίος, να συμπληρώσω ότι τώρα το 44 το Ουζμπεκοσπιτο είναι κλειστό παραδίπλα στο 44 νέο μεσαίο όροφος είναι η Φωτεινή που γύρισε χθες, στο 20α είναι η Δανάη, στο 1γ η Τατιάνα και στο 1β αριστερά ή Κλεοπάτρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Μεσημεριανό πέρασμα με την Βαλέρια στο Κολωνού 32Α, για μία φορά καλή ήταν. Πέρασα για τα ωραία βυζιά της χωρίς όμως να έχει κάτι παραπάνω να δώσει για να την ξαναπροτιμήσω. Εμφανισιακά άνω του μέσου όρου της περιοχής, νεαρή Μολδαβή, από ότι μου είπε 24 χρονών. Μιλάει Ελληνικά και θα αφήσω κριτική να υπάρχει, ενώ με βρήκε σύμφωνω με την κριτική του @n.smirni76 που την είχε πάρει πριν καιρό. Το πρόγραμμα της απλό στα 15€.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Και την επόμενη φορά που θα ξαναπάς και θα δουλεύει εκείνη, σκάσε μέσα στο τσαρδί κάπως έτσι:Άρα σε κάθε πουτανα πάμε μια φορά ή μετά από μήνες να μας ξεχάσει
![]()

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.595
- Πόντοι
- 47.170
Την ΚροατίαΑποτυχημένη χθεσινή κατάθεση μετά τη Ντάλια (κολωνου 27) στο Ιάσωνος 44 τέρμα αριστερά πάνω ψάχνοντας τις ουζμπεκες.
Κάτια η αρχιδοδιαγνωστρια, Διάβασε ταρχιδια μου σαν φλυτζάνι του καφέ και αποφάνθηκε ότι έχω πρόβλημα που αν μου πει δεν θα ξαναπάω μαζί της.
Ενώ τώρα έγινε στανταρακι.
Μεταμεσονύκτια μπήκα Λιοσίων 73Α στη Ναταλία και πήρα το αίμα μου πίσω.
Κανονικό υψος , μαυρα μαλλια ωραια γαλαζια ματια , μπουτού με 2,5-3 στήθος μαλακό , τατου πανω απο τον κωλο, έκανε ελευθερο στοματικό.
Αρνηθηκε να ανέβει από πάνω οπότε τη πήρα ιεραποστολικά και τελείωσα με κοπανημα σε πισωκολλητο καμμία όχληση από υπηρεσία , όλα καλά.
Σήμερα τι γαμάμε ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.595
- Πόντοι
- 47.170
Όχι, όπως τα είχε πάνταΦωτεινη κοκκινομάλλα?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
Kαλο απογευμα Φιλε Paliotsark......θα περασω μια βολτα να την δω....ισως η βραχναδα ειναι απο τα τσιγαρα.....Πέρασα κι εγώ, μάλλον καμιά ώρα μετά τον Τρισμέγιστο. Ανακοινώθηκε full! από την ίδια την Εύα, με φωνή βαριά "σχεδόν" αντρική, κοίταξα μήπως είχε λεβιέ χαμηλά, δεν φούσκωνε κάτι.
υσ.Ειδα και την ενημερωση που εκανες...γαματη...θα περασω απο Ελλης για να δω και το gilfaki....μου κινησες την περιεργεια ποια να ειναι και μου εχει ξεφυγει.....
Καλα να περνας.....
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 206
Για οποίον ενδιαφέρεται η σενιορα Μιλένα αρμέγει ψολες στο δίδυμου
Καλά βόλια
Καλά βόλια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.595
- Πόντοι
- 47.170
Δεν είναι από τη βραχναδα, είναι η Εύα που δούλευε Κνιδου 18, απλά δε ξέρω αν είναι εγχειρησμενη ή όχιKαλο απογευμα Φιλε Paliotsark......θα περασω μια βολτα να την δω....ισως η βραχναδα ειναι απο τα τσιγαρα.....
υσ.Ειδα και την ενημερωση που εκανες...γαματη...θα περασω απο Ελλης για να δω και το gilfaki....μου κινησες την περιεργεια ποια να ειναι και μου εχει ξεφυγει.....
Καλα να περνας.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα Τιτανα...εχω περασει απο Κνιδου οταν ειχε το gilfaki...δεν θυμαμαι το ονομα της...αλλα την ειχα παρει ...δεν μπορω να πω οτι εμεινα και ευχαριστημενος...μαλλον δεν ταιριαζαν τα ζωδια μας.....την Ευα δεν την ξερω...θα περασω να ριξω μια ματια...Καλα να περνας....Δεν είναι από τη βραχναδα, είναι η Εύα που δούλευε Κνιδου 18, απλά δε ξέρω αν είναι εγχειρησμενη ή όχι
υσ.Με εφτιαξες και με την Λιλιαν...θα περασω για τεστ ντραιβ.....
εκεί δούλευε η Άντζελα με ένα τράβελο. Αυτός είναι η Εύα ?Δεν είναι από τη βραχναδα, είναι η Εύα που δούλευε Κνιδου 18, απλά δε ξέρω αν είναι εγχειρησμενη ή όχι
η δεύτερη φορά να είναι σε μιά βδομάδα, όχι λιγότερο..Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.
Στη βδομάδα αν είναι κατώτερη κάτι άλλο φταίει (η ώρα, ο προηγούμενος, πάντως όχι εσύ)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.595
- Πόντοι
- 47.170
την Άντζελα τη πετυχαίνω πάντα η με τσάτσο η την τσατσά με το κοντό κουρεμένο μαλλί, τραβελι σαν υπηρεσία εχω πετυχει μόνο πρωί με την Αννα αλλά όχι αυτό που είδα χθες, το χθεσινό δουλευε για καιρό στο Κνιδου 18 μαζί με άλλα δύοεκεί δούλευε η Άντζελα με ένα τράβελο. Αυτός είναι η Εύα ?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα φιλε Digger.....ο τραβελος εκανε χρεη υπηρεσιας αν θυμαμαι καλα.....με προλαβε ο Τιτανας....εκεί δούλευε η Άντζελα με ένα τράβελο. Αυτός είναι η Εύα ?
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 7.185
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Kαλο απογευμα Φιλε Paliotsark......θα περασω μια βολτα να την δω....ισως η βραχναδα ειναι απο τα τσιγαρα.....
Όπως τα λέει ο Τιτάνας, δεν είναι από το τσιγάρο. Για αυτό και έψαχνα κι εγώ γιατί είχα την ίδια απορία.Δεν είναι από τη βραχναδα, είναι η Εύα που δούλευε Κνιδου 18, απλά δε ξέρω αν είναι εγχειρησμενη ή όχι
Η μόνη διαφορά μας είναι, πως σε εμένα είπε full πρόγραμμα, πράγμα που υπό κανονικές συνθήκες υπονοεί πως γιορτάζει της μεταμορφώσεως (αλλά κανονικές συνθήκες δεν εννοούνται χωρίς πειστήρια και για αυτό με κάθε επιφύλαξη λέω ότι δεν είδα να φουσκώνει κάτι, που μπορεί όμως να το έκρυβε καλύτερα από ότι εγώ μπορώ να δώ)
Α, μπράβο να πάει και κάποιος έμπειρος, στο είδος, να μας πει. Μου κάνει εντύπωση μεγάλη που δεν την γνώρισα και θα έπρεπε στην ακμή της να ήταν αξιομνημόνευτηυσ.Ειδα και την ενημερωση που εκανες...γαματη...θα περασω απο Ελλης για να δω και το gilfaki....μου κινησες την περιεργεια ποια να ειναι και μου εχει ξεφυγει.....
Καλα να περνας.....
Η συγκεκριμένη υπηρεσία, αρκετά συμπαθητική , θυμίζει Σωτιρία Μπέλλου, χωρίς γυαλιά , στο Ξανθό. Θυμάμαι ότι δούλευε και στο ΜΑ25 Αριστερά με ένα cross-ακι. Μα κυρίως την θυμάμαι όταν σαλονάριζε δεξιά την Ζάνα και την Ντόνατην Άντζελα τη πετυχαίνω πάντα η με τσάτσο η την τσατσά με το κοντό κουρεμένο μαλλί, τραβελι σαν υπηρεσία εχω πετυχει μόνο πρωί με την Αννα αλλά όχι αυτό που είδα χθες, το χθεσινό δουλευε για καιρό στο Κνιδου 18 μαζί με άλλα δύο
Τελευταία τροποποίηση:
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Όχι, δεν είναι κάτω από μια βδομάδα.η δεύτερη φορά να είναι σε μιά βδομάδα, όχι λιγότερο..
Στη βδομάδα αν είναι κατώτερη κάτι άλλο φταίει (η ώρα, ο προηγούμενος, πάντως όχι εσύ)
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Αγαπητοί σύντροφοι,
παρασημοφορημένοι καταδρομείς
και πορνοστάρ του πενταλέπτου,
Καλησπέρα σας
Πέρασμα με Στέλλα στο Κολωνού 48 (όπως ανεβαίνεις, το δεύτερο) πριν λίγη ώρα.
Μιλφ 40άρα με συμπαθητικό ωραίο σώμα, 2άρι βυζί, μικρόσωμη, με ξανθά μαλλιά (υπάρχουν και κριτικές).
Μολονότι την έχω δει αρκετές φορές, σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα δοκιμής. Τιμιότατη συνεύρεση στο 10άρικο. Έχει γραφτεί ότι δηλώνει Ρωσίδα. Σε εμένα είπε ότι είναι Μολδαβή. Και ότι πάει αύριο στην πατρίδα της.
Καλό φθινόπωρο
παρασημοφορημένοι καταδρομείς
και πορνοστάρ του πενταλέπτου,
Καλησπέρα σας

Πέρασμα με Στέλλα στο Κολωνού 48 (όπως ανεβαίνεις, το δεύτερο) πριν λίγη ώρα.
Μιλφ 40άρα με συμπαθητικό ωραίο σώμα, 2άρι βυζί, μικρόσωμη, με ξανθά μαλλιά (υπάρχουν και κριτικές).
Μολονότι την έχω δει αρκετές φορές, σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα δοκιμής. Τιμιότατη συνεύρεση στο 10άρικο. Έχει γραφτεί ότι δηλώνει Ρωσίδα. Σε εμένα είπε ότι είναι Μολδαβή. Και ότι πάει αύριο στην πατρίδα της.
Καλό φθινόπωρο

trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 216
Ειναι μια αδυνατη, που ηταν παλιοτερα Κολωνου 27 όροφος?Φωτεινη κοκκινομάλλα?
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 216
το φυλης 54 ξαναζωντανευει μετα από σημάδια μαρασμού?
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 1.056
Θα μας ληψει πολυ! Ελπιζω να μην αληθευει!Άρα έφυγε οριστικά μάλλον η Τζώρτζια.
Τζωρτζια, θρυλος!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.775
- Πόντοι
- 11.096
Βάση στατιστικής θα ξαναγυρισει. Αλλά υπάρχει κι ένα παραθυρακι που λέει πως τέλος.Θα μας ληψει πολυ! Ελπιζω να μην αληθευει!
Τζωρτζια, θρυλος!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο